Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta stylizace je nějaká až moc přesládlá, ne? Jak kdyby to bylo cílený na homosexuály.
  • PEGI 12, v jednom záběru je zombice v bikinách!
  • N7N7
    Já taky. *4*
  • Je dobře, že se na téhle hře pracuje. Alespoň se Techland se svým Dying Light bude muset víc snažit, protože Dead Island i DI:Riptide byly dost odfláknutý a stále se nemůžu zbavit pocitu, že Dying Light by na tom mohl být podobně.
  • Je to jenom muj dojem nebo se fakt tak strasne snazi udelat first person Dead Rising?
  • Dying Light mě teda lákají poněkud více.
  • Mato1987
    Uff to je ale hovadina.
  • dufam ze zbrane vydrzia viac jak 2 seknutia do zombika. a hadam to nebude taky stereotyp. ale inak sa tesim :)
  • rnd
  • Inquisitor
    Pravda, to bude ono :)
  • kennyB
    Nevím, ale od anonyma jsem ještě komentář na hlavní stránce neviděl, jenom od registrovaných uživatelů. Možná že bude zádrhel v tom.
  • Inquisitor
    Holt smůlo no, ale možná se ještě vzpamatuje :)
  • jj, evidentne ..sakra, som sa vytesoval lebo ten moj ma najviac plusiek :)
  • Inquisitor
    Vzhledem k tomu že masakrování zombíků na sto a jeden způsob mě ještě pořád baví, tak se zase těšim. Sice je to pořád na jedno brdo, ale nemůžu si pomoct. Od dob prvního Resident Evilu je to srdeční záležitost :)
  • Inquisitor
    To redakce nedělá, jenom když je u příspěvku hvězdička. Jinak je to podle počtu hlasů, ale někdy to blbne a skáčou tam různý komentáře.
  • osobně bych byl raději kdyby cenzurovali, takovouhle nechutnou brutalitu (ať už jde o zombie nebo ne) než nahé prso či zadek
  • tiscali, zaujimalo by ma, podla akeho subjektivneho kluca vyberate koment v diskusii na hlavnu stranku?
  • KIMCID
    asi bude zábavnější než jednička *3*
  • Jednička mě nechytla hratelnostně, bylo to takové až moc umělé a přebarvené. Tohle nevypadá o moc líp :( ale za zkoušku nic nedám, uvidíme.
  • frag.ment
    Vypadá to libově.. takovou masakrárnu si rád zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit