Přejít na výpis diskuzí
Dead Island 2 ukazuje první záběry z hraní
12.8.2014 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Křovinořez ? Hmm to bude, ale prd*l *1* ... Tak to se fakt těším na CO-OP s přáteli jak budeme kosit nekonečnou hordu zombíků. Jo a taky demoliční kladivo se mi hodně zamlouvá. Těším se, nemohu říct nic jiného *3* .
-
Je dobře, že se na téhle hře pracuje. Alespoň se Techland se svým Dying Light bude muset víc snažit, protože Dead Island i DI:Riptide byly dost odfláknutý a stále se nemůžu zbavit pocitu, že Dying Light by na tom mohl být podobně.
-
Pánové, dámy... Tohle vypadá hodně slibně :-) Už u prvního dílu jsem s kámošem proseděl desítky hodin, tohle má teda nádhernou grafiku a super efekty :-) Jen mi teda podle gameplaye připadalo, že zombíci byly občas takový gumáci, co stály a nic neudělaly, když měly chtít trhat na kusy. Ale co my víme..Už v DI a DIR mi přišlo, že útoky zombíků by měly být trochu propracovanější, třeba aby se vůbec nezastavovaly, ale běžely pořád dopředu. Docela rychle začalo být celkem lehký je sejmout, teda ne pouze kvůli vzrůstajícím skillům, ale proto, že už se prostě člověk ty jejich pohyby při útoku naučil....Snad jsem v gameplay viděl na youtube jen nějakou beta verzi :-D