Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    Vypadá to libově.. takovou masakrárnu si rád zahraju.
    • N7N7
      Já taky. *4*
  • KIMCID
    asi bude zábavnější než jednička *3*
  • hm, politicky korektna masakra, ak tam nebudu zidovske zombie s pajkalesmi a jarmulkami, cernosi s afrom a samozrejme deti(zombie), mozno vozickari... tak to bude akoze sokujuce (nudaa)
    • Ale tie zombie pod nápisom Hollywood sú také čaro nechceného, ešte keby mali jarmulky ... *2*
      • Prosazování politických názorů nemá ve hrách co dělat.
        • tiez si myslim....len preco 99% zaporakov su bohati ludia? *7*
          • Protože jistí lidé-tvůrci neznají pojmem klišé, tak se v něm neustále rochňají a jistí lidé-konzumeni jim ho rádi baští, mažou si ho po sobě a ještě platí.
          • Aby mohlo to jedno procento bejt strasne potom sokujici. Az budes objevovat tu bezdomoveckou tajnou laborator na toluen nebo pujdes vystrilet gang popelaru, okamzite budes hodnotit absolutne.
  • Inquisitor
    Vzhledem k tomu že masakrování zombíků na sto a jeden způsob mě ještě pořád baví, tak se zase těšim. Sice je to pořád na jedno brdo, ale nemůžu si pomoct. Od dob prvního Resident Evilu je to srdeční záležitost :)
  • Dnešní děti, jsou lépe připraveni na Zombii apokalypsu, než na dlouhodobý výpadek proudu *5*
    • Jack1947
      Až jednou slunce vystřelí EMP výboj co zlikviduje 50% života a taky vyřadí veškeré radiové ale i elektronické zařízení - to teprve otestují své zkušenosti... hlavně v noci hh... ( zároven doufám že se tak nestane aspon 50-70let, nevím co bych dělal ).
      • Lotr
        Nu co bych dělal....vyraboval nejbližší obchoďák a znásilnil tu krásnou exspolužačku
        • len aby to iste si nepomyslel tvoj velky dementny teply exspoluziak
          • :-D :-D :-D
  • dufam ze zbrane vydrzia viac jak 2 seknutia do zombika. a hadam to nebude taky stereotyp. ale inak sa tesim :)
    • To s těma zbraněma mě nejvíc odrazovalo jak od Dead Islandu, tak od Dead Rising.
  • PEGI 12, v jednom záběru je zombice v bikinách!
  • Dying Light mě teda lákají poněkud více.
  • Cosi
    Tak tohle video rodičům ukazovat nebudu…
  • Jednička mě nechytla hratelnostně, bylo to takové až moc umělé a přebarvené. Tohle nevypadá o moc líp :( ale za zkoušku nic nedám, uvidíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit