Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Legion pro World of Warcraft přinese nové povolání Demon Hunter a oblast Broken Isles
7.8.2015 | Adam Homola
73 příspěvků
-
podle mě to ještě budou tak dvě expanze, než už to bude opravdu konec wow. myslím, že wod a tento datáč je jejich poslední naděje něco s wowkem udělat, aby bylo znovu atraktivní. a wod se přes slibný začátek ukázalo jako bída. a legion expanze mi přijde zatím spíše jako výprodej před zavřením obchodu: tady máte všechno, co jste chtěli a měli rádi. enjoy dokud můžete. 5,7 mil je hodně a pravděpodobně se na legion vrátím kvůli příběhu, ale už to pujde jen dolů. 10 let je hodně. je čas jít dál.
-
-
...by úplně každý už před 4 lety
-
-
Pohoda už se těším na nový obsah *14* ... Jen by mně zajímalo jestli bude současná pevnost garisson upgradovaná dál s budovami atd... nebo jestli to zrušijou abych věděl jestli v tom má cenu pokračovat a dostavět to...
-
http://adf.ly/1MKqM6 *5*
-
"Prodávané civilizace"?
-
WoW je dojná kjáva už od Cataclysmu, kde pouze vydávali nové postavy, textury apod...
Nehledě nato, že Pandy jsou pro mě stále a pořád nejhorší hratelná rasa, která do světa WoW vůbec nepasuje.
Takže tu máme poslední kvalitní datadisk - Wrath of the Lich King... a pak špatné Cataclysm, Pandaria... a až nyní přišel celkem kvalitní Dreanor, který pozměnil hodně věcí. Tak můžem očekávat že Legie zase navrátí svět do Burningu, takže vlastně můžem ty 4datadisky vypustit a dělat že se nic nedělo? :D
Kéž by přišel datadisk, který by všechny zničil, bylo by to jen WoW a děcka s mekáčem, by měli 40kilo míň -
-
Pandy tam nepasují? Jsou v příběhu už od Warcraftu III...
-
-
Lidi s tímhle argumentem jsou ještě víc otravnější než hateři toho, že se vůbec Pandareni objevili ._. Zatím nejlepší věc z posledních 3 datadisků. Zase čekat rok a něco než se objeví někdo nový místo všechn co už známe, pokud se teda nezjeví Arthas, nevezme si Jainu a spolu zrodí Deathwinga.
-
Pandy? :D A srandu si ze mě neděláš?
V celém W3 byl pouze Brewmaster, pouze jako cestovatel... A mluvilo se dokonce v Rexxarově přídavku, že stejně jako Trollové, jsou Pandy už vyhlazené... -
-
Trollové a vyhlazení?
Jo a zahraj si tu kampaň v Ledovém trůnu...
-
-
-
Co je na Pandarii špatného? Kromě pand? *7*
-
-
Celej příběh je hloupej a staví pouze na Garroshovi.
Vždycky když byla nějaká zápletka, tak se zaobírala jak Hordou tak i Aliancí, tím, že ten problém většinou řešily spolu, proti sobě. Tady to je pouze o jedný postavě, kde vlastně celej příběh nemá žádný dopad na svět. Pouze slouží jako intro pro Dreanors... Což je pro mě špatně, protože abych si užil hlavní příběh, tak musím hrát vlastně dvě hry.
Krom toho, herně hra strašně upadla. Zjednodušila se, a vlastně i obyčejnej člověk bez guildy se dokázal procpat do větších instancí. Což na Vanile by se nedostal ani přes "začátek".. -
-
Nj, stejně jako se k vůli Deathwingovi objevil Cataclysm, já mám za základ MoP spíš Sha. Ale víc než hlavní příběh tam byl skvělý content kolem, zajímavé frakce a příjemný gameplay kolem, což se o WoD a Cata moc říct nedá, tam je dost věcí už dávno známých a není to tak "wow".
Zjednodušení tam je bohužel, a nejhorší věc co vymysleli, dát každému legendárku... kam až to dotáhli nakonec, lol. Pomalu by měli vymyslet něco víc než Legendary a místo epického gearu dát legendární :3 -
Víš je zajímavé, že najednou je to nejoblíbenější datadisk v komunitě. Uvidíme co se bude říkat ao aktuálně nejhorším datadisku WOD až skončí Legion:))
-
-
-
-
Humpf, zase melee tank/dps, navic to urcite bude burner takze bude full arena comba dh/dh nebo dh/dk, doufal jsem v toho nekromancera a zase jsem se nedockal. Pro me zklamani.
-
-
Tak se přihlaš u Blizzardu a zařiď aby vytvořili Nekromancera ;) :P
-
-
Už se nemůžu dočkat až ho budu mít. *1*
-
nevim jestli rozhodnutí zrušit titan (nebo jak se to jejich mmo jmenovalo) a misto toho udržovat wow v kome, bylo správne. je sice pravda že mmo je na trhu hodne ale žadne nestoji za mnoho a ten trh je porad silnej. treba ja jsem už vynechal asi druhej datač k wowku a to jsem byl kdysi fanoušek a nejake mmo porad hledam. a tak to ma imo vic lidí
-
-
je to strašně zavádějící, taky mám nutkání zkoušet jiná mmo, taky že jsem zkusil... ale vždy mě to vrátí k wowku, a ani nevím zda je to z lenosti učit se hrát jinej styl, jinou hru atp. Jak si člověk přes 10 let fixuje jednu hru kor jednu classu... tak se těžko hledá alternativa hraní úplně něčeho nového. Prostě to pro toho hráče postrádá smysl a proto se většinou všichni vrátí pokud nepřestanou hrát úplně. Dneska všichni vývojáři co se ženou do vod MMO her, tak tam jdou hlavně proto, protože ztama tečou nehorázné prachy. Proto je takový BOOM. Je ale jen otázkou času než to opadne a než přijde MMO co opravdu stojí za to, stejně jako tehdá to wowko. Čiže asi jo, je to kóma... a setrvačnost, co drží wowo na špici a chodu. A hlavně prachy. Nu což, teď se zase roztrhává pytel se sruvial hrama jako DayZ, Rust, Arc apod... já každopádně doufám že si ať už ot Bethesdy či někoho jiného že Warhorse... zahraju pořádný co-op rpg.
-