Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lotr
    A zrovna Dead Island jsem měl rád díky tomu jak se to bralo vážně.
    Emotivní trailer z jedničky byl takříkajíc kulervoucí.

Nevím zda je dobrý krok z toho dělat další funny zombie hru.
    Ale zas třeba se tam konečně bude dát bránit
    • taky si myslím že ten odklon není nejlepší nápad. Podobné to bylo se Saints Row 2 vs trojka, zatímco dvojka byla plná naprosto ujetých věcí zasazených do vcelku vážného kontextu, trojka zůstala jen u těch ujetých věcí které pak samy o sobě nic moc neznamenaly. Pro mě tím ta hra spadla o pěkných pár tříd pod dvojku.

pokud si budu chtít zahrát Dead Rising, tak sáhnu po některém dílu Dead Rising ... ne po Dead Islandu který se snaží tvářit jako Dead Rising.
  • Mato1987
    Uff to je ale hovadina.
  • Ta stylizace je nějaká až moc přesládlá, ne? Jak kdyby to bylo cílený na homosexuály.
    • lol :D
    • Nikde jsem zatim necetl,ze by si homosexualove libovali v kyblech krve a rozbijeni lebek.
      Ale co ja vim?
      • Koukni na trailer ještě jednou a všímej si všeho kolem, jen ne krve. Moc barvičkovitý.
        • Kalifornie, prázdniny, léto. Hrál si první Dead Island? Nevím, jestli autorům jde o ten kontrast, ale tam to bylo hodně podobné.
  • tiscali, zaujimalo by ma, podla akeho subjektivneho kluca vyberate koment v diskusii na hlavnu stranku?
    • rnd
    • Inquisitor
      To redakce nedělá, jenom když je u příspěvku hvězdička. Jinak je to podle počtu hlasů, ale někdy to blbne a skáčou tam různý komentáře.
      • jj, evidentne ..sakra, som sa vytesoval lebo ten moj ma najviac plusiek :)
        • kennyB
          Nevím, ale od anonyma jsem ještě komentář na hlavní stránce neviděl, jenom od registrovaných uživatelů. Možná že bude zádrhel v tom.
          • Inquisitor
            Pravda, to bude ono :)
        • Inquisitor
          Holt smůlo no, ale možná se ještě vzpamatuje :)
  • osobně bych byl raději kdyby cenzurovali, takovouhle nechutnou brutalitu (ať už jde o zombie nebo ne) než nahé prso či zadek
    • Já bych osobně byl nejraději, kdyby necenzurovali hry, které jsou 18+ vůbec. Asi je jenom můj názor, že v 18 letech je člověk tak nějak připravený na to, že život není jenom o zeleném slizu místo krve a pytlích s pískem.
  • tak tohle vypada na poradnou (_!_) *1*
  • Je to jenom muj dojem nebo se fakt tak strasne snazi udelat first person Dead Rising?
    • Kinet1c
      To dufam nie, to by som teda potom vynechal, taku blbost ako DR som nehral ani neviem
  • Jo proč ne, rád si zablbnu se zombíky a vemu k tomu pár nadržených kamarádů :)
  • Tak si říkám jestli je to násilí opravdu nutné *1*
    • https://www.youtube.com/watch?v=SKUdgPbl310
  • Jack1947
    Pěknej masakřík, a ta hudba hehe šůů da ste da šuu da goůůů... to jsem dlouho neslyšel a sem se to i hodí. Tedy to vidím tak že DI2 bude hlavně o blbnutí a Dying light bude dynamičtější, vertikálnější a možná i reálnější ale rozhodně temnější a víc survival. Na blbnutí super... *4*

Je to trailer ne? tak jaké pak 1záběryz hraní, vždyt kdoví jestli to co tam prezentují bude vůbec ve hře jinak brý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit