-
korat nevim proc se o A10 v recenzi pise jako o stihacce ... jinak dobra recenze z pohledu cloveka, ktery treba neni zas tak ponoreny do leteckych simulatoru ..
-
je dobrý i2l sturmovok?
-
-
Dobrej je, ale nejnovější díl je tak mizerně optimalizovanej, že je to skoro nehratelný.
S nákupem počkat až po vidání opravných patchů. -
je .. alespon ty starsi dily .. nejnovejsi neznam ..
-
-
A10C ??? pekelný to stroj jak v realu tak i v teto obdobě ......naročný na pilotaž ..... vydrži hodně ale taky je dobré vzít v uvahu toto že tvůrci tohoto simulatoru se snažili ho nám virtualnim pilotum co nejvice přibližit aby se co nejbliže podobal realnému stroji ....jen zakladni trening mise se musi a to opravdu musi Projit poctivě jinka je to o ničem...tak že pohodička Ala flight simulator x , je o proti tomuto hra pro děti i z nastavenim takzvané reality.....na plno.....(k te relalitě to má i tak sakra na mile dalece )
podtrženo sečteno tento sim je pro opravdu trpělivé lidi .... co se hodně zabivaji bitevnima letadlama , skoro 24 hodin denně!!! -
-
Narocny na pilotaz? Kolko si toho o tomto stroji nacital? :) Je to prave naopak.. A10ka je jednoduchy na lietanie hadam ako ziadny iny bojovy stroj dnesnej doby, preto neexistuje ani jeho dvojmiestna verzia, pilotov netreba ani preskolovat na tento stroj. :)) je skonnstruovany tak, aby dosahoval co najmensi polomer zatacok a dokazal tak rychlo opakovane udierat na ciel. Je to jeho hlavny rozdiel oproti konkurencnemu SU25/Su25T , ktory je ovela rychlejsi, ale aj polomer otacania ma niekolko nasobne vatsi. Pri vzdusnom strete tychto dvoch strojov nema sucko ziadnu sancu sa dostat a10ke za zadok. Musi mu zdrhnut, tam sa otocit a tak udriet.
-
-
NEVÍ NEKDO jak u hry apache air assault aktivovat svetlice?
-
-
http://tinyurl.com/5vekmeg
Jinými slovy - nejde to, odpálí je sám když na něj letí raketa.
-
-
Tak tohle nebude asi nic pro mě, ale Thunderbolt jako letadlo je můj oblíbenec. *2*
-
O tehle hre jsem uvazoval ale uz se mi nechce travit desitky hodin ctenim leteckych manualu.
Skoda ze uz nikdo nedela hry jako Janes IAF, USAF, ATF, USNF nebo DID EF2000, F-22 TAW......vlastne jedine "moderni" letecke simulatory ktery se v urcitem ohledu blizi Janes a DID jsou Strike Fighter 2 (+ Israel, Europe, Vietnam). Mozno zaplatit paypalem a stahnou primo ze stranek vyrobce https://store.thirdwire.com/store.htm -
K tomu nadpisu......ano letecke simulatory jsou mrtve. Ovsem je nutne si polozit otazku proc?
Uprimne zrovna Eagle Dynamic byli Ti kteri slibovali hory doly a skutek utek. O cem ze to tu mluvim? Je to uz davno co jsem si zakoupil original Lock On a k nemu predrazeny datadisk Flamming Cliffs za 1600Kc. Budiz. Ze tam byl StarForce....tak tak jsem to prekousl.
Ze ted me doma lezi dve placky na nic protoze na Window 7 nejde korektne naistalovat Starforce driver a ani update nepomuze, neustale blue screen, a windows se snazi urputne tento ovladac zakazat (bodejd by ne kdyz je to bezpecnosti dira do OS)....po 6 pokusech jsem to vzdal.
Ze nam tvurci A-10 naslibovali ze LO FC bude kompatibilni s Black Shark a nebyla to pravda.....ze nam za prachy vydavaji Lock On 2 (kopie 1 s lepsimi texturami a par vecmi co puvodne slibovali v patchich zadarmo)......
Ano, letecke simulatory se zabiji pomalu ale jiste sami. -
jsem rad ze konecne nekdo tu recenzi napsal i presto ze moc simulatorum nerozumi a nehovi.
-
-
hlavne ze ty vsetkemu rozumies trulo
-