Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cajk
    tomu uvěřim, až vyjde EP3 (očividně souběžně s Black Mesa S) :)
  • Cajk
    to taky nebyl účel tohoto blogísku,eee pardon článku:)
  • Black_Hand
    Cajk: no tak, amylee neni tak jednorozmerna aby byla jen vysazena na bradky a phd tituly z MIT. :P
  • to Aleš:
    A prečo by tu nemal byť priestor pre srandu ? Ja si ten nazov viem dokonca predstaviť aj v hre. Noa ? Je to zombie a je to v hre.
    Aky hry ste hral ? Postal 1, 2 ? A xxx dalsich ? Tu sa jedna len o sproste jedno slovo a podme rovno vyvojara obesiť.

V tom je ta komedia okolo toho. wtf ?
  • Článek o tom jak vydavatel drtí v zubech šéfa Techlandu za pokažený launch a PR průšvih by nikomu nevadil, ale nesmysle o sexizmu evidentně vadí. Za špatný launch a PR průšvih ten sexizmus nemůže, ale o tom launchi a PR jsme se moc nedozvěděli...
  • Já mám spíš dojem, že autor odmítá uznat, že svůj komentář až příliš "prožil".
    A rudě vidím, zejména proto, že mi autor nezapomněl vysvětlit, že jsem jen hlupák, co přes rudou mlhu, vzniklou jeho hloupým komentářem, nevidí obšírnější souvislosti, pěkně děkuji.
  • Cajk
    A co? Takže sranda ve velkejch projektech není na místě? Upřímně bejt Techlandem, tak ten skill znovu změnim na Feminist Whore a nejvíc se vysměju všem Fox News bigotním idiot*m.. Už mě tenhle pseudoliberální hon nebaví. Ženy dostaly co chtěly, takže je načase, aby se vyrovnalo skóre, takhle totiž začínaj bejt utlačovaný spíš muži. Což je koneckonců Aleši asi i tvůj případ, i když těžko soudit, jak to u vás doma funguje. Manželka drží kasu:)?
  • Ano to vim a prave proto se divim,ze se podobne "inteligentni" stiznosti jeste neobjevily na adresu Dead Islandu, zvlast kdyz je tak "nekorektni" k zenam *3* .

Doufam, ze Dead Island rychle dopatchujou a vylepsi poradnyma DLC, nebo jeste lepe fandovskyma modifikacema (neco jako realism mod,kde by clovek musel jist a pit, zombie by byly silnejsi, zelezne zbrane by se nelamaly jako trisky atd).
  • Cajk
    ta ti řekne akorát story Half-Life :)
  • ales.smutny
    Nepřepíšu, nepřestanu psát. Jak jsem řekl, cenzuru odmítám.
    Je velmi neinteligentní. Ne proto, že si dělá legraci v hospodě u piva tímhle stylem. Ale protože v pozici, kdy jsou hry prostě velkým a samozřejmě sledovaným médiem si dovolí dát takovou pitomost byť do buildu hry. Tady není místo pro "srandu". To je v hospodě. Proto je nepříliš inteligentní. Nedělá flashovku pro kamarády, ale velkou, sledovanou hru.

O věci vkusu a míře sexismu ve hrách, to je pak na déle a na trochu jiné zaměření, dobře se tomu věnuje právě VG247, ale nebudu kopírovat cizí témata.
  • Nu, odvoláváte se na většinu, ale dobrá. Jediná nešikovnost, která je ovšem kardinální, byla vypuštění vývojové verze, o tom se jistě nemusíme přít :) Pak tedy bych chtěl, abyste mi prosím vysvětlil větu: "Zkuste si zahrát jako dívka nějakou online střílečku s headsetem a rázem z vás bude feministka.". Nějak ji nechápu, už jen z toho pohledu, že znám spoustu dívek - hráček.
    Jinak souhlasím, že obrázek navenek bude velice špatný, je škoda, že ona většina nemá valný smysl pro humor, nadsázku a soudnost všeobecně :)
  • Cajk
    přesně ve finále jedinej, kdo se chytá za hlavu, je Aleš a lovci senzací, ostatním je to totálně u zádě, nikdo nemá potřebu ochraňovat feministky, ženy stejně už dávno říděj celou společnost.
  • Cajk
    ne ty odsuzuješ člověka, kterej si udělal srandu, že je "nepříliš inteligentní" atp. Buď si to přepiš, nebo se nesnaž to tu vysvětlovat, většina lidí už kurzem čtení prošla..
  • ales.smutny
    Tak ,když už jsem se dal do reagování ve vláknu, ještě odpovím:)
    Já se nepotřebují a necítím potřebu obhajovat. Jak jsem výše psal, ta kauza může mít i nepříjemné dopady a celkově dělá z Dead Islandu asi nejmizernější launch dekády. Že se to někomu nelíbí z hlediska přidaného komentáře a přes rudou mlhu nevidí o čem to je v reálu... to už si musí vyřešit sám se sebou.
  • Hairy_Ass
    Tady nejde o to, že by nikdo nechtěl být o tom informován, většině lidí tady spíše vadí, ty výpady proti programátorovi a zevšeobecňování, že se většina hráčů chytá za hlavu atd.
  • ales.smutny
    Díkybohu za to, že se lidé nemusí řídit názorem většiny :) (Navíc, kdyby si ta většina ten článek přečetla pořádně, tak uvidí, že nevyjadřuji žádné sympatie feminismu, který osobně moc nemusím, ale spíš se věnuji tomu, jak nešikovně se umí i dnes lidé v herním průmyslu chovat...proto zmiňuji jaký to vytváří obrázek navenek...)
  • To nebyla informace, zpráva, to byl komentář. A nepovedl se. Já bych to raději nechal vychladnout a nepitval se v tom. Rychlá obhajoba často nedopadá.
  • Cajk
    politicky korektní věci jsou na houno. Možná proto tolik z nás čeká na Postaly, Manhunty a podobný nářezy. Jak sem kdysi poznamenal ke kontroverzi k DNF, za chvíli budeme hrát za pana faráře, kterej bude kropit "přátele" svěcenou vodou a zpívat žalmy. Hry vždycky měly bejt rebelský médium - to, že se dostaly do mainstreamu je průkak desetiletí.
  • Informovat ano, ale zbytečně se navážet do neznámého programátora, ještě, když ona "většina" hráčů, evidentně alespoň z řad vašich čtenářů, má názor jiný...
  • to je clanek jako pr*el ... nekdo tu ma pisek ve vagine *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší