Přejít na výpis diskuzí
Darksiders II - videorecenze PC verze
31.8.2012 | Lukáš Grygar
229 příspěvků
-
fakt dost super ze som to v polke vypol lebo mi to fakt super liezlo na nervy..inac hra v pohode az natu grafiku mohli si dat viac zalezat ale co uz
-
tak si na*erte *1*
-
No hlavně že si to musel napsat anglicky. "Very mature" *7*
-
Já měla uplně opačný pocit. Takový výrazy nemam ráda, ale jak toho začalo být hodně, už jsem se smála :D
-
jn, me to prislo spis cely jako sarkasmus...viz. podcast kdy se pan Grygar vyjadril, ze mu to neprislo nejak "super" *15*
-
Mě naopak šokovalo, kolika lidem to vtipné přišlo.
-
Len preto ze pocuva DnB ? To mi zavana demenciou , ale nie jeho :)
-
Recenze moc pěkná - jen si říkám, jestli to "fakt super" svým množstvím už nebylo poměrně daleko za hranicí vtipnosti a nebylo spíš otravné (podle počtu reagujicích lidí ale asi skoro určitě).
-
a určitě je to degradace? Právě ta nutnost jednoduchýho ovládání mi přijde fajn, autoři se musí zamyslet nad nějakou ergonomií a nestačí to tam prostě nějak "rozhodit". Naopak spíš teču z toho, jak debilně maj některý hry vyřešený ovládání na klávesnici (samozřejmě neplatí pro všechny žánry, ale zrovna 3rd person rubačka je podle mě na gamepad ideální)
-
Lukáši, že ty paroduješ recenze a lá Re-Play? Protože množství "fakt dost super" je fakt dost super velké :D Takový výrazy v recenzích fakt dost nemam ráda, protože mi to přijde jako že nemaj co říct, tak musej přidat nějakej fakt dost super slovník, aby to bylo dost super. Lukáš má styl a i s "fakt dost super" to je fakt dost super.
Ale jinak ta hra na mě neudělala moc velký dojem, hlavně kvůli tomu šplhání a přitahování se někou kouzelnou silou, jako vystřižený z Prince of Persia. To je tak obvious, až je to nepěkné. -
Bylo to fakt dost super az na par poslednich fakt dost super.
-
Pecka, diky *14* , du to prohnat editorem
-
To myslíš vážně? Pokud se recenzentovi lépe hra hraje na gamepadu, tak je logické, že jí na něm bude hrát. Bez ohledu na to na jaké platformě hraje.
Btw. už mnohokrát tu bylo řečeno, že videorecenze jsou doplňkem recenzí textových. -
Která bojová arkádová hra na PC (nemám konzoli) se lepší hraje a má dobře udělané ovládání na klávesnici ve srovnání s gamepadem? (Tedy u které si si to opravdu ověřil.)
Která závodní automobilová hra se lépe hraje na klávesnici než na volantu?
Hraju všechno co mě baví, od RPG, přes strategie, po logické hry atd. Pro každou hru se hodí jiný ovladač. Naopak konzole jsou omezené tím, že mají nejčastěji jen gamepad. Ale to nehovoří proti němu.
Naopak já chtěl gmpad k PC už ve "starých dobrých dobách", jež jsou tu často opěvovány. Protože hry jako Killer Instinc či Mortal Combat jsou prostě na něm lepší. Jenže dokud se neobjevily wokna se standardizovaným rozhraním, tak ty gamepady pro PC stejnak stáli za prd. Jak sem bratránkovi záviděl tu hranatou krabičku ke SNESu a vzpomínal na joystick k atárku. *14* -
Pocital nekdo kolikrat rekl Lukas slovocko SUPER
-
Mě přijde informativní dost. Odpovídá (alespoň mě) na otázku, zda si hru koupím nebo ne. Já tedy ano ;]
Jestli to budu hrát na gamepadu nebo na klávesnici, už mi přijde jedno. Zkusím, které ovládání mi víc sedne a vyberu si.
Možná pokud by měla PC verze například nějaké lapsy s ovládáním, je na to možné upozornit. Ale ve finále mi to přijde jedno. Když ta hra je dobrá herně sama o sobě, tak to člověk kousne. Nebo ne? Viz inventář ve Skyrimu. Bugy Lukáš říkal, že se mu žádné neprojevili. -
A není náhodou GoW vykrádačka Devil May Cry a podobných japonských bojovek. A nevykrádají ony starší 2D mlátičky. A nevykráda někdo Mortal Combat, který vykrádal Killer Instinct. A ...
Zajímavý je, že u deskových her, když někdo "vykrade" herní mechanismus a použije ho v kombinací s jinými a vytvoří novou dobrou deskovku, tak všichni jásají. Protože vznikla dobrá nová hra. No což úhel pohledu. -
Kdyby se vyloucilo slovicko "SUPER", tak ta recenze mohla byt klidne odvykladana v case 0:30 min *7*
-
Very mature *7*
-
Tak maďar co bys po něm chtěl víc?