-
Tak tohle by se dalo rict taky o Daying Light a mnohem, mnohem vic...
Kolik druhu nepratel tam bylo ? A kolik druhu nakaženych, a kolik zombiku ? Potkaval sem porad ty same xichty...moc druhu prostredi taky ne, vedlejšaky žadna slava, ale byli to takovy nekdy stupidity, že sem je proste v tu chvili miloval, protože sem uvěril, že sem Kyle Crane. Každa trubka, nebo hasak se mi podelali a musel sem shaňet dalši a stejne to byla jedna s nejlepšich, atmosferickych her, ktere sem hral...
-
Ked som čital recenziu na Dying Light, velmi som bol sklamany, že takto skvelo vyzerajuca hra, je len ďalšia zombie tuctovina. Po Dvoch rokoch, ked bola prva čeština, som to rozbalil...a bol som neskutočne prekvapeny o aku pecku ide...dufam že aj tato hra je ten pripad😛
-
Dobrej nápad. Třeba koupě na pc může Sony ještě přesvědčit.
-
To já zase 90% k+m.
-
TPS hry jako TLOU, kde člověk nemá moc prostorový pohyb (Batman, Lara nebo i Assasin atd.) a FPS hry hrát s gamepadem, když člověk má myš a klávesnici může fakt jenom masochista:) Proto má Nikz pravdu. Ta hra by byla až moc lehká na myši a klávesnici. A i já, co jsem matlavý na gamepad a hraju s ním tak 30 % her (Xko ovladač nebo PS4), tak ke konci, co rána, ta šla do hlavy.
-
Neohrnovali. PC hráči, kteří paří opravdu hodně, mají doma jednoznačně gamepad a hrají na PC s ním. Včetně mě. 90% her na PC hraju s gamepadem od xboxu.
-
Super hra na ps platina a na pc už jedu😎
-
Vydat jen prvni TLoU na PC by byl skvely marketingovy tah, ale doufam, ze to neudelaji, protoze by to byla strasne lehka hra na mysi + klavesnici. Ja mam tu hru hodne rad i z hlediska hratelnosti a obtizne mireni plus ovladani, ve kterem je citit vaha je dle meho nazoru pomerne klicova slozka hry. Hratelnostne by to proste nejspis byla nuda nad kterou by PC hraci ohrnovali nos.
-
Nedalo mi to a hru jsem koupil i když jsem ji 2x otočil na všechny trofeje na PSku. Pár uplakánků co hrajou na starých šrotech ve Steam diskuzích je, ale jinak převládá názor že tenhle port se sakra povedl. Jede mi to skvěle, vše na max. 115-120fps v 1440p. Narozdíl od HZD který mělo celkem problém s optimalizací (mě teda taky jelo v pohodě ale dost se o tom psalo). Jsem zvědavěj co Sony pustí dál. Hádám že Ghost of Tsushima a nebo remake/remaster The Last of Us, Bloodborne se asi nedočkám.
-
Pořád netuším, co je na té hře tak skvělé. Hlavní hrdina mi byl sympatický jako Rimmer, jeho hlášky vyloženě trapné, druhů nepřátel nebylo nějak extrém (potkal jsem 3 a když jsem si našel, že jich je celkově 5, tak hups) , vedlejší úkoly byly pořád dokola to samé (ty laboratoře fakt byly neskutečně o hubu). Příběh se aspoň u mě za 5 hodin moc neposunul. A systém toho, že můžu mít u sebe 6 dřívek na šipky, ale 7 by se už nevešla (za to hra ale nemůže) mě prostě utvrdil, že to nebude nic pro mě. Jo graficky to nebylo špatné (PS4 Pro), ovládání taktéž reagovalo. Ale AI nepřátel (nemyslím hordu) bylo na úrovni polomrtvého Leminga. Pořád jsem čekal na ten wau efekt, co by mi řekl, ať pokračuji. Asi to zařadím vedle TLOU II u her, co nikdy nedohraji.
-
Díky za recenzi, hru sleduji již nějakou dobu, četl jsem, že měla při vypuštění na PS problémy, ale že je to dnes už zvětšiny odladěné... Tak jsem rád, že se to přeneslo i na port na PC a určitě si to někdy do budoucna zkusím.
-
Pěkná recenze. Se závěry autora souhlasím do puntíku. I když jsem hru hrál ještě na PS4, kdybych věděl, že prodeje na PC dokážou ještě Sony přesvědčit, aby dala dvojce zelenou, koupil bych si ji z fleku znovu.
Ta hra má srdce a toho si s postupujícím věkem u her cením čím dál víc.