-
Mazej zpátky na Novinky.cz.
-
Já ji na DVD mám.
-
btw hrál sem na gamepadu - to je snad pro PC hráče povinnost. K těm RPG prvkům, co každý oslavuje. Prostě nabíráte XP zabíjením, plněním úkolů a pak se rozhodnete pro nový skill nebo vylepšení toho starého. Skilly nejsou žádná sláva, je to vlastně 4-5 skillů v jednom stromu a k tomu jen různé variace vylepšení, vlastně není moc z čeho vybírat. Ale určitě to není špatná hra, výborná žánrovka, zabaví Vás na pár hodin (mě na 7), ale není to nic o čem bych psal domů *3*
-
Jasně mladící, ročníky, které nepamatují doby kvalitních her, dávejte mi mínusy, odstraňte si kvalitu, komplexnost, technologický vývoj, inteligenci, příjměte konzumní styl života, spotřební postavení ve společnosti, herní simplifikaci, business modely a dejte si plechovku Coca Coly.
-
Samozřejmě, protože ta konverze ja naprosto zprasená.
Pointa kvalitní konverze je udělat to dobře ovladatelné pro platformu, na kterou je to dělané, v případě PC je to klávesnice a myš. -
Jak může dostat nějaká hra na podělanou konzoli hodnocení 9 z 10? Jste se zbláznili nebo co? Který pitomec si takovou konzoli může koupit, konzole je už od svého základu omezená platforma na rozdíl od PC, to je jako by vám někdo vnucoval tablet, smartphone nebo podobnou nepotřebnou hovadinu.
K věci, tato hra zastává technologicky potenciálem dnešního HW minimálně deset let, engine je koncipován jako akční řezačka s důrazem na efekty a minimální náročnost ovládání, komplexní prostředí neexistuje, příběh lineární, spíše žádný, prostor uzavřený, koridorový, textury - k zblití, fyzika - nereálná, optimalizace na desktopu - minimální, hra byla vytvořena pro konzole, port na desktop je špatný vtip.
Hodnocení za mě 1/10, neb má některé prvky hry, které nelze opomenout. Dnes už ani nejde pořídit na CD/DVD, abych si ji aspoň mohl pověsit na balkon a strašit s ní holuby, je to úplně na hov*o! Pane Poláček, piště konečně slušně! Tohle je odpad na odpad! Co se to s váma stalo? Vždyť něco pamatujete!? Jak můžete podporovat konzole? FUJ! -
no jasně,tak já nebudu mít ani na složenky a budu jest plesnivý kurky od chleba a vodu voe ale budu si kupovat měsíčně 5 her po tisícovce ne ) až to ty grupy přestanou dělat tak bude po srandě,to je jasný,to se pak budu muset spokojit se svým bf3 a lotro,ale občas si chci dát i něco jiného že,dokud to pujde takhle tak toho nejspíš využiji že
-
nezapomeň si řéct o paragón!
-
Po přečtení recenze to mám chuť nainstalovat znovu, ale odolám. Přestal sem hrát po setkání s obrem, kterého jste probudili - omlouvám se, že si nepamatuju jméno. K plusům, malebná grafika, velkolepá hudba, velcí bossové, hromada lootu. Vzhledem k tomu, že sem to přestal hrát asi po 7 hodinách, tak hlavní mínus je že hra se začne opakovat. Repetetivnost. Úkoly - dojdi, zabij, seber. Furt jen někomu pomáháte, nic moc za to nedostanete. Další mínusy: hádanky nejsou výzvou, to samé souboje, příliš jednoduché. Obchodníci nabízejí zbraně a různá vylepšení, ale vy je vůbec nepotřebujete, můžete si zakoupit i další komba, ale ty také nepotřebuje, ptž sotva používáte, ty co už umíte. Hru jsem opravdu hrál, prolezl sem každý kouket, plnil vedlejší úkoly. Jelikož sem PC hráč, asi mě takové konzolovky nechytají, ale Assassina nebo Batmana jsem si užil.
-
hrát tuhle hru na klávesnici je taky pěkná prasárna...
-
přesně tak,já si taky hry kupuju od skidrowu nebo reloaded)) kromě multiplayerových stříleček a investic do mmo,1 byla super a mě naprosto nadchla takže na 2 sem se těšil velice,jedna z mála takových na pc s tímhle tématem - to mě na tom baví nejvíce ( ani ne tak ten hacknslash - nevim jesi to nazývám vubec dobře,prostě řezačka,to už je prostě jen takový styl hraní ,hehe) a dlouho sem na tohle čekal,už danteho inferno mě ohromovalo trailery ale nakonec bylo jen na konzole.thanks god for darksiders.
-
PC port byl velmi zprasený, to že nebyli schopni zkalibrovat ani crosshair je ostuda jak hrom, některé keybindy vůbec nefungovaly a jejich namapování byl taky mor.
Pokud ale pominu tyto nedostatky, přecejen tohle je recenze konzolové verze, hra si rozhodně zaslouží 8 až 9. -
Presne toto zabíja pc platformu...
-
Na hru sem docela cekal ale na internetu sem cetl neco o smrsenym portu tak sem to radsi stahnul a hra sla hned z disku. Jak na PC serou oni tak ja na ne, si pockam a na steamu si to koupim ve sleve uz opatchovany protoze tohle si plnou cenu nezaslouzi.
-
nevim no, za mě spíše zklámání. Jednička mě tak nějak celkově bavila více. Ze začátku zdlouhavé skákání po všech čertech spíš než sekání a ovládání komb, zatímco ke konci spíš bloudění a běhání. Oproti jedničce zbytečně navíc inventář a talenty, o příběhu ani nemluvě. Jako celkově je to hodně solidní, ale očekávání byla z mé strany jinde.
-
tak 9 je prehnane , po case to zacina nuditi ale tak ta hra ma vzdy co ponuknut, sice som jednicku nehral ale toto je proste taka mala herna pecka , co je necakane v dnesnej dobe lebo cim novsia hra tym je horsia, no thq sa poucilo konecne, keby tak nekazili meno red faction bol by som radsej
-
Opet, ja jsem psal ze verim, ze darksiders 2!! je devitkova hra, protoze jsem ji nehral a rikam tak, ze verim recenzentovi ze to za to stoji. Darksiders 1 bych dal 6 bodu, GoW 3 8 bodu, comprende?
-
A jen dítě může nazývat ostatní dětmi. Tak, myslím, že jsme na spodku označování ostatních dětmi.
Když to jedno máme z krku, tak mi vrtá hlavou ještě jedna věc.
Darksiders 2 je devítková hra, alev porovnání s GoW 3 jen flek na zdi? GoW tě ani moc nebavil.
Na kolik bodů je sakra teda hra, co tě baví? 354/10?
A v postatě ano, do jisté míry trolluju. Vůbec, ale vůbec se mi nelíbí tvůj názor na Darksiders a God of War tak do tebe reju. I tomu se dnes říká trolling. Jako snad každé reakci, která není naopak circlejerking. -
Jen dítě muze takle hodnotit lidi jako ty.
Nerekl jsem ani jednou o Darksiders 2 ze je spatna hra, nikdy jsem ji nehral, tvrdim to o Darksiders 1! A taky jsem napsal, ze je to jen muj nazor... Cimz jsem vyvratil naprosto vsechny body tvojeho postu, takze nevim jestli umis cist nebo tu jen trollujes -
Fanboy se populární slovo. Teď si skoč dát noční playthrough Uncharted. *4*
A jak vtipné, že jsi vytáhl klišovitou kartu označování ostatních za děti.
Prostě jen vydáváš svoje názory za fakta... to nic nezmění na tom, že Darksiders 2 je dobrá hra.