Přejít na výpis diskuzí
Dawnguard pro Skyrim bude větší, než Fallout DLC
15.6.2012 | Adam Homola
97 příspěvků
-
Nevěděl jsem, že je TES až taková krávovina, upíři, vlkodlaci a zombíci v jakékoliv hře pro mne znamenají nuzácký herní balast... Je vidět, že budu muset svůj názor na hru posunout do ještě negativnějších sfér. *8*
-
Z pohledu výrobce tomu tak jistě je. *4*
-
O sratchky typu TES se skutečně nemám důvod zajímat - zahrál jsem chvíli Oblivion, chvíli Skyrim a když jsem zjistil, že je to nudnější a zabugovanější než konference Nintenda na E3, tak jsem se rozhodl, že nebudu sebevrahem a svůj zájem o tuto sérii ukončím. *6*
-
Nové lokace, nová brnění, kuše, perky pro vlkodlaky a upíry (výrazná změna), možnost stát se upířím Pánem (cosi jako arciupír), nový příběh, nová NPC. To je asi nikoli úplný výčet toho, co přidá DLC kromě questů. *3*
-
lol, to si se slušně ztrapnil. Jak tu bylo napsáno, upíři jsou nedílnou součástí série TES už dlouho. Bethesda jen konečně vzala upírské téma - a že bylo načase - a dále ho ropracovala do DLC. Jde vidět, že jen žvaníš, ale sérii neznáš. No aspoň se tu na foru máme čemu zasmát. *1*
-
to umres hladem :-)
-
Ano další vyhazovač, jelikož se opět vyjadřuješ k něčemu, o čem nemáš vůbec páru. Což je skoro pořád. Kdyby jsi aspoň za něco stál, tak by si skutečně zjistil, že upír či vlkodlak je součástí této série jako je Hydralisk součástí světa Starcraftu např.
-
Jo, ale on nedokončil CELOU hlavní linii. On prostě jen přeskočil úplně nakonec. Dokončil tak hlavní linii, ale za cenu přeskočení veškerého obsahu. *1*
-
DLC se dříve nazývalo patchem. Na rozšíření hry byly datadisky. Jenom nějakého chytráka napadlo, že by patch přejmenoval na DLC a vytřískal z toho prachy. DLC byl možná v počátcích menší datadisk, ale teď jsou to akorát přejmenované patche, které dříve výrobci dávali zadarmo.
-
No jo, ale já za speed run považuju projetí celé hlavní linie. Ne jen začátku a konce. Viz třeba tradiční speed runy v Half Life 1 - tam šlo o schopnost znát celou hru dokonale a toho využít k co nejrychlejšímu dohrání.
-
Další vyhazovač? Mohli byste si s Veškoslavem podat ruce. *3*
V tom případě se ale nedivím, že je ta série tak zprzněná už od základu... Vlkodlaci, upíři, draci, skřeti, ... - nechtějí tam příště narvat medvídky mývaly? *1* *1* *1* LOL -
Tohle je hodně pochybný speed run. Spousta věcí tam není vidět. 90 % času prochází uvodní lokací (vězení, pak kanály pod IC) a pak rovnou Martin Septim a Mehrunes Dagon. Dost podivné. Chybí tam tak 90 % hlavní linie. Chybí tam Kvatch, chybí tam navštívení základny Blades, chybí tam Mankarův Ráj atd. Jen zavření Velké brány u Brumy i s prstenem, který přidává značnou rychlost zabere pár minut. S levitací a nesmrtelností jsem to dal tak za dvě minuty, co si tak vzpomínám.
Nevěřte všemu, co je na youtube. *1* -
Rozdil vidim, nemeni to nic na mem tvrzeni, ze na dlc nic spatneho neni.
-
A krome questu bude neco noveho?
-
Kdybys nebyl herní analfabet, věděl bys, že v sérii TES je možnost stát se upírem a vlkodlakem už od Daggerfallu, tzn. od roku 1995. Upíři a vlkodlaci do této série prostě patří jako prd*l na hrnec. Běž raději hrát Fifu.
-
Spíše realita v podání Bethesdy... *3* More horse climbing? More money!! *14*
Mimochodem - Co to je za úlet, cpát upíry do takovéhle hry? Ten Howard už fakt neví coby... -
a znám HC hráče, z to ještě z několikanásobí. *1*
-
Don t feed the troll:)
-
trapas..
-
Ano takže jedna mapa do MP za 5 dollarů je skvělý pojem pro DLC. Např v Sc II patch na 1.6 obsahoval 6 map a říkali tomu patch. Už vidíš ten rozdíl? Ne? Škoda.