Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Legion pro World of Warcraft přinese nové povolání Demon Hunter a oblast Broken Isles
7.8.2015 | Adam Homola
73 příspěvků
-
eh, len jedna vec, prečo nemohli skopiť Legion a Draenor do jedného packu ? Ja viem, že zarábaj keš, ale tak toto už fakt smrdí...
-
-
Protože Draenor je nudný. Doufám že nebude nový datáč zase za 1200,- ale půjde níž >_> Což asi ne.
-
-
mňa napríklad fest nasrali, keď rozdávali v podstate wow zadarmo s datadisko Draenor, to hráči ktorí kupovali všetky tie datadisky nemohli dostať zadarmo Draenor ? Veď keď máš 3 či koľko hier už zakúpených a nejaký ten čas nahraný, tak by ti ten Blizzard mohol dať aspoň takúto úľavu, miesto toho to dostali iba nováčikovia a account selleri :D
-
-
ty si pro ně byl už jistej, tak ty prostředky využili na nábor novejch... je to prostě kalkul, peníze vždy až na uplně prvním místě, vždyt máme kapitalismus, mas to i v názvu a maximalizace zisku je definice, prostě parádička
-
-
-
-
Nevím, na co si lidé stále stěžují. I kdyby WoW zítra přestalo fungovat, úspěch, který tato hra měla, už nikdy žádný jiný titul nezopakuje. I teď je jedno, zda je hráčů 20 milionů nebo pouze 3. Žádné jiné studio se svou hrou nikdy nic podobného nedokázalo a ani nedokáže. A tenhle úspěch už Blizzardu nikdo nikdy nevezme.
-
-
Ano mohli ale od te doby co je to Activision-Blizzard nikdy nic podobného nedokázalo a ani nedokáže
-
-
Narozdiel od WoD ktoré ma už pri ohlásení nezaujalo a nehral som ho, na LEgion sa celkom teším. Dufam, že Demonhunter bude začínat na 100 lvl a ak ano určite si novu expanziu zahram
-
-
ano bude, budeš tam mít prequel s illidanem (něco jak má dk s arthasem) a pak tě to vyhodí akorát do nového obsahu na broken isles
-
-
Krucinál, hlavně vraťte starý systém 3 talentových stromů ať si můžu opět nakombinovat unikátního hybrida. Tohleto, musíš si vybrat jednu specializaci, s tim jděte do kopru. No a nová klasa pecka, to zase bude ve WoWku pobíhat armáda Illidanů.
PS: Opište kod JBN - Jebu na to, fakt... *12* -
-
lol unikatni hybrid, s tim si mohl hrát akorat tak solo, protože by te nikdo nevzal do dungeonu raidu, areny a v BG by jsi byl taky jen na obtíž
-
-
Len tak zo srandy- koľko miesta zaberá WoW spolu so všetkými datadiskami? *1*
-
-
31,2 GB
-
-
...povolat temného titána Sargerase - tak se to správně skloňuje.
Sorry Adame, jsem hnidopich :D -
Úžasné, tak snad přijde s rozdělením talentů i větší PvP balanc. No dokud se WoW bude ubírat směr casual hráči, v čele s nudným PvE bude jen hůř. Hra potřebuje zpátky větší univerzalitu a možnosti, keré nabízela a které během let ztratila. Pokud je vůbec na starém engine ještě schopna si to vše vrátit. Pak doporučuji zakopat hnůj s názvem WoW a 11 let starý engine co nic nového nenabídne a vykopat prosím poklad s názvem WoW 2 s novým enginem. Ale to by vlastně nesmělo jít primárně o prachy ale o hráče. Tak zas nic. Všichni budou mít všechno, nic nebude unikátní a složit si set či sehnat cokoliv bude jen otázka času a ne umu. Tož čekám kdy tato hranice labilnosti konečně přeroste a hry zase začnou obsahovat určitou náročnost, která zapříčiní to oč vždy v MMO šlo. A to je schopnost her tvořit rozdíl mezi hráči dle jejich kvality. Všechny nováčky nahnat do Molten Core či Black Wing Lair ve 40 lidech s vanilla dropem. To měl set hodnotu. Zdar.
-
Já nevím proč pořád psát ubrečené kritiky, když s tím stejně nikdo nic nezmůžete. Kritiky od některých na mě působí jakoby jste narkomanovi brali jeho oblíbenou drogu. Jak od nějakých závisláků :-)) ( btw taky jsem to hrál, ale už prostě nehraji no ) Prostě, když se vám hra už nelíbí, tak delete a konec šlus ende hotovka. Běžte třeba fotit ženské a nebo dělat konečně něco užitečnějšího pro ostatní a nebo pro svět :-)). Jedno se BLizzu nedá upřít do dneška. Opravdu umí a hry které dělají, mají obrovský luxusní příběhoví základ a to bylo a bude fandy vždy k jejich hrám obrovsky přitahovat. Toto nikdo tak dobře neuměl a do teď ani neumí. A ty jejich příběhové videa vždy byly o kus dále než konkurence. Už jenom první SC jak byl nadčasový naprostá bomba, když si na ty roky vzpomenu. Prostě BLizz si pochvalu zaslouží ať už to teď kdekoliv. A to jak to teď dělají a budou dělat se jim vrátí zpátky v dobrém či zlém. My si to můžeme jen zahrát a nebo smazat. :-D) GL and HF. :)
-
-
Přesně ! :-)
-
-
Vanilla byla strašně hard, TBC bylo nejlepší a Wotlk byl poslední pravej datadisk a od Cata jde wowko do sraček a tento datadisk zabije wowko!! Říkám to už 4 datadisky, ale tentokrát budu mít pravdu!
-
Blizzard jde od pomalu a jistě do sra.. od doby co ho koupil Activision a začal pomalu a jistě dělat z krásných projektů akorát recykl a rejžák na prachy. A co si budem povídat je spousta vývojářských studií, které jen čekají na to až lidem dojde, že cpát prachy Blizzardu nechce. Už jen jejich finanční politika a kvalita kontentu si totálně odporují. Dejte na moje slova z těch 5,6 milionu se stane do dvou měsíců od vydání míň než 4 a postupně Blizzard na tohle dojede (už aby to bylo, od roku 2005 si zaslouží dostat facku a probrat)
-
-
Problem je ten, ze wow je bez mmo konkurence a nikdo jinej uz se s investicema do ni nehrne, takze blizzard si svoji pozici muze udrzovat docela lehce. Brzo ohlasi w4 a vsichni se zase pos3rou, a az ho dohraji, zase si zaplati wow.
-
-
Warcraft 4 asi těžko...Příběh Warcraftu se rozvíjí ve WoW a myslím si že se sérií WC je konec.
-
-
Proč by ne? WoW má stále jeden ustálený hlavní příběh, v každém datadisku..
Ale ne, Blizzard začne dělat na W4 až bude mít uzavřenou kapitolu kolem SC2, protože by byly samy proti sobě, kdyby si přidávaly ke své královské strategii, která nemá konkurenci, konkurenci.
Takhle ekonomika nefunguje, počkají ještě tak rok, dva, než lidi budou brečet že nemají žádnou strategii, že tu je pouze SC2.
Tak z fleku vyleze W4 už na novém enginu a všichni zase si sednou na prd3l z prvního gameplay videa, jako tehdy před X lety na SC2, kdy já oosbně jsem si řikal, jak je to krásný, že mi to neutáhne to moje namakaný Pentium 4 :D s 256MB grafikou
-
-
guild wars 2
-
-
pobavil
-
-
-
Až na to, že tohle s ocelovou jistotou předpovídaj ekšperti už asi tak osm let. Dejte na mě, do pár měsíců je po Blizzu! To tak.
-