Přejít na výpis diskuzí
Dead Island 2 ukazuje první záběry z hraní
12.8.2014 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Vypadá to libově.. takovou masakrárnu si rád zahraju.
-
-
Já taky. *4*
-
-
asi bude zábavnější než jednička *3*
-
hm, politicky korektna masakra, ak tam nebudu zidovske zombie s pajkalesmi a jarmulkami, cernosi s afrom a samozrejme deti(zombie), mozno vozickari... tak to bude akoze sokujuce (nudaa)
-
-
Ale tie zombie pod nápisom Hollywood sú také čaro nechceného, ešte keby mali jarmulky ... *2*
-
-
Prosazování politických názorů nemá ve hrách co dělat.
-
-
tiez si myslim....len preco 99% zaporakov su bohati ludia? *7*
-
-
Protože jistí lidé-tvůrci neznají pojmem klišé, tak se v něm neustále rochňají a jistí lidé-konzumeni jim ho rádi baští, mažou si ho po sobě a ještě platí.
-
Aby mohlo to jedno procento bejt strasne potom sokujici. Az budes objevovat tu bezdomoveckou tajnou laborator na toluen nebo pujdes vystrilet gang popelaru, okamzite budes hodnotit absolutne.
-
-
-
-
-
Vzhledem k tomu že masakrování zombíků na sto a jeden způsob mě ještě pořád baví, tak se zase těšim. Sice je to pořád na jedno brdo, ale nemůžu si pomoct. Od dob prvního Resident Evilu je to srdeční záležitost :)
-
Dnešní děti, jsou lépe připraveni na Zombii apokalypsu, než na dlouhodobý výpadek proudu *5*
-
-
Až jednou slunce vystřelí EMP výboj co zlikviduje 50% života a taky vyřadí veškeré radiové ale i elektronické zařízení - to teprve otestují své zkušenosti... hlavně v noci hh... ( zároven doufám že se tak nestane aspon 50-70let, nevím co bych dělal ).
-
-
Nu co bych dělal....vyraboval nejbližší obchoďák a znásilnil tu krásnou exspolužačku
-
-
len aby to iste si nepomyslel tvoj velky dementny teply exspoluziak
-
-
:-D :-D :-D
-
-
-
-
-
dufam ze zbrane vydrzia viac jak 2 seknutia do zombika. a hadam to nebude taky stereotyp. ale inak sa tesim :)
-
-
To s těma zbraněma mě nejvíc odrazovalo jak od Dead Islandu, tak od Dead Rising.
-
-
PEGI 12, v jednom záběru je zombice v bikinách!
-
Dying Light mě teda lákají poněkud více.
-
Tak tohle video rodičům ukazovat nebudu…
-
Jednička mě nechytla hratelnostně, bylo to takové až moc umělé a přebarvené. Tohle nevypadá o moc líp :( ale za zkoušku nic nedám, uvidíme.