Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nakonec budem za blbce my vsichni,co tenhle super clanek komentujeme.
    Ne nadarmo se rika, nekrme troly *4*
  • Tiež si myslim, že tento bullšit článok tu nemá čo robiť. To je ako z nejakeho bulvaru.
    A ešte k tomu sa mi to vidí ako absurdita taketo niečo označovať, za neprimerané spoločnosti.

Samozrejme niekomu sa to tak vidí. ale označovať každeho kto uvažuje, ako pán vyvojar v nejakem negativnom svetle je uplne zcestné.
  • Hairy_Ass
    Souhlasím.
  • do p**i toto co je za clanok, to su tam plateni od poctu vyprodukovanych clankov za den? nechapem, ze taktu hovadinu niekto riesi. vacsi sh*t som dlho necital
  • Když vyšel Resident evil 5 tak se stížnosti na zabíjení černých zombií objevily
  • Tak toto mě pobavilo. Nehledě na to, že to měla být vývojářská verze, která neměla spatřit oko hráče a upřímně - skoro každý, kdo kdy programoval něco většího si do pracovních verzí přidává svá označení ("error 52 - tak a je to v pr*eli"). Když je na vás někdo velice nepříjemný, řekněme dívka, která nemá ráda muže a apriori vás považuje za póvl a taky se tak k vám chová jen proto, že jste muž, tak ji určitě neoznačíte za příjemnou, ale za mrchu nebo jiným, třeba i peprnějším označením. Tohle nemá se sexismem nic společného... Světe div se, dal jsem to číst své přítelkyni a ta nad tím kroutila hlavou stejně jako já, tolik k sexismu.
  • Hairy_Ass
    Ale na Games.cz to, koukám, propláchli ideologicky korektní pračkou a vyšlo z toho "tohle". *3*
  • Black_Hand
    no (alespon) jednu zenu na games mame. chtelo by to aby amylee sdelila nejake zkusenosti. jinak to nerozseknete.
  • A nebo to vůbec není anděl, ale jsi pekelně dobře zpracován :-D

Ale řekněme, že jsi měl slabou chvilku a tenhle úlet se bohužel podařilo tentokráte publikovat. Nadruhou stranu příště už tě to asi nenapadne.
  • ales.smutny
    A přitom jsou tam zdroje uvedené...i s linky...:)
  • MidnighT91
    Jsi smutnej Aleši...
  • Spise se divim,ze nejaky pseudohumanista nebije na poplach,ze je mozne ve hre vrazdit zombie cerne pleti!!
    Podle nekterych "osvicenych humanistu" je v poradku zabijet bile zombie,ale cerne uz ne....coz je samo o sobe dost rasisticke.
    Asi se jedna o trpke plody multikulti spolecnosti.

Btw pokud nekdo planujete poradne zaparit Dead Island kooperativne, tak mi dejte vedet na madmike@seznam.cz a muzeme zahrat. Dneska nebo v pondeli planuju koupit. Z toho co jsem videl se hra zda byt kvalitni sandbox a u tech mi slabsi dej moc nevadi.
  • Hairy_Ass
    Celý článek je jasná honba za senzací, není to okopčený z Blesku, nebo tak? *1* *1*
  • To uhorkova sezona este neskoncila? Najvacsi sexista je inak autor clanku. Ved "feminist whore" vobec neimplikuje, akeho pohlavia je ta herna postava, ale skor aky ma charakter. No ok, uznavam vela feminist whore chlapov nepoznam, ale aj tak... Keby tam bola muzska postava s oznacenim "chauvinist bastard", tak si to nikto ani nevsimne.
  • To ste pekne pochcali! *1*
  • taky mi ten název spíš připadá jako název role kterou ta postava má hrát, popř jako vyjádření humoru/nadsázky

na druhé straně to co čtu tady v článku mi připadne jako naprosto zbytečné napadání/urážení člověka kterého autor ani nezná

kdyby tam byla postava se jménem "arrogantwhitesexistmale" nemyslím že by se někdo urážel
  • ales.smutny
    Obecně čím větší hra, tím větší šance na blba narazit. Halo 3, Reach, CoD4...pozitivní je, že když už se vyskytli, šla celkem dobře z přízvuku rozeznat anglofonní země...většinou hezké předměstí Londýna nebo USA...ale nechci generalizovat. Je ale zajímavé, že jde výhradně o FPS.

Škoda, že nemůžu najít video, které to skvělým způsobem paroduje a obrací:)
  • zastávat se feministek je stejné jako zastávat se fašistů
  • Předpokládal jsem to... ale občas mě taky překvapí když se příspěvek neodešle kuli nějakému slovu, občas mě to i pobaví... *1*
  • ales.smutny
    A přitom je moje manželka anděl...holt jsem asi zvrhlý od nátury...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit