Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No kouzlo je právě v tom, že i když na to nemáš prachy, tak to můžeš mít. To zas nedošlo tobě viď?
  • strabo
    Patch má asi 3,1GB měl by obsahovat nové textury, dlc a podle ohlasů na forech dokáže některým rozbít dosavadní save.
  • EuroSamurai
    hi hi hipster powa
  • každej kdo má jinej názor je šváb z eurogameru? Jen tak dál, určitě si vysloužíš titul řiťoleso měsíce, snad to dotáhneš i do repre.
  • No zase takova extaze to neni. Nejvic mi vadi pomer mezi logicko-skakaci casti a bojovou, ktery je tak 60/40...proste tam vic mackam tlacitka, skacu, prelezam nez abych se ohanel kosou.
    Nemluve o tom, ze tech par nepratel co tam hra obcas nahodi, je velice snadne zlikvidovat. Komba jsou fajn, ale malo se lisi jejich spousteci kombinace (aspon pri ovladani mysi), takze velice casto se stane, ze se aktivuje jine nez jste chteli. Dalsi problem je, ze se nabeh komba prerusi, pokud dostanete zasah od nepritele, takze pouzivat slozitejsi komba ve vyhrocenych situacich nejde, nebo je proste jednodussi rozsekat nepratele klasickymi utoky.
    Dust je uplne k nicemu, kdyz chcete aby vam ukazal cestu, tak si tradicne sedne nad zamcene dvere...rada k nezaplaceni. Nepratele jsou oproti jednicce graficky preplacani, takze kdyz pouzijete ukoncovaci uder, tak misto pekne animace uvidite graficky maglajz.

no hodnoceni tak 7/10
  • hmm dík tak si musim sehnat patch
  • já už kdybych kupoval gamepad tak ten od xboxu ,ten je perfektní ;) ,ale stejně se mi nejlíp hraje myš a klavesnice když to je dobře udělaný ;)
  • Dobře vědět ,pak možná koupím ;)
  • Kinet1c
    Polygony a textury su ti naprd, ked prostredie nema dusu a nedycha to urcitou atmosferou, tu najdes prave toto. Co by si povedal na absolutne brilantnu grafiku, ale na scene by bola luka a na nej jeden strom, bavilo by ta hrat tuto hru ?
  • Nehraj piratsku verziu. Steam by ti to uz opatchoval vcera a fungovalo by to ao ma.
  • zdravim, mám takovej problém. Když vjedu do menu tak je postava Smrtě rozkostičkovaná. Grafiku mm nVidia 560GTX a ovladače nejnovějsší bety.. díky za rady.
  • prostě port z konzole. na dnešní poměry docela optimální ne jak zku*vený dark souls. a graficky? dle mě to sedí akorát,je to komixovka prostě..
    osobně jsem nahrál už nějakých 12 hod (tuším) a je to jedinečné univerzum. navic to ma cenega v češtině,takže i do příběhu se dá zakousnout :)
  • Raziel!
  • Tak mě to přišlo v pohodě ovladatelné na kombu myš+klávesa. Ale jsou ostatní věci týkající se konverze, např. ten zaměřovač, to je úlet jako prase. *4* Naštěstí už to opravili teda.
  • Ty jsi autor te recenze na eurogameru ? :-D Podle tveho rozhorceni bych rekl ze jo :-D
  • Krabicovka DS1 se dá sehnat od 120 do 159 (doporučená cena). DS2 v předobjednávce jsem sehnal za něco málo přes 750.

DS1 byla skvělá hra a DS2, byť odlišná je také skvělá. Nicméně mi chybí War a jeho síla, krásné brnění a jistá čest a drsnost, která z něj vyzařovala. Více mi připomíná KoA: Reckoning, ale bez hluchých míst, který v KoA: Reckoning bylo nepočítaně. Nicméně stejně jako KoA i DS jsou opomíjené hry dle mého soudu a vybočují ze současné produkce.

DS1 i DS2 mohu jen doporučit. Vlastně DS1 na mě měla takový vliv, že dříve jsem takové hry nehrával, ale teď ... ideální hry na hraní po práci, na hodinku až dvě na gauši s gamepadem na TV, prostě úchvatné. Ukládání v DS2 funguje lépe než v DS1, takže nezamrzí vypnutí hry kvůli jiným okolnostem.
  • 9? no ja som si to stiahol a teda povedal by som tak 5, maximalne , aj to len pre fanusikov bojoviek, graficke nastavenia su na smiech, grafika je tiez na pobavenie, ovladanie na klavesnici tiez nie je najidealnejsie. A to ze je to kopirak vsetkych dobrych hier to len zaklincovalo, pri kazdom pohybe, kombe vidite nejaku hru
  • Ty chceš říci, že nejdůležitější věc na světě jsou peníze a tedy podle nich se vše bude řídit? Když si nemůžu od někoho něco koupit, tak jsem schopen si to opatřit jiným způsobem... Kdyby lidé nebyli schopní porušovat zákony tak tu máme ještě pořád komunisty, né vlastně fašisty... ikdyž co to kecám, to by tu byli ještě feudálové. *3* (To asi ještě nedošlo tobě)
  • Pravda pravdoucí!
  • Zayl
    9 z 10? Za co?

"Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy."

Technické zpracování je několik let za konkurencí (grafika je meh, a to mini-loadování když člověk jde hra-mapa-hra, hra-inventář-hra je pěkně otravné....)

Kvalita obsahu je dobrá, ale rozhodně ne 9ková. Krom dvojného propadnutí texturama jsem chyby sice nepotkal, ale zároveň jsem nepotkal ani jednu novou věc která není odněkud okoukaná.

7/10. Dobrá hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší