Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-D :-D :-D
  • Pánové, dámy... Tohle vypadá hodně slibně :-) Už u prvního dílu jsem s kámošem proseděl desítky hodin, tohle má teda nádhernou grafiku a super efekty :-) Jen mi teda podle gameplaye připadalo, že zombíci byly občas takový gumáci, co stály a nic neudělaly, když měly chtít trhat na kusy. Ale co my víme..Už v DI a DIR mi přišlo, že útoky zombíků by měly být trochu propracovanější, třeba aby se vůbec nezastavovaly, ale běžely pořád dopředu. Docela rychle začalo být celkem lehký je sejmout, teda ne pouze kvůli vzrůstajícím skillům, ale proto, že už se prostě člověk ty jejich pohyby při útoku naučil....Snad jsem v gameplay viděl na youtube jen nějakou beta verzi :-D
  • tak tohle vypada na poradnou (_!_) *1*
  • taky si myslím že ten odklon není nejlepší nápad. Podobné to bylo se Saints Row 2 vs trojka, zatímco dvojka byla plná naprosto ujetých věcí zasazených do vcelku vážného kontextu, trojka zůstala jen u těch ujetých věcí které pak samy o sobě nic moc neznamenaly. Pro mě tím ta hra spadla o pěkných pár tříd pod dvojku.

pokud si budu chtít zahrát Dead Rising, tak sáhnu po některém dílu Dead Rising ... ne po Dead Islandu který se snaží tvářit jako Dead Rising.
  • oktavius66
    Křovinořez ? Hmm to bude, ale prd*l *1* ... Tak to se fakt těším na CO-OP s přáteli jak budeme kosit nekonečnou hordu zombíků. Jo a taky demoliční kladivo se mi hodně zamlouvá. Těším se, nemohu říct nic jiného *3* .
  • Jo proč ne, rád si zablbnu se zombíky a vemu k tomu pár nadržených kamarádů :)
  • len aby to iste si nepomyslel tvoj velky dementny teply exspoluziak
  • lol :D
  • Protože jistí lidé-tvůrci neznají pojmem klišé, tak se v něm neustále rochňají a jistí lidé-konzumeni jim ho rádi baští, mažou si ho po sobě a ještě platí.
  • Lotr
    Nu co bych dělal....vyraboval nejbližší obchoďák a znásilnil tu krásnou exspolužačku
  • Jack1947
    Až jednou slunce vystřelí EMP výboj co zlikviduje 50% života a taky vyřadí veškeré radiové ale i elektronické zařízení - to teprve otestují své zkušenosti... hlavně v noci hh... ( zároven doufám že se tak nestane aspon 50-70let, nevím co bych dělal ).
  • Dnešní děti, jsou lépe připraveni na Zombii apokalypsu, než na dlouhodobý výpadek proudu *5*
  • Lotr
    A zrovna Dead Island jsem měl rád díky tomu jak se to bralo vážně.
    Emotivní trailer z jedničky byl takříkajíc kulervoucí.

Nevím zda je dobrý krok z toho dělat další funny zombie hru.
    Ale zas třeba se tam konečně bude dát bránit
  • Kinet1c
    To dufam nie, to by som teda potom vynechal, taku blbost ako DR som nehral ani neviem
  • Jack1947
    Pěknej masakřík, a ta hudba hehe šůů da ste da šuu da goůůů... to jsem dlouho neslyšel a sem se to i hodí. Tedy to vidím tak že DI2 bude hlavně o blbnutí a Dying light bude dynamičtější, vertikálnější a možná i reálnější ale rozhodně temnější a víc survival. Na blbnutí super... *4*

Je to trailer ne? tak jaké pak 1záběryz hraní, vždyt kdoví jestli to co tam prezentují bude vůbec ve hře jinak brý.
  • Kalifornie, prázdniny, léto. Hrál si první Dead Island? Nevím, jestli autorům jde o ten kontrast, ale tam to bylo hodně podobné.
  • To s těma zbraněma mě nejvíc odrazovalo jak od Dead Islandu, tak od Dead Rising.
  • Já bych osobně byl nejraději, kdyby necenzurovali hry, které jsou 18+ vůbec. Asi je jenom můj názor, že v 18 letech je člověk tak nějak připravený na to, že život není jenom o zeleném slizu místo krve a pytlích s pískem.
  • Koukni na trailer ještě jednou a všímej si všeho kolem, jen ne krve. Moc barvičkovitý.
  • Nikde jsem zatim necetl,ze by si homosexualove libovali v kyblech krve a rozbijeni lebek.
    Ale co ja vim?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit