Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    No já nejsem ten, kdo nám zde seslal tři body absolutní pravdy. *12*
  • Kein
    tady se ale bavíme o recenzi.
  • residentevilfans
    Zase to tak neprozivej *1*
  • Kein
    K bodu 2. Tvá logika je úmorná. Pokud řeknu, že se mi například nějaký automobil nelíbí, budu také muset sestrojit svůj vlastní? A pokud ano, proč bych měl, když jsem například pokojový malíř? Je to jednoduché, je tu nebízen hotový produkt a lidé zde, ber je třeba jako "klienti" jej hodnotí podle toho jak na ně působí, nikoli proto, že by tvrdili, že to udělají lépe. Někomu se to líbí, někomu ne, tak to je a vždy bude. Přijmi to a nebukanýruj tady lidi, kterým se to nelíbí.
  • residentevilfans
    To nikdo nechce jenze jedno je bavit se o hre a pak si jen stezovat.Schvalne kolikrat spocitas kolik opicek tady napsalo to same co rekl v recenzi napadite komenty opravdu !
  • Tak já ti to zjednoduším:
    Ty nevíš co mínus, ptát se blbě. Dostat odpověď, ty vyšilovat. BcJazz má nadhled. Ty nechápat.

Stačí to? Jednodušejc to už nejde.
  • samozrejme....nejake zvuky naklikane v pocitaci sa hudbou nazvat nedaju :) to uz aj trojrocne dieta buchajuce po hrncoch znie lepsie
  • Kein
    Máš pravdu! Všichni ať si ihned zalepí pusy a budou pět pouze ódy! Tak je to správné! Tak to má být! Ještě bych zavedl nevolnictví.
  • Méně znalí angličtináři ať se angličtinu doučej, jinak si v dnešní době moc nezahrajou.
  • Hele a věřil by jsi, že mnozí z nás nechtějí být "pravý" pcčkáři? *5*
  • Ale 'dost' se může nechat *1*
  • Kronoss1
    Trochu se ztrácím.
  • Špatná je tvoje následná reakce.
  • Kronoss1
    Já to nehrál, ale videorecenze je zážitek sám o sobě.
  • Kronoss1
    Bod 1 - Kdyby to řekl jen jednou. *7*
    Bod 2 - Proč?
    Bod 3 - Věc vkusu, ale pak to nejsou pravý PCčkáři. *5*
  • residentevilfans
    Ale proc si porad vsichni stezujou *7* .Radsi napiste nejake zazitky ze hry nebo nejake tipy a triky! *5*
  • Bod 3. není blbost, ale věc vkusu.
  • Kronoss1
    To se nemůžu zeptat? Co je na tom špatného?
  • Kronoss1
    Podle mě, když člověk umí dobře anglicky (ano i přízvuk se tam počítá), tak by měl vyslovovat jinak/lépe, než ten, kdo se učí prvním rokem. Já bych jeho výslovnost nepustil přes pusu, protože by mi to ani nešlo, tahá to nehorázně za uši.
    PS: Tím multikulturním prostředí myslíš co? Jaký obor?
  • Fakt dost super videorecenze na fakt dost super hru! Lukáš se rozjel *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší