Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • InfidelBro
    Parádní hra s fakt nádherným uměleckým stylem, ale grafika jako taková, je na úrovni World of Warcraft ... Ale stále pořízení nelituju.
  • Lawliet
    Dovolím si nesouhlasit bavilo mě to déle než 2 hodiny, stačí to jen občas vypnout je to docela dlouhé a svět celkem rozlehlý *15*
  • kdyz lidi nemaj prachy,tak kradou.*16*
  • Krtecek-GT
    Taky nechápu jak někdo může hodnotit hru jen kvůli platformě. Když vezmu hru na PC a na konzoli tak se liší pouze grafikou, a dnes přece je hlavní hratelnost jak se tvrdí, takže dobrá hra by to byla na obou platformách.
  • Je to tak.
  • Jo. Na Steamu bývá v akcích za 5€. Za tu cenu je to naprosto bomba. Krabicovku na netu už taky seženeš dost levně.
  • MrSanta
    Kurnik šopa, že bych si zakoupil svojí první akční řezačku? *8*
  • Né asi.
  • A ještě dotaz. Stojí za to si zahrát i první Darksiders? Mě to nějak minulo.
  • Vyborne...Uz jsem u recenze na tuto hru videl dokonce 7 bodu coz je hole silenstvi :-D Asi jsem prase ale ja bych tomu dal i tu 10. Na to jak me jednicka nebavila tak toto je opravdu pecka.
  • Tak to musí být dobře navržené ovládání. U DMC3 jsem si šel gampad koupit hned druhý den, jinak bych si rozlámal prsty ;]
  • Pěkná recenze, díky. Na tuhle hru jsem se těšil a z textu i gameplay videí si myslím, že to bude přesně to na, co jsem dlouho čekal po odehrání DMC 3.
  • hrál jsem na klávesnici a šlo to skvěle.
  • Mám gamepad of Logitechu, který jsem si pořídil kvůli hraní Devil May Cry a nelituju. Pro hry jako DMC to je skoro nutnost. Darksider na něm určitě taky bude lepší než na klaviatuře.
  • hram to na klavesnici a s mysku a jede to pohode ako toto je jedina konverzia ktora funguje na pc atka ako ma
  • ty jsi pako - tobě asi nedošlo, že když na něco prostě nemáš prachy, tak to nemůžeš mít? nebo jsi takovej závislák, že potřebuješ 5 novejch her měsíčně? vemeno...
  • Není moc pracné si k pc připojit gamepad.
  • Jazz
    Hádanky nejsou výzvou, jo, jasný :D
    Až budeš tak v 12 hodinách, tak se z toho posereš. Nad jednou kravinou jsem přemýšlel půl hodiny a pak to bylo tak jednoduchý...
  • Jazz
    Jo, to už jsem od tebe slyšel někde jinde.
  • Takovou hru sem si dlouho chtěl zahrat ,ještě když to vyjde s cz titulky .Akorat zrovna takovouhle hru bych si rači zahral na konzoli (i když to říkám nerad :D ) kterou už nemám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší