Přejít na výpis diskuzí
Dead Island se koupe v kontroverzi, přišel i sexismus
9.9.2011 | Aleš Smutný
186 příspěvků
-
Zaprvé si myslím, že to byl pracovní název, který použili z legrace. Zadruhý nevidím důvod pro tvou uctivost feminismu a nejde o to, jestli jsi předělená žena. Kdybych chtěli zabrousit do sociologie, politologie, filozofie ...ohledně feminismus, tak se jedná o kontroverzní proud, který má mnoho směrů. Bývá hájen emancipací, ale o zrovnoprávnění žen tu moc nejde.
Většina feministek, které se k hnutí hlásí, mluví podobně, jako ty, které by jsi označil za zpátečnické konzervativní a extrémní zástupce mužského pokolení. Mnohé z nich by potřebovali pár facek. Třeba politička švédska, která přišla s návrhem zrušit pisoáry na pánských záchodech, jako výraz jejich nadřazenosti (že mohou u m*ční stát). Ať si dá pisoár na dámský, slepice jedna. Takové třeba měly v Techlandu na mysli. JSEM PROTI potlačován práv žen, ale jsem také proti zvrhlé pseudorovnosti. Muži a ženy, milý uhrovatý Aleši, se neliší pouze tím, že mají párek nebo buchtu mezi nohama. Stejně jako je správné, že muži m*čí do pisoáru, je v pořádku, že ženy mají třeba menší limity na břemena, která smějí zvedat. PROTOŽE si nejsme rovni. Stejně jako lidé si nejsou ve všem rovni. To je populismus a bagatelizace. Nějaká férovost je něco jiného. -
Mluv za sebe Aleši. Je moc pěkné jak napadáš Tobě neznámého vývojáře Techlandu, kterého vůbec neznáš. Házíš na něj špínu a pranýřuješ, ačkoli následně se snažíš bulíkovat, že to tak není.
-
Obrovská míra nadávek, narážek na to, že má poněkud jinou fyziognomii...ehm...vulgarita... byl jsem překvapený, co všechno v lidech je, když jim nehrozí facka... Většinou se ona nešťastnice odpojila...
-
Co je na "feministická dě*ka“" špatnýho když to tu postavu dokonale vystihuje? ALeš to má doma asi krušný co?
-
Může mi někdo vysvětlit co je myšlenou touto větou z článku: "Zkuste si zahrát jako dívka nějakou online střílečku s headsetem... a rázem z vás bude feministka." ?? nějak nechápu... *7*
-
No co je to celkem výstižný název a co si budeme povídat některé feministky se chovají jako dě*ky.