Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    Hráči: "Dejte nám nový obsah!"
    Bliizz: "Tady ho máte!"
    Hráči: "Vy parchanti, co nám dáváte obsah? Vy nás určitě chcete okrást!"
    • kostejnesmrtelny
      Mňo, v tomhle případě spíš řvou proto, že poslední expanze zahrnovala jen jeden content patch (proti standardním dvěma až třem) a přitom byla dražší, než ty předchozí.
      • Shania
        Budou řvát pořád, ať udělají cokoliv:) Co se líbí jednomu, se nelíbí druhému.

Pro mě by bylo fine mít každý rok nový datadisk, hraju hlavně na začátků, levelování ve WOD mě velmi bavilo, naproti tomu raidovaní a nové content patche už nejsou moc pro mě.

Takže já jsme rád za nový datadisk, který si zase užiji a doufám že budu moc po zbytek roku jen vydělávat peníze přes minihry..
        • Asharak
          Sub na začátku a konci expanze, nejlepší věc co můžeš udělat ^^ Škoda je že Draenor je zábavný jen při prvním projití, podruhé už to netáhne *12*
  • 5,6mil hráčů pred vydanim datadisku u 10let stary hry.
    Slušnej oddíl zřejmě... *7*
    • no, on ten datadisk je ještě hodně daleko. U předchozích datadisků trvala beta vždy rok.
  • Bavi me lidi kteri maji potrebu hejtovat do diskuze hru ktera je pry vubec nezajima....lidi nebudte nastvany ze vam mamka nezaplatila wowko a stahnete si z torrentu novej cod a drze hubu :p....rikejte si o wowku co chcete, ale fakt je ze proste nema konkurenci. Je to jedine plnohodnotne zapadni mmorpg. Jasne budete mi tady cpat gw2...coz je pekna hra a penez co sem za ni dal nelituju, ale proste to neni ono. Navic v dungach(raidy tam nejsou vubec) bez rolí v podstate hraje kazdej sam za sebe coz je dost trapny pac mmo ny melw byt o spolupraci.

Na wowku me vadi spousta veci ale furt to je top.
    • Ja tu zadnej hejt nevidim. Vidim tu jen uprimny nazory lidi, kteri hru bud hrali nebo hrajou. A pak tu vidim jeden multiclass white knighta/fanboye.
    • Goro bílý pes má pravdu.
  • WoWko hraju uz nakejch 7-8 let a zatim to vydada celkem slusne. Podle marketingu...Ale po WoD uz jim to tak nezeru. To co ted slibuji a ukazuji je moc hezke na papire,ale to WoD vypadal taky. Pulka veci nebude, Demonhunter bude mega broken. Nez stacej aspon trochu fixnout PvP,tak oznamej dalsi expanzi ( na 100% zase nejaka recyklace aka LichKing) a ze vlastne nema smysl ani fixovat neco,kdyz za pul roku je tady dalsi datac. Jedine,co jim stale jde jsou dobre raidy a krasne zony. Kazda classa ma ted rotaci 1,2,3,1,2,3 coz me sere neskutecne, pze kdybych chtel mackat 1 2 3,tak hraju nakou dementni mobu.. Jde to s wowkem od 10 k 5. A poprve za tech 8 let verim, ze wowko umira. A nebude to diky jine MMORPG hre,ktera ho sejme,ale diky vlastnim developerum,kteri si znici wowko sami. A ten kolotoc s Lorem dost blokuje dalsi vydani Warcraftu 4, pze fakt nevim jak chteji na WoWko navazovat.. Tak uz jsem se vybrecel a je mi hned lepe. Jdu se nekam k vode osmahnout,hezky vikend preju *3*
    • Neni to uplna recyklace contentu ale spise opakovani stejneho stylu lore. Legion neni nic noveho a je to jen opakovani toho co ve WoW uz bylo nekolikrat = Nekdo otevtre portal(pripadne neco se probudi/objevi/ozivi atd) ze ktereho zacnou vyskakovat zaporaci, mezi nima se ukaze hlavni velkej zaporak kteryho nakonci vzdy zabijeme pripadne mu prestane hrabat a prida se knam. Po technicke strance Legion vypada pekne, Artefakt zbrane jsou fajn(az na ten Ashbringer pro vsechny), Class Orders a novej honor system je taky dobrej ale to lore je takove divne.
  • Tak příští rok nějak oživíme Arthase, co říkáte? :D
    • Jen to prosím ne, protože tím by zničili jednoho z nejoblibenějších hrdinů...

Už to vidim jak udělaj crossover s Thrallem a Arthasem... Protože oba jsou nej postavy, takže proč by jsme je nedali proti sobě? Lidi budou šílet a Blizzard bude mít miliardy... Jupíííííííííííííí
    • Nene, příběh bude o jeho záchraně, pozměníme zase trošku běh událostí a bude tam jiný lich king a proti němu nás povede zachráněný Arthas i s jeho taťkou, který byl pouze v kritickém stavu, nikoliv mrtvý ;)
    • To není vůbec špatnej nápad :-)
      Ne vážně myslím, že kdyby tohle udělali, tak by to do hra přitáhlo spoustu hráčů, kteří skončili právě smrtní Arthase hrát (jako třeba já), protože to byla ta nejlepší postava z Warcraftu - můj názor.
  • Pro mě Warcraft lore končí Lich Kingem, kdy vlastně hlavní zápletku s Pány a nákazou, která gradovala od Warcraft III až po WoW:Wrath of the Lich King a vše to stálo pouze na Hrdinech, kdy každá postava měla svojí úlohu. To byl pro mě poslední hlavní geniální příběh, který dotvářelo tisíce dalších příběhů a všechno do sebe zapadalo a Blizzard ještě nevařil z vody
    • kostejnesmrtelny
      Jop.

"Tell them only that The Lich King is dead and World of Warcraft died with him."
      • "there always must be a lich king"
    • Presne. K tomuto bych je dodal ze Cataclysm mel hodne velke potencial co se tyce lore ale vubec se jim to nepovedlo zrealizovat.
  • Dostali jste to co jste chtěli. Nagy, Emerald Dream, Legie, Demon Hunter...A furt brečíte. Cokoliv Blizzard vydá hned musí nějací idioti kritizovat. Vám se fakt nikdo nezavděčí. Je mi z toho zle. *11*
  • Od Blizzu jsem hrál skoro vše a musím souhlasit s místními kritiky. Poslední roky už to není inovativní firma ale tiskárna na peníze. Tituly od 94 po 2004: 7 plných her, 5 datadisků, 3 nové světy. Od 2005 po 2015: 4 nové hry, 8 datadisků, 0 nových světů. Z toho 2 nové hry, HS i HotS, jsou jen kanibalizací vlastních značek pro casual publikum. Projekty s minimem rizika, bez duše, atmosféry, umělecká hodnota těžce hledatelná.
    Blizzard tu bude vždy, je to moc velká firma aby jen tak krachla. Ale s tou firmou před 10 lety nemají nic společného. Jejich hry jsou bez atmosféry, bez nápadu, bez myšlenky s naprosto otřesným klišovitým příběhem (viz SC2:LotV). Sám jsem z toho velmi smutný, poslední firma, která byla "kamarád" se poslední roky změnila v korporaci podobnou EA nebo Ubisoftu :,-(
    • Přesně tak! Mohli dávno udělat něco pořádnýho. Blizzard díky wowku měl obrovské příjmy mohl je využít na tvorbu obrovské hry mohli udělat World of Starcraft kde by byl celý vesmír a stovky planet a co planeta to "WoWko", jenze oni zacli misto hlavne her delat hlavne prachy a tak recyklujou svůj obsah aby vytvareli hricky s minimalnim nakladem a hlavne s minimalnim rizikem zato obrim ziskem/vykonana prace
    • hahahaha ty nostalgicke bryle jsou drsne co? ale jo rozumim, ze je tezke odpoutat se od veci na kterych si vyrustal a videl si je poprve v zivote. a ted naivne cekas, ze se ten pocit zase s kazdou hrou vrati nebo co.
    • *13* *13* *13*
  • (Money) grinding legion?
    myslím, že Blizzardi začínají tušit začátek pádu WoWka a jdou tvrdě na dojnou krávu....
    • Tak je samozřejmé, že jakmile ti hra jde dolů tak se snažíš na tom získat peníze navíc říkali, že už se tomu nechtějí tak zaměřovat na wowko a spíš na jiné hry, které vydělávají dost a víc hráčů je hraje .. Ikdyž je pravda, že ted docela se wow tým zvětšil a změnil dost a tak to jde vidět .. do hry přijde Emerald dream, Titáni, demon hunter - Illidan, legie, Azshara prostě vše co kdo kdy chtěl .. tady je :D proto chtějí furt ty hráče udržet ale ví, že na dlouho už ne .. tak zmenší tým a milk .. ale co už :D
      • Asharak
        No, kdyby to sem hodili už místo Draenoru a nesrali se do alternativ, hned by to bylo lepší, alespoň bych to tak viděl radši. Bohužel sice vyhypovali návrat těch co ve WoWku nikdy nebyli, ale jelikož to doje*li a celkově se okolo nich nic moc nedělo, dopadl WoD dost bídně :( Pokud tohle nezlepší v dalších datáčích tak to dopadne stejně.
  • kolikate ze uz to pradavne zlo se probralo z utrob zeme a casu :) ...kolik jich tam asi jeste drime *15* ...money money money *1*
    • a podle tebe co? :) měli by to zabalit a těch x milionů hráčů přestat dojit? všude máš money money money, nevím proč to vůbec ještě řešíš :D i tu na games potřebujou money money money, aby si tu mohl hateovat :)
    • a to jich VELKOOU spoustu uz recykluji, viz posledni datadisk a ted jete Illidan....

mohlo by se to treba taky odehravat v outlandu..... pac visjak.... pro zmenu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit