-
Takový jako ty opravdu miluju. Zrovna včera jsem si nemohl koupit mastičku na herpes, kočka nedostala druhý týden nažrat a na tu nutnou výměnu kyčelního kloubu nemůžu ani pomyslet, ale stejně těch pár stovek investuju do hry a to i přes to, že můžu vyřešit většinu svých finančních problémů, kdybych tu hru stáhl. Ale ani mě to nenapadne. Jsi špína. A proklínám tě
-
-
tak jestli místo žrádla pro kočku koupíš hru, tak se teda nemáš vůbec čím chlubit - očividně by ses měl zamyslet nad svým hodnotovým žebříčkem.
-
Kočku prodej číňanům do bistra
-
-
Čau jak mám sejmout pavouka???
-
-
Taky nevim jak mam sejmout pavouka.Jednou se mi ho podarilo ozivyt, jinak nevim.
-
-
Zdravim,mam jeden problem stiahol som si hru s češtinou ale ta čeština mi tam nejde nastaviť da sa tam nejak do nainštalovanej hry vložiť ta čeština?Jo už som ju aj začal hrat.
-
-
Steam/GMG.
-
-
Já vás chapu vždyt vas server taky prodava hry
-
-
ta devítka je odpovídající
-
A kvůli tomu ta hra dostala 9? Tenhle argument stojí na hodně slabých základech
-
Games fakt hry neprodává a Games Shop je zcela oddělený...
-
-
Asi jsem paranoidní http://shop.tiscali.cz/pc-darksiders-2-5676
-
-
Ano, asi jsi paranoidni :)
-
-
To že je paranoidní přece ještě neznamená, že nemá pravdu...
-
-
-
-
-
No teda nevím ale za mě 6/10, grafika hnus , ovládání tež nějaké divné , kamera to je katastrofa, + je určitě hudba, ale svět je je velmi nudný a nezajímavý , za mě 6/10 hrát to nebudu
-
-
http://www.doomsteaddiner.org/blog/wp-content/uploads/2012/05/Double-facepalm.jpg
-
Standartní komentář piráta.
-
-
Ne, standartní komentář debila
-
-
Ohánět se urážkama dovedeš pěkně co takhle konverzace na inteligentní urovni ? *3* Když máš jiný názor napiš ho ale urážky svědčí akorát o tvé demenci.
-
-
Tady nejde o nějaké názory. Máš plné právo aby se ti hra nelíbila, ale to jak jsi to napsal bylo jednoduše na facku. Chápu, že ty to nevidíš a budeš si stále stát za svým, nicméně tím prvním příspěvkem jsi si na čelo nalepil nálepku, které se v tomto vlákně nezbavíš.
-
-
to Raven:
mno tak bych oponoval tvému názoru, i kdyby to tak bylo ... já jsem třeba ve stádiu, kdy si koupím relativně drahý počítač a sem tam nějakou hru. Nemám ovšem dost času, takže ne každou dohraji. Pokud bych si koupil hru, kterou čekám, že bude dobrá a hned v úvodu by mě přišla vesměs bídná, jako psal "zakladatel threadu", taky ji hrát nebudu. Přece nebudu ztrácet čas s nějakou hrou jenom proto, že jsem si ji (blbec) koupil? Proč, když mám rozehrané i další? Nebo se mohu vrátit k nějaké dobré z minulosti, nehledě na multiplayer tituly, které prostě nedohraješ. Her je kvanta. Nemusím pirátit, protože nestíhám hrát ani co jsem si nakoupil, ale určitě mi přijde na hlavu, hrát hru jen proto, že ji mám ... hry hraju pro zábavu, ne abych měl na pažbě další zářez - "dohráno". Fakt dnes mam čas ochutnat pouze hry originální nebo nejlepší. Mno a možná "kolega" je pirát, hru si stahnul a zavrhnul, nicméně ač jeho počin nebyl hezký (ani trestný), alespoň tentokráte ušetřil, pokud hra (z jeho pohledu) za moc nestojí (pak vyhozený prachy). -
Aha tak to jsem mohl z toho hodnocení ještě ubrat , já hold 6/10 beru jako hru tak špatnou že ji hrát nebudu ... *2* Jinak hry samozřejmě kupuju ....
-
Píšeš to tak, že jsi to měl tu čest zkusit, což prostě ze tvého příspěvku vyznívá a ani se nepokoušej tvrdit, že ne. A ve finále tomu dáš tvé "profi" hodnocení 6/10 což znamená nadprůměr a tímto hodnocením podkládáš to, že to hrát nebudeš. Pokud jsi legální uživatel her, tak máš tak, hloupě pokřivené hodnoty, že se mi tomu pomalu nechce věřit.
-
Napsal jsem co si o hře myslím co je na tom špatného ? O žádné nálepce to nesvědčí :) já jsem chtěl aby jsi mi napsal proč bych měl být považován za piráta jen proto že se mi hra nelíbí ?
-
-
-
-
Co má můj komentář co dočinění s pirátsvím ?
-
-
Pokud ti to nedochází, tak souhlasím s Dexem.
-
-
-
-
Takovou hru sem si dlouho chtěl zahrat ,ještě když to vyjde s cz titulky .Akorat zrovna takovouhle hru bych si rači zahral na konzoli (i když to říkám nerad :D ) kterou už nemám.
-
-
hrál jsem na klávesnici a šlo to skvěle.
-
-
Dobře vědět ,pak možná koupím ;)
-
Tak to musí být dobře navržené ovládání. U DMC3 jsem si šel gampad koupit hned druhý den, jinak bych si rozlámal prsty ;]
-
-
Není moc pracné si k pc připojit gamepad.
-
-
Mám gamepad of Logitechu, který jsem si pořídil kvůli hraní Devil May Cry a nelituju. Pro hry jako DMC to je skoro nutnost. Darksider na něm určitě taky bude lepší než na klaviatuře.
-
-
já už kdybych kupoval gamepad tak ten od xboxu ,ten je perfektní ;) ,ale stejně se mi nejlíp hraje myš a klavesnice když to je dobře udělaný ;)
-
Je to tak.
-
-
-
-
Teda nevím jak hra, ale recenze je fakt dost super..
-
-
Hra me bavi hodne, coz jsem necekal! Vic, nez jak je napsana recenze, i kdyz z cislem souhlasim.
-
-
Mnohem horsi nez prvni dil. Opet dukaz toho ,ze hype neznamena vubec nic...on znamena,ze hra bude sh*t...
-
-
hi hi hipster powa
-
horsi nez prvni dil to rozhodne teda ne ! *5*
-
-
Ale 100% rict, ze je to lepsi taky nejde *4*
-
-
-
A ještě dotaz. Stojí za to si zahrát i první Darksiders? Mě to nějak minulo.
-
-
Jo. Na Steamu bývá v akcích za 5€. Za tu cenu je to naprosto bomba. Krabicovku na netu už taky seženeš dost levně.
-
-
Krabicovka DS1 se dá sehnat od 120 do 159 (doporučená cena). DS2 v předobjednávce jsem sehnal za něco málo přes 750.
DS1 byla skvělá hra a DS2, byť odlišná je také skvělá. Nicméně mi chybí War a jeho síla, krásné brnění a jistá čest a drsnost, která z něj vyzařovala. Více mi připomíná KoA: Reckoning, ale bez hluchých míst, který v KoA: Reckoning bylo nepočítaně. Nicméně stejně jako KoA i DS jsou opomíjené hry dle mého soudu a vybočují ze současné produkce.
DS1 i DS2 mohu jen doporučit. Vlastně DS1 na mě měla takový vliv, že dříve jsem takové hry nehrával, ale teď ... ideální hry na hraní po práci, na hodinku až dvě na gauši s gamepadem na TV, prostě úchvatné. Ukládání v DS2 funguje lépe než v DS1, takže nezamrzí vypnutí hry kvůli jiným okolnostem.
-
-
Né asi.
-
-
Nikde je to z konzolí a to mluví za vše.....