Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Devítku si hra zcela zaslouží. Narozdíl od prvního dílu jsou chyby vychytané a hraje se to skvěle. :)
    • No tedka jsem dohral 1cku, hnedka potom jsem zacal hrat 2 a ovladani kamery mi prijde trochu horsi...
  • MidnighT91
    Naprosto souhlasím, spolu s Dark Souls je tohle nejlepší hra co na pc tento rok vyšla... A kdyby nevyšlo Dark Souls tak už ji teď dohrávám potřetí... Jediná výtka snad je, tedy alespoň co se mě týče, že nevím jestly jsem já takovej skiller nebo jsou nepřátelé tak tupí, ale na apocaliptic jsem to prošel s prstem v nose... New game + na nightmare jsem ještě nezkoušel...
    Edit: koukal jsem do statistik a v boji jsem měl 4 úmrtí za celou hru a mimo boj 57 (nešťastné pády do propastí při získávání truhel, takové věci se mi stávají dost často i co se týče jiných her)
    • btw new game + nejde hrát na nightmare, nightmare musíš hrát znovu bez výbavy od 1. levelu a jak jednou uplně umřeš tak si musíš dát celou hru znova, to je opravdu jen pro ty nejvíc hardcore hráčea blázny :D
    • Nevím, ale Dark Souls mě zklamala :( Problémy s rozlišením, i na mém notebooku, kde hraju všechny hry na full se ta hra kouše, navíc ani se jim nechtělo předělat popisky takže místo "Q" vidím konzolové tlačítko "A" a člověk musí jak blbec pořád přepínat do nastavení a zpět aby se podíval, co se čím ovládá. Ale největší problém je ten framerate *9* A to jsem byl ten, co podepisoval petici. Achjo.
      • Jo, na notebooku se mi taky kouše. Nebyl jsem si jistej, že půjde a tak jsem radši pirátil před koup... hra se místy dost sekala, tak jsem se rozhodl si raději nekazit zážitek. Až budu mít lepší PC nebo raději PS3, tak si hru pořídím... a Demons' Souls taky, pokud půjde o PS3.

Jinak se divím, že by to někdo hrál na klávesnici...
        • Já jsem zvyklý na klávesku a myš. Ale asi mi nezbyde nic jiného, než vytáhnout gamepad :/
          • MidnighT91
            Borci já vážně nechápu co řešíte, vždiť to ovládání na klávesnici je naprosto jednoduchý... Nučit se ho pro mě byla otázka asi 2 minut, když jsem zapínal novou hru a pročetl si ho...
            Btw a to jsem ani nemusel měnit klávesy...
            • Já ho ani nezkoušel během té chvíle, co jsem testoval FPS. Je to konzolovka, narval jsem tam ovladač rovnou. Stejně tak Darksiders 2, Sleeping Dogs, The Amazing Spiderman atd.
          • Nemusíš ja to hrám na myške, chce to poladiť, Minotaur mŕtvy, drak chvost ustrelený, nemŕtvy drak načisto mŕtvy ...
      • http://tinyurl.com/sigil-cz-darksouls
      • a máš manuál? to je potom jednoduchšie:
        http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?f=6&t=4719
        • Zvolené téma neexistuje. A jinak chápu, že s vytištěným papírem u klávesnice se do toho asi člověk dostane snáz. Ale problém je vážně to neuvěřitelné hryzání. Asi budu muset počkat na patch, doufat v nejlepší a pak dát hře znovu šanci. Však kolik hodin gameplaye jsem se nakoukal na Dark Souls a těšil jsem se na to.
          • som lvl 22, na PC sa to dá "sejvovať" takže nemŕtveho draka som nezabil 200 šípmi, prepísal som save kúpil ich 1000 a pri 310 padol *1*
            Naj diskusia je as tu: http://www.databaze-her.cz/hry/dark-souls-prepare-to-die-edition/diskuze/#p_112752
  • residentevilfans
    Dobra hra ale udelat to na starym enginu na pc to vypada hrozne . *5*
  • Pěkná recenze, díky. Na tuhle hru jsem se těšil a z textu i gameplay videí si myslím, že to bude přesně to na, co jsem dlouho čekal po odehrání DMC 3.
  • Vyborne...Uz jsem u recenze na tuto hru videl dokonce 7 bodu coz je hole silenstvi :-D Asi jsem prase ale ja bych tomu dal i tu 10. Na to jak me jednicka nebavila tak toto je opravdu pecka.
    • Pravda pravdoucí!
  • Jsem zvedavej na recenzi PC verze, bohuzel se trochu nepovedla (zatim, snad se to opatchuje), me stve hlavne ta kamera. V Darksiders 1cce (kterou jsem tedka konecne dohral kvuli zbranim do 2ky a bylo to skvelejch 32 hodin *4*) byla kamera oddelena od ovladani, ve 2ce kdyz jdete do boku, tak se zacne natacet i kamera, je to docela otravny. Textury se jim taky moc nepovedli, v 1cce to bylo OK, War mel taky bereni a tak, takze se spatny textury ztratily. Death je ale nahac a ty pixelaty sramy na nem nic moc, a pak sem tam je ta grafika takova az prilis kreslena, jakoby az cellshaderova. No a pak treba pri dialozich ta mimika postav nic moc...

Ale jo, zatim je to zabava, az fixnou tu kameru tak to bude OK, ty textury se daji "prehlizet" :)
  • Za koho tam kdo hrajete za Mystickou nebo Silovou Smrtku? Síla ovlivňuje Harbringer skilly + primární a sekundární zbraň a Mystika zase Necromancery + Reaper forma dava vetší zranění a magické zranění ze zbraní to taky zvyšuje. Pište komentáře ať vím jak se vam s cim hrálo líp popřípadě jestli ste vymysleli zajímavou kombinaci,díky *5*
  • Beru to ze dvou úhlů. Víceméně máš pravdu, dnešní hry za moc nestojí pro nás hráče co pamatují staré hry, ale takhle kydat hnůj stůj co stůj, je i na mě moc. V jádru pudla ale pravda, ikdyž účelný hate jde cítit na sto honů. Slušost tě neučili že? *16*
  • grafika mi pripada ako z playstation 2 ,ale hratelnost ujde
  • Mother_of_god
    Aj keby recenzet povedal 100x že je to fakt hodne super hra tak tomu číslu nikdy nebudem veriť. Najkrajšie porekaldo je "Sto ľudí, sto chutí" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit