Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnoho návodů a videí s možností pravidelných letů a výuky na vlastním herním serveru za přítomnosti zkušených hráčů najdete na www.blackeagles.cz .
  • Tady posilam link na videa s tutorialy pouzivani zbrani
    http://www.youtube.com/user/Tigerpwrr

a tady je mala ukazka pouzivani IR zamerovace
    http://www.youtube.com/watch?v=IOZ18GNPI-c
  • Hanzales
    No jestli něco dokáže pořádně navnadit, tak je to opět ten PDF "manuál" :) To tak pročítat a koukat a zase o něco menší zeď před těmi 60 dolary :) Už mám Black Shark a knypl, sotva se do toho ale pořád dostávám. No aspoň tenhle skvost mezitím zlevní, opatchuje se a pak to bude tutovka!
    Osobně mi ale taky chybí nějaké moderní bojové stroje v podání kompromisu mezi absolutní arkádou a absolutním simem. Něco, kde by človkěk využil všech těch hafo čudlíků na knyplu a páce, ale zase by nemusel studovat veškeré technické vybavení letadla/vrtulníku týdny a týdny, aby si výsledek pořádně užil. I když na druhou stranu, pokud se někdy octitnete na ukraině a bude vás honit tlupa hrdlořezů, zatímco opodál uvidíte K-50 na runwayi a hlídače objeku močícího do křoví, nic vám pak nebrání se pokusit s tím odletět :)
    Edit: teď mi došlo, že by musel vymočit spoustu spoustu piv, nebo vlastně "hlídač" limonády :)
    • Bez šance, i když se zamkneš vevnitř, dveře jdou pro případ havárie zvenku odpálit *3* Když se kdysi dostal na net manuál od Apache, taky mě to napadlo *1*
  • v recomended pozadavcich na strankach (minimalni nikde nevidim) se pise Operating system 64-bit: Windows Vista and 7. Spustim na 32 bit systemu pls?
    • Z 32Bit moze mat problem. Tento sim je skutocne zravy na Ram (dohlad 140km si vyziada svoje) a naraza na pamatove limity 32bit OS (max 2GB na jeden proces). Z toho dovodu pri vacsine pripadov tweaknut 32bit OS aby povolil 3GB na proces (/3GB switch), potom tento sim bezi bez problemov (vlastna skusenost)
    • kotty
      V instalaci byla moznost nainstalovani 32-bit bin, takze by to melo podporovat. Troufam si trvdit, ze to pobezi bez problemu i na win XP ;)
  • Stálo by za to také uvést, že díky mnoha "fans" není problém dát z informací na na netu dohromady víceméně obstojný český popis kokpitu, včetně nějakého toho tutoriálu.
  • O tomto lietadle som prečítal zopár kníh a fascinuje ma. Určite to kúpim. Simulátory som hrával už na amige500 a potom na PC vsetky co sa dali vcetne Falcona 4. Inak Prezívku WARTHOG - Sviňa bradavičnatá -dali vojaci preto, že je to nevzhladne lietadlo, z velkými ocelovými nitni , ktoré vyzerajú ako bradavice.
    • Naše přezdívka Hrábě, pro Sučka 25 je stejně nejhezčí.... *4*
  • uzivatel1982
    Škoda, že DCS nemaj dynamický kampaně jako ve falconu. Ale vypadá to perfektně a ať LockOn nebo BlackShark jsou prostě reference a u A10 to asi nebude jiný. Dobře, že takový hry nevymřeli.
    • DCS má dynamikou kampaň
      • ne, to nema, jedine co to umi je vybrat misi podle toho jak dokoncis predchozi, ale rozhodne nema dynamickou kampan
  • Čau, neznáte někdo hw nároky?
    • i7, 8GB RAM, gtx 275 lightning 1.8GB... na full detailoch plynule (25fps?) a na rozdiel od Black Sharku je grafika uzasna
      • Tak to je docela pálka... Jak bych to asi rozběhal na tomhle noťasu? Intel Core duo 2,53 GhZ, 4 GB RAM, 32bit win (šlo by mi to líp na 64kách?), NVIDIA GTX 260M (velikost paměti 1024). ožná tak na nízký detaily ne? *9*
        • kotty
          Ja mam PII X3 710 3.2Ghz, 4GB RAM, HD4850 512 MB, OS Win 7 64bit a s vyputym vyhlazovanim nemam problem hru hrat plnyule na max. nastaveni pri rozliseni 1680x1050 (pravda obcas se ot lehce trhne pri otaceni kamerou, kokpit je opravdu dost narocny). Tvuj notas by tohle mel s prehledem utahnout (zalezi taky na rozliseni). Hlavne to chce mit joystick, na klavesnici tohle moc staveny neni.
          • Hlavní problém je v tom, že simulátor běží na sto procent jedině v modu 64 bit, tzn. že pokud máš pouze 32 bit systém, tak to naplno nespustíš (chybí tuším celá kariéra a většina misí...). Dále v min. požadavcích je 4 GB RAM, 32 bit. systém ale 4 GB nepodporuje, tam je max. někde kolem 3.4-3.6, z hlavy teď nevím...
  • Vďaka za recenziu, ale rozhodne viac by potešila recenzia DCS: Black Shark...
    • Jestli potřebuješ recenzi jen protože váháš zda do něj jít, tak tě můžu ujistit, že s Black Sharkem nemáš co ztratit. Opravdu *4*
      • Jenom upozornění - je to o hodně realističtější, než všechny ostatní simulátory vrtulníku, co zatím vyšly - a ne nadarmo se říká, že létání s vrtulníkem je o tom, že vrtulník se tě snaží zabít a ty děláš všechno proto, aby se mu to nepovedlo *3*
  • Mít k "hogu" tohle, tak jsem v sedmém nebi *2*
    http://www.youtube.com/watch?v=IYRn7SVjNKA&feature=related
    • To se prodává na czechcomputeru. Hledej HOTAS Warthog
    • kotty
      Perfektni hracka, jen mit prebytecnych 9k Kč :) T-16000 ale odvede svoji praci taky.
      • Já teda cenu raději ani nezjišťoval, myslel jsem že bude dražší, ale kdybych do něj šel, tak si rovnou asi postavím kokpit :) Třeba místo manželčiny postele... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit