Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten článok pri videu, to sú ale kecy, všetko čo ste Darksiders II prepáčili si zlizne Dark Souls však áno, komixová grafika je pre niektorých hráčov neprekonatelné mínus, ešte tak ako napr. Malý Boh z ABC. Verdikt: Ani túto hru som neukradol.
  • janchor
    Bavila: http://www.smashthestate.eu/2012/08/danse-macabre.html
  • Trapná hra pro trapné hráče
  • Kein
    Nemít to tu komiskovou stylizaci, tak bych si to i zahrál.
  • lukáš vynašiel nový herný žáner: FDS-ka :-D
  • Hrál jsem jen GoW1, 2 a vůbec neříkám že se mi nelibil pohled na kratose jak zabíjí minotaura vlastním rohem .. *1*
  • 13_11
    Lukáši... zase jsi to přehnal. Zase jsi fakt dost super!
  • Josefo.., že ty paroduješ recenzi games.cz, která paroduje re-play?
  • Fakt dost super:D
  • Haters gonna hate!
  • deridon
    na gamepadu se to hraje prostě líp..
  • slova "super" je v recenzi moc i na vtip. V půlce vypnuto, špatný komentář
  • Moon
  • Mimochodem odkud sakra znám ten hudební motiv na uplném konci recenze ??
  • Hanzales
    No já považuju GowIII za jednu z nejlepších řezaček co jsem kdy hrál napříč časem i platformami. A nyní jsem velmi rád, že se něco podobného dostalo i na PC. Jedničku DS jsem taky nehrál, ale na tuhle dvojku pokukuju oběma očima, jen si asi počkám na vánoce (budou zase slevy a hra bude na PC dolazená k dokonalosti). Ale rozhodně ji nehodlám minout! PS: Kratos je hodný označení "týpek jak c*p"... rozsekal toho víc než sekačka v braindead ;o) Potažmo která jiná herní postava natrhla nejenom pdel tolika obřím postavám a tomu nejvyššímu rozdrtila ořechy? *4* PS2: To si děláte pdel, že slovo pdel je zakázané :) Já vím, spisovně se má používat řiť.
  • Recenze pc verze a bliká tam modré Xko :)
  • JohnyTheZik
    Trochu jsem si rikal, co tim teda Lukas vlastne myslel.. je to ironie nebo jen neco paroduje a ta hra ho opravdu bavila :)..?
  • Hanzales
    Mně to přišlo dopohody, ale je fakt, že ke konci už jsem se místo na rčený obsah soustředil více na to, kdy přijde znovu "fakt super" ale pořád lepší nějaké koření, než žádné ;o) Minimálně tím tato videorecenze získala jiný rozměr a svůj účel splnila tak jako tak (na jedničku). Ale zhruba dvě "fakt super" jste tam náhodně vynechat mohli ;o) Akorát si dám asi popaluli, až někomu na něco odpovím, "jojo, to je fakt super... sakra" *15*
  • tak to je fakt dost super! A co teprve soundtrack!
  • Jednotku jsem nehrál ale smrt je sympaťák a "vykrádání" GoW tomu evidentně velice svědčí. Neboli máme vlastní GoW na PC se sympatickou postavou což třeba kratos ať se mi zaněj hrálo sebelíp mi až jako takovej sympaťák nepřišel. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší