Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co riesis? nazval subor feministwhore co je na tom? keby to nazval dickspussyboobs tak nerobis taky hurhaj a je to to iste
  • MishKonn
    Neřekl jsem, že se tak bude chovat každý hráč. Neřekl jsem, že se tak děje v každém multiplayerovém klání. Nebo ano?
  • MishKonn
    No, podle tvého popisu feministek o nich nic nevíš spíše ty. Já mám s jednou z nich krásný vztah už po dobu čtyř let, takže možná něco málo vím. Řekl bych to takhle: S tím, jak se k této problematice staví většina mužského publika zde a kdekoliv jinde, a jak se taky chovají, se nedivím, že některé z nich ty fašistky připomínají.
  • Otazkou pouze je, jestli jsi vypeceny trol, anebo jenom rad moralizujes.
    Minus ti davam i kdyz troly se nema krmit *13*
  • :D:D pobavil si
  • Black_Hand
    kdyz nad tim premyslim. strasne mi to pripomina jednu starou historku z vyvoje jedny adventury pro sierru (neco pro bigpetera a jine pametniky :P). v te dobe se jeste zaucujici se programator Scott Murphy ucil doma u svyho sefa kena williamse programovat. jednou rano byl ponekud unaveny a otraveny a jako jednu z hlasek nechal v hre Black Cauldron: "Mmmm, this tastes like freshly roasted mule sh*t, just like mom used to make." pak ji ale zapomel pred odchodem odstranit. den pote pouzil tu samou verzi ken williams k prezentaci investorum, a hadejte co na ne vypadlo. tyto veci tedy nejsou zadna novinka.

ad dead island: kdyz vezmu v uvahu to, ze slo o devel verzi, ktera se nemela dostat ven, a ocividne slo o postavu vyvijenou podle urcite realne modelove povahy, tak se neni co divit, ze ji takhle oznacil. znamena to, ze kazda feministka je takova? ne. a navic v gold verzi tato hlaska zmizela (dle vseho), takze byla zamyslena jako soukromy vtipek. je to jen shoda nahod, nic vic.
  • Jasne, hazejme vsechny hrace do jednoho pytle ze?
    Hral jsem celkem dlouho mmorpg, nebo online FPS typu Battlefield 2 a s nicim,co ty popisujes, jsem se nesetkal a to tam bylo zenskych docela dost (hlavne v mmorpg).
  • ale ta narážka nebyla na ženy ale na feministky!...a feministky nejsou ženy, ale agresivní fašistky, pokud o nich nic nevíš, tak raději mlč. Možná až se budeš jednou rozváděť a nastane tahanice o dítě a bude na tebe poštváno feministické komando, které českou opatrovnickou justici ovládá, tak se ti rozsvítí...
    Nehledě na to, že některé ženy d*vky prostě jsou, takže kde je problém? Nesmí se tohle spojení snad používat? je to snad zakázáno? Pokud ano, tak kým? Politickou korektností!?ano, zákazy jsou skutečně zpátečnické.
  • Cajk
    Zahrajem ti k tomu na fujarku.. Hele jdi radši spamovat někam ty svý moudra o "jak se na konzole nepirátí" případně "bloom/blur je základ fotorealistiky".. Všichni si uvědomujou, že dřív to byl problém, teď už se to v západních společnostech dávno vyrovnalo a ženy maj mírně navrch.. Tohle byl jen vtip ergo můžeme se tomu zasmát a jít dál:).. Přikláním se k názoru, že Aleš se vsadil o největší počet komentů pod článkem, ale i tak si na to za pár desítek minut nikdo ani nevzpomene.
    Jinak co post, to perla, jen tak dál, jsi zábavnější než nějakej slabej sexistickej vtípek.
  • MishKonn
    Ještě jednou pro tebe:

Úžasný příklad za všechny - na téhle stránce se objevila nějaká slečna, která si sem jako avatar umístina svou fotku, a za pár minut jí půl threadu zvalo na kafe / něco si zahrát. Naštěstí slušně a naštěstí nereagovala. Pokud si taková dáma chvíli zahraje nějakou online hru s takovým hovadstvem, co si myslí, že tyhle výroky jsou naprosto oukej a psát o nich je zbytečnost, a pokud nedejbože vyhrává, výroky typu "krá*o, vym*dám ti pí*u" z ní feministku rozhodně udělají. Má taky důvod.
  • MishKonn
    Jednoduše řečeno, takováto témata nejsou žádný žert. Jako "zbytečnost" to vnímáte jen proto, že si neuvědomujete závažnost této problematiky. Stejně, jako 80% zdejších přispěvovatelů.
  • Cajk
    :)
  • MishKonn
    Úžasný příklad za všechny - na téhle stránce se objevila nějaká slečna, která si sem jako avatar umístina svou fotku, a za pár minut jí půl threadu zvalo na kafe / něco si zahrát. Naštěstí slušně a naštěstí nereagovala. Pokud si taková dáma chvíli zahraje nějakou online hru s takovým hovadstvem, co si myslí, že tyhle výroky jsou naprosto oukej a psát o nich je zbytečnost, a pokud nedejbože vyhrává, výroky typu "krá*o, vym*dám ti pí*u" z ní feministku rozhodně udělají. Má taky důvod.
  • "Jak naplňuje představu uhrovatého, obtloustlého mladíka (či hůř, už ne mladíka), který tráví dny u tvorby a hraní her a ženy zná z filmů a stránek, které vám Google už nenašeptá. "
    Tuhle větu sem vůbec nepochopil. Když si odmyslím nepodstatnou vedlejší větu, (která je navíc silně laděná proti pařanům), zbývá mi sdělení: "Jak naplňuje představu uhrovatého, obtloustlého mladíka." Kdo naplňuje? Herní průmysl? Je to věta oznamovací? Protože stukturně to vypadá na větu tázací, nebo možná větu vedlejší, kdyby byla součástí souvětí...

A co tenhle úlet?
    "Zkuste si zahrát jako dívka nějakou online střílečku s headsetem a rázem z vás bude feministka." Nikdy sem teda neviděl někoho, kdo by si o dívce s headsetem myslel, že je feministka. Některý lidi (starý struktury) si myslej, že holka, co paří hry, je divná. Tady na stránce věnované počítačovym hrám jich ale asi moc nebude. Ale feministka? Jestli si to autor myslí, tak by mě fakt zajímalo proč...

Prostě autor byl asi zhulenej. Nebo přišel z redakce iDnes, tam jsou takový články běžný.
  • Jedna věc je řešit ožehavé téma, druhá je to řešit na základě, dle mě, zbytečnosti.
  • v redakci se asi zase někdo vsadil o největší počet komentářů *2*...snad to tu neuvidí Barbora Tachecí
  • MishKonn
    Hezky Aleši!

Co ještě dneska nechápu je, že opravdu, jak píšeš, 80% lidí tady si tady nejenom myslí, že psát o takový věci je nehorázná píč*vina, ale ještě k tomu jim takové výroky přijdou úplně normální, nebo v pořádku. No, ona je velká pravda u pánů v to, že jedou stylem "nehas, co tě nepálí" - každej chlap by se měl trochu víc zajímat o tom, jak se ještě donedávna nakládalo a v určitých směrech stále nakládá se ženami, a ještě spíše o tom přemýšlet, než začně držkovat, jaká to je tady zase píč*vina. Že se to řeší mnohem vážněji na jiných serverech, mne vůbec nepřekvapuje, a že jsou tady tupci, je smutné, ale nic to nemění na tom, že tohle sdělení má stejnou váhu, jako všechny ostatní, co se tady nachází. Ta vlna negativních reakcí to možná jen potvrzuje (jak tu tupost, tak váhu sdělení).

Ještě jednou, hezky.

edit: Pojďme do mínusek, schválně, jestli se trefíme do té kvóty 80% ignorantů. Zatím to je 5:1 pro mínus, takže víceméně splňujeme toleranci!
  • Chlápek, co stojí za tímhle vtípkem musí bejt vysmátej.... *5*
  • Já bych řekl že děláš příliš mnoho rozruchu kvůli nepodstatnému. Přece jen je to krátké slovní spojení a kdoví jak bylo myšleno, zda jako vtip, urážka, nebo měl jen dotyčný pracovník blbý den(, nebo....). Taky proto to bylo jen ve vývojářské verzi. A hledat v tomto neurčitém kousku informace nějaký smysl/poselství, zbytečnost. To že to v zahraničí vyvolalo skandál jen svědčí o "kvalitě" jejich médií. Ale tak zase každý na to může mít svůj názor, že?
  • Spatnej launch? Nejhorsi launch dekady? Proboha, dyk na maleho vydavatele je to neskutecnej uspech. Na steamu je dead island nekolikatej den v zebricku na prvnim miste, porad se jen pise o pruserech a problemech - kdyz to bylo u serie GTA tak se to nazvalo negativni kampani - ktera naprosto libove fungovala. Ted je to to same a nazve se to jako nejhorsi lauch dekady? Naopak! Tohle se jim fakt moc povedlo. Gratulace... sice se pise o hovnech, ale jak vidno lidi to ctou a diskutuji o tom :) Vzdyt negativni reklama funguje daleko lepe nez ta obycejna - vzbuzuje v daleko vetsi mire reakce lidi. To same se stalo i s Duke Nukemem, kdy negativni reakce vydavatel/vyvojari vyuzili ve svuj prospech - a muzu jmenovat dalsi hromadu prikladu. Bohuzel z toho vyplyva, ze je uplne sumak, jak je hra dobra/spatna - vse je jen o PR :( To, ze je clanek a cela kauza o nicem je nepodstatna vec :) - On ten clanek ale asi o necem bude - kdyz se o tom vede takhle dlouha diskuze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší