Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Jednička je mojí TOP hrou, dvojka je taky super jedu to tet po druhé na HARD a pořád mě to baví vysbírat všechny bonusy je celkem makačka *3*
  • Mě to přišlo jednoduché zasekl jsem se jen na místech na které jsem ještě neměl potřebné schopnosti.
  • tak me to vadi v souvislosti s pribehem, kde jako ztelesneni smrti, sice dokazu znicit bosse o velikosti 10patroveho baraku, ale pak musim preskakat pul dungu, abych vyvalil kouli, co spusti dvoumetrovou drevenou mriz a ja muzu slavnostne projit. Nehlede na to, ze kdyz uz se pak dostanu na nejake nedostupne misto, tak ze zeme vyskacou potvory...omg a jak se tam dostaly, kdyz ja tam provadel psi kusy abych toho mista dosahl. Proste mi to prijde jako strasne samoucelna prekazkova draha.
  • nebudem se tu hádat o významu slov "sociál" a "asociál" v tomhle kontextu. prostě mě prudí, když někdo krade a ještě se tím chlubí, jakej je děsnej machr a jak na to vyzrál. ještě že takoví machři nejsme všichni (nebo hry kupujou fakt jen boháči?)
  • to asi nebude teenager, když se bojí, že nebude mít na složenky ;)
  • Keyz
    Ono to je debilní protože dle některý komentářů mají hry málo jiné moc.A když by si dál této 7 tak by vypadalo dle čísla v porovnání s dalšíma jako špatná hra.Proto se zde moc často dávají vysoká hodnocení (dle mého názoru). Ten popis jak píšeš neodpovídá hodnocení a je škoda,že se toho více nedrží.Pak by skvělé hry opravdu byly oceněny.Takto tak se obtížně vynikne když každá lepší hra má 9...
    Očekávám,že Dark Souls bude mít tak 9-10 i přes to,že se s popisem také nesedí.Škoda no.
  • Chjo, vy tady řešíte věci... Co na tom, že si pár teenagerů stáhne sto her a zabaví se? Pořád lepší než kdyby někde sousedům házeli kameny do oken a dělali podobné vylomeniny, nemyslíte?
  • Za koho tam kdo hrajete za Mystickou nebo Silovou Smrtku? Síla ovlivňuje Harbringer skilly + primární a sekundární zbraň a Mystika zase Necromancery + Reaper forma dava vetší zranění a magické zranění ze zbraní to taky zvyšuje. Pište komentáře ať vím jak se vam s cim hrálo líp popřípadě jestli ste vymysleli zajímavou kombinaci,díky *5*
  • Takže ten kdo si kupuje hry je asociál? Udělej si v tom pořádek kámo.
  • PC platforma je zabita asi jako ze voda je sucha
  • tak tak zvladaj to nonzole tak na PC to pojede na to nejnizim lowendu *1*
  • On vyšel nějaký patch s texturami? Jsem v práci, takže nemám ponětí co se na steamu odehrává.
  • No jestli chceš víc bojové části, tak od toho tam přeci je Crucible. Já to zkoušel do 45. kola, pak už jsem ale potřeboval oddych, tak jsem šel zase raději prolézat dungy . Execution údery jsou podle mě ok a rozhodně jsem vlastnost % na execution chance na equipu vyhledával, protože to dost často pomáhalo a zkracovalo to tužší souboje.
  • takže podle tebe celá naše moderní společnost stojí na tom, že někdo něco chtěl, neměl na to, tak to ukrad? :D srovnávat tvoje krádeže s odbojem je trapný.
  • krást není kouzlo, to umí každej sociál :P
  • Zayl
    Ne, narozdíl od vás se snažím hry hodnotit objektivně. Darksiders 2 mě bavilo. 9ku si ale nezaslouží ani kdyby mi někdo zaplatil. Pokud má hodnocení o něčem vypovídat, pak se musí měřit stejným metrem a ne přidávat / ukrajovat dle vlastních preferencí.
  • Mne ten pomer vyhovuje, viac ma bavia hadanky ako hack & slash. Co musim ale specialne vyzdvinnut, autori sa takmer uplne vyhli pouzitiu otravnych a nudnych QTE, ktore su tak casto vyuzivane v tomto zanri (specialne GOW) a osobne som na ne naozaj alergicky.
  • Takový jako ty opravdu miluju. Zrovna včera jsem si nemohl koupit mastičku na herpes, kočka nedostala druhý týden nažrat a na tu nutnou výměnu kyčelního kloubu nemůžu ani pomyslet, ale stejně těch pár stovek investuju do hry a to i přes to, že můžu vyřešit většinu svých finančních problémů, kdybych tu hru stáhl. Ale ani mě to nenapadne. Jsi špína. A proklínám tě
  • Na téhle skvělé pařbě mně vadily jen dvě věci, občas neskutečně stupidní kamera, kdy prozkoumat některá zákoutí, abych zjistil jak se dostanu pro tu podělanou truhlu, byl prostě nadlidský úkon. Druhá věc, že jsem nedostal death grip a void(phase) walker už na začátku, protože už od začátku prolézáte dungy, kde tyto věci využijete, ale nemůžete a v pozdějších fázích hry se vracet do již jednou prozkoumaného dungu je tak trochu opruz.

Jinak jsem si tohoto kříženečka Prince z Persie, Tomb Raidera, KoA a Portalu náramně užil a za těch pár peněz to pro mě bylo zhruba 30 hodin zábavy, což je fajn.
  • Darksiders.II.Update.2-SKIDROW *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit