Přejít na výpis diskuzí
Dawnguard pro Skyrim bude větší, než Fallout DLC
15.6.2012 | Adam Homola
97 příspěvků
-
Kdyby nic neprinesly, nebudou se pouzivat. Dlc prinesly nove moznosti v rozsirovani placeneho obsahu, prinesly vetsi flexibilitu oproti datadiskum a evidentne jsou uspesne.
-
To Cahir - Díky. *3*
-
DLC se nikdy patchem nenazývalo. jen se spolu s patchem přidával i obsah. Patch jako takový vždy bude jen o záplatování děr a úpravách parametrů herního systému.
To, že dřív nebyl nikdo tak drzý, aby si za tři remakeof-remakeof-remakeof-mapy řekl o 20 vočí, to už je jiná pohádka. -
To je všechno Trolíku v pořádku, ale když si pak člověk uvědomí, že v diskuzích na téma TES jsi vůbec nejaktivnější uživatel, taháš Skyrim i do diskuzí jiných a dokonce i tvůj profilový obrázek je tématický a přitom všem jsi tou sérií v podstatě netknutý, trochu z toho mrazí.
Představa, že bych cpal tolik energie do něčeho, co neznám a nemám to rád, je opravdu strašná. Asi je to dost smutnej život, když je tvojí hnací silou negativismus. Good luck with that. -
DLC nic nepřinesly, jenom se skutečně větší patch přejmenoval na DLC nebo vyříznou část příběhu a dají to jako DLC (případ ME 3 či v ME 2 DLC Arrial)
-
Každé druhé DLC nabídne zombíky (zde upíry) a pár hodin hraní navíc...
-
Nechci ti nic vymluvit, pouze poukazuji na to, ze na dlc neni nic spatneho, patche se nezmenily, patche tu stale jsou. Dlc prinesly nove moznosti a tyto jsou hojne prijimany a vyuzivany.
-
No vlastně nabízí. Nebo snad v poslední době vyšlo podobně rozsáhlé DLC? *4*
-
To Veškoslav - FIFA 2012. *3*
-
Nejlepší hra v historii by měla v roce 2012 nabízet něco víc.
-
Ano a proto se upíři či vlkodlaci (či jejich podobné "věci") vyskytují ve všech kulturách od Egypta (různí bohové podzemí měli vlastnosti upírů např.) až po severské mytologie.
-
Čekal bych, že taková velkolepá série jako TES si v roce 2012 vymyslí větší WOW moment, než jsou upíři... *3*
-
To nemá smysl, on je naprosto mimo. Necháme ho u jeho Diabla II a Fify 2011.
-
Právě to se mi na TES líbí - spojuje všechy možné fantasy prvky do jediného světa. Mně to tak přijde zajímavější a tobě nikoli, protože trpíš TES fobií. *3*
-
Tak v zásadě jde o speed run v obou případech. HL1 si tímhle způsobem zkrátit nejde, tak holt musí projít celou hrou.
-
Diky, tak to stoji za uvahu.
-
Jo to říkej Těm, kdo tomu věří. Nebo mi chceš namluvit že CoD Elite a celý ten systém financování map, kdy jedna mapa vyjde průměrně na 5 dollarů není změna patche na DLC? Nenech se vysmát:)
-
Říkejte si, co chcete, ale Bethesda zatím plní své sliby a mě to příjemně překvapuje. Hráči dlouho žádali boj na koní a mají ho! Hráči chtěli kuše a mají je. Hráči chtěli rozsáhlejší DLC a rovněž splněno. Kromě toho si myslím, že téma DLC je velmi zajímavé a že rozhodně bude stát za koupi. Bethesda nám fanouškům doslova dlužila rozpracování upířího tématu a ačkoli příběh není nějak originální, bude určitě zajímavý a bude dobře pasovat do herního světa.
Abych nevypadal jen jako nekritický fan boy, musím Bethesdě přecijenom pár věcí vytknout. Největší problém je podle mě v distribuci patchů, kdy tu a tam zapomenou patch vydat celý a nebo vydají jakýsi antipatch a to způsobuje velké problémy hráčům. Pak to různě musí narychlo opravovat a to rozhodně není ideální. Kromě toho by samozřejmě šlo kritizovat řadu jednotlivostí typu krátké questy atd. -
Takže fantasy je zprzněná, protože se v ní vyskytují běžné fantasy postavy? Hmm, zajímavé. *4*
-
Mezi DLC a patchem je rozdil, stejne jako mezi DLC a datadiskem. Neni to to same. Patche nezmizely a stale slouzi svemu ucelu. DLC vytlacily spise datadisky, protoze jsou flexibilnejsi a spousta uzivatelu je vyuziva. A znovu opakuji, na DLC neni nic spatneho.