Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi pár lidí tady naštvu.Přečetl jsem si hodnocení a říkám si to chci.Po instalaci mě čekal šok.Grafika hrůza tady jde vidět, typická konzolová hra.Koridor s arénami co tady bylo stokrát.Asi pro konzolisty super počin, ale jako hráč na PC říkám totálně o ničem.Jestli by vývoj her šel směrem konzolí tak se vrátíme o 20 let zpět ke hrám co byli na automatech na poutích.Tam stačilo taky jen bušit do pár tlačítek.A toto je přesný příklad.
    • No jo, to potom hned člověk chápe ty petice za Dark Souls pro PC :D

Jinak zajímavé je že já na PC hraju nejvíce (konzole mám pochopitelně také) a nějak nemám potřebu psát takové zvratky jako ty...
  • MrSanta
    Kurnik šopa, že bych si zakoupil svojí první akční řezačku? *8*
  • Parádní hra, baví moc. Pravda, na PC je to krapet horší, protože co se týče portu, nepokročili autoři od prvního dílu ani o krok. No aspoň že už opravují, co se dá. A když by to na konec zaplácli balíčkem textur ve vysokém rozlišení, možná bych byl aj spokojený. *4*

Perlička debility: Když jsem to konečně mohl spustit na Steamu (týden po US, kokoti), tak jsem zjistil, že ve hře chybí titulky a voice acting. Nakonec jsem vykopal na netu, že si musím přepnout celý Steam do češtiny, pak se mě do hry dostahovaly hlasy v cutscénách a titulky (české) a nejde to nijak přepnout. Fakt paráda. *10*
    • V složce se hrou chybí tuším soubor en.pck. Stačí ho někde mimo stáhnout a hra jede plně v angličtině.
  • 9, jo? Zrovna nemam na PC co hrat, tak si to asi od SKIDROWA "koupim" a uvidim jestli me to bude bavit.
    • jo taky už mám objednáno *3*
    • smejki
      nezapomeň si řéct o paragón!
      • Keyz
        To by měli policisté radost kdyby jím ukázal paragon,že si koupil hru od SKIDROW a má to navíc bez ochrany *1*
        • Amylee.Anderson
          To by bylo stylový, založit si krám s hrama, prodávat je normálně legálně a pojmenovat ho Skidrow :D
    • přesně tak,já si taky hry kupuju od skidrowu nebo reloaded)) kromě multiplayerových stříleček a investic do mmo,1 byla super a mě naprosto nadchla takže na 2 sem se těšil velice,jedna z mála takových na pc s tímhle tématem - to mě na tom baví nejvíce ( ani ne tak ten hacknslash - nevim jesi to nazývám vubec dobře,prostě řezačka,to už je prostě jen takový styl hraní ,hehe) a dlouho sem na tohle čekal,už danteho inferno mě ohromovalo trailery ale nakonec bylo jen na konzole.thanks god for darksiders.
    • Presne toto zabíja pc platformu...
      • PC platforma je zabita asi jako ze voda je sucha
      • no jasně,tak já nebudu mít ani na složenky a budu jest plesnivý kurky od chleba a vodu voe ale budu si kupovat měsíčně 5 her po tisícovce ne ) až to ty grupy přestanou dělat tak bude po srandě,to je jasný,to se pak budu muset spokojit se svým bf3 a lotro,ale občas si chci dát i něco jiného že,dokud to pujde takhle tak toho nejspíš využiji že
        • ty jsi pako - tobě asi nedošlo, že když na něco prostě nemáš prachy, tak to nemůžeš mít? nebo jsi takovej závislák, že potřebuješ 5 novejch her měsíčně? vemeno...
          • No kouzlo je právě v tom, že i když na to nemáš prachy, tak to můžeš mít. To zas nedošlo tobě viď?
            • nebudem se tu hádat o významu slov "sociál" a "asociál" v tomhle kontextu. prostě mě prudí, když někdo krade a ještě se tím chlubí, jakej je děsnej machr a jak na to vyzrál. ještě že takoví machři nejsme všichni (nebo hry kupujou fakt jen boháči?)
            • Takže ten kdo si kupuje hry je asociál? Udělej si v tom pořádek kámo.
            • krást není kouzlo, to umí každej sociál :P
          • Ty chceš říci, že nejdůležitější věc na světě jsou peníze a tedy podle nich se vše bude řídit? Když si nemůžu od někoho něco koupit, tak jsem schopen si to opatřit jiným způsobem... Kdyby lidé nebyli schopní porušovat zákony tak tu máme ještě pořád komunisty, né vlastně fašisty... ikdyž co to kecám, to by tu byli ještě feudálové. *3* (To asi ještě nedošlo tobě)
            • to asi nebude teenager, když se bojí, že nebude mít na složenky ;)
            • Chjo, vy tady řešíte věci... Co na tom, že si pár teenagerů stáhne sto her a zabaví se? Pořád lepší než kdyby někde sousedům házeli kameny do oken a dělali podobné vylomeniny, nemyslíte?
            • takže podle tebe celá naše moderní společnost stojí na tom, že někdo něco chtěl, neměl na to, tak to ukrad? :D srovnávat tvoje krádeže s odbojem je trapný.
          • kdyz lidi nemaj prachy,tak kradou.*16*
    • Tak to budeš velkej kluk. *3*
  • Zayl
    9 z 10? Za co?

"Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy."

Technické zpracování je několik let za konkurencí (grafika je meh, a to mini-loadování když člověk jde hra-mapa-hra, hra-inventář-hra je pěkně otravné....)

Kvalita obsahu je dobrá, ale rozhodně ne 9ková. Krom dvojného propadnutí texturama jsem chyby sice nepotkal, ale zároveň jsem nepotkal ani jednu novou věc která není odněkud okoukaná.

7/10. Dobrá hra.
    • Ty jsi autor te recenze na eurogameru ? :-D Podle tveho rozhorceni bych rekl ze jo :-D
      • Zayl
        Ne, narozdíl od vás se snažím hry hodnotit objektivně. Darksiders 2 mě bavilo. 9ku si ale nezaslouží ani kdyby mi někdo zaplatil. Pokud má hodnocení o něčem vypovídat, pak se musí měřit stejným metrem a ne přidávat / ukrajovat dle vlastních preferencí.
        • Keyz
          Ono to je debilní protože dle některý komentářů mají hry málo jiné moc.A když by si dál této 7 tak by vypadalo dle čísla v porovnání s dalšíma jako špatná hra.Proto se zde moc často dávají vysoká hodnocení (dle mého názoru). Ten popis jak píšeš neodpovídá hodnocení a je škoda,že se toho více nedrží.Pak by skvělé hry opravdu byly oceněny.Takto tak se obtížně vynikne když každá lepší hra má 9...
          Očekávám,že Dark Souls bude mít tak 9-10 i přes to,že se s popisem také nesedí.Škoda no.
      • každej kdo má jinej názor je šváb z eurogameru? Jen tak dál, určitě si vysloužíš titul řiťoleso měsíce, snad to dotáhneš i do repre.
  • Máš naprosto pravdu už jsem to tady psal.Nainstaloval a nestačil jsem se divit co je to za odpad.Jen mě pošlete do věčných lovišť, ale.......GRAFIKA je rok 2012 hrozná a nobospíše dělaná pro předpubertální děti.Svět totální koridor, to už tady bylo a hodně dávno.No a pak bezhlavě mlátit tisíce zrůd co se nesmyslně valej odevše a to přesně jak určí hra.A to dostalo 9 bodů.....
    • Mohu prosím znát jaké hry v tomto žánru považuješ za nejlepší?
    • blbečku
  • 9? no ja som si to stiahol a teda povedal by som tak 5, maximalne , aj to len pre fanusikov bojoviek, graficke nastavenia su na smiech, grafika je tiez na pobavenie, ovladanie na klavesnici tiez nie je najidealnejsie. A to ze je to kopirak vsetkych dobrych hier to len zaklincovalo, pri kazdom pohybe, kombe vidite nejaku hru
    • Kinet1c
      Polygony a textury su ti naprd, ked prostredie nema dusu a nedycha to urcitou atmosferou, tu najdes prave toto. Co by si povedal na absolutne brilantnu grafiku, ale na scene by bola luka a na nej jeden strom, bavilo by ta hrat tuto hru ?
    • prostě port z konzole. na dnešní poměry docela optimální ne jak zku*vený dark souls. a graficky? dle mě to sedí akorát,je to komixovka prostě..
      osobně jsem nahrál už nějakých 12 hod (tuším) a je to jedinečné univerzum. navic to ma cenega v češtině,takže i do příběhu se dá zakousnout :)
  • michaliuz18
    tak 9 je prehnane , po case to zacina nuditi ale tak ta hra ma vzdy co ponuknut, sice som jednicku nehral ale toto je proste taka mala herna pecka , co je necakane v dnesnej dobe lebo cim novsia hra tym je horsia, no thq sa poucilo konecne, keby tak nekazili meno red faction bol by som radsej
  • Da se PC verze hrat na gamepadu?? Diky za odpoved
    • Pokud si hru chceš užít, tak jedině gamepad.
      • no ale me to nedava na vyber...musim na klavesnici :-/
        • VonHayek
          Zkus prográmek Xpadder - namapuješ si na tlačítka gamepadu příslušné klávesy z klávesnice a jedeš.
          Přímá podpora padu hrou je sice nej, ale pokud ti to nejde...
        • Tak to je škoda. Nicméně existují chobotnice, které tvrdí, že tento typ her je na klávesnici v pohodě. Je to na tobě.
          • Jestli ti to na klávesnici nejde, tak jsi akorát levej, ovládá se to v pohodě. Jediné, co je na prd, je občas ta kamera.
          • Jak jednička, tak dvojka jsou s myší a klávesnicí absolutně bezproblémové a řekl bych, že i lepší.
          • A ti co to hrajou na gamepadu jsou krakatice *1*
  • Na hru sem docela cekal ale na internetu sem cetl neco o smrsenym portu tak sem to radsi stahnul a hra sla hned z disku. Jak na PC serou oni tak ja na ne, si pockam a na steamu si to koupim ve sleve uz opatchovany protoze tohle si plnou cenu nezaslouzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit