Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čeština bude?
  • Jazz
    Co bude přesně obsahovat ta sběratelská verze ?
    Jinak beru za 30é
    • Na xboxu tam byla knizka s povidkou, CD se soundtrackem a DVD s bonusy... Vsechno v peknem obalu, ktery vypadal jako knizka :)
  • A oni sa snáď zbláznili? 30 € za dva roky starú preportovanú hru. Dvadsať eur by som ešte pochopil za štandardnú verziu. Myslím, že sa nám tu rysuje nový marketingový model, chlapci a dievčatá.
    • v knihkupectví: Paní prodavačko, Proč ten Čapkův román je tak drahej když je to tak stará knížka!! a tuhle Bibli byste měli dávat zdarma!!!!
      • zeptej se pani ucitelky ve skole, jaky je rozdil mezi knizkou a hrou
      • Capkovi romany jsou jiz zdarma stahnout si je muze kazdy!!! *1*
    • Paul_cz
      Zatím se neví zda to bude 30 Eur. Ikdyž asi jo, protože narozdíl od Američanů musíme platit DPH, takže díky milým vládám máme krásný poměr dollar=euro.
      • Jazz
        Platí VAT.
        • Paul_cz
          Jen ve Washingtonu. Zbytek US to má bez daně.
          • kazdej stat ma svoji VAT
            • V USA samozřejmě DPH nemají, mají daň z obratu, což je něco jiného. A jelikož VAT = DPH, tak ne, nemají VAT ;)
    • To je starje marketingovej model. Stary hry na novy platforme jsou vdzycky za plnou. Co vysel treba Mass Effect 2 na PS3, tak taky stal asi 1400Kc a na PC v ty dobe to bylo ve slevovejch akcich za 250Kc :)
  • Nons3nse
    Já rozhodne budem kupovať krabicovku...
    Alan Wake je jedna z tých hier, ktorú som konzolistom závidel... Takže pre mňa jasná voľba
    Nevie niekto, čo bude obsahovať zberateľská edícia?

Len dúfam, že hneď po tom nevíde Metro Last Light, lebo budem bez peňazí... *16*
    • ziadna krabicovka nebude, bude to cisto steamworks hra a bude sa predavat len na steame...Uz to povedali min. 3 tyzdne dozadu, vsetko robia na vlastne naklady..
      • misho8723
        Remedy sa dohodli s vydavateľstvom Nordic Games na krabicovej verzii, len sa nevie, na ktoré trhy bude dodaná táto verzia
  • skoda, ze se tenkrat zalekli otevrenejsiho konceptu ala sandbox a vlastne i samotnyho PC
  • Super, těšim se :) Určite do toho jdu, vcelku bych rád i krabicovku,ale jen když pujde do prodeje toho 16. .. no dobře, tak dva dny bych ješte přežil,alle víc ne :)
  • Jsem moc rád, že bude krabicovka - 30 éček za data na disku prostě nedám... Sice jsem Alana nehrál, ale věřím kombinaci Remedy, Poets of the Fall a podobnosti s Twin Peaks.
    • Mopped
      Tam bude nějaká podoba s Twin Peaks?
      • vlastik.plaminek
        Je tam jednak několik narážek a taky atmosféra malého městečka a nočního lesa jako v Twin Peaks. Škoda, že Lynch neměl prostředky na 3. sérii.
      • V to doufám - měl jsem za to, že tam tvůrci čerpali inspiraci, ale možná jsem se spletl *9*
        • Je to tak, Twin Peaks posluzil ako inspiracia.
    • jojo, ten soundtrack tam je paradni ! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit