Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.craigrobertdouglas.com/wp-content/uploads/2011/07/troll-3.jpg
  • :D
  • Když se ženská objeví v obýváku, znamená to, že jí musí chlap dojít zkrátit řetěz do kuchyně. *12*
  • Black_Hand
    to zase ne, diskuze pekna.
  • Cajk
    podle mě je hlavní problém v tom, že ženy myslej, že jejich situace je pouhej sociální konstrukt a dá se změnit. Jenže, stejně jako chlap nemůže porodit dítě (leda hnědý), tak žena zase není uzpůsobená k tomu tahat těžší břemena, válčit atp. Tohle není diskriminace, tohle je jen přizpůsobení se biologickejm dimenzím, který jsou u mužskýho a ženskýho těla odlišný. Rozdíl mezi mužem a ženou neurčuje společnost (do určitý míry jo, ne absolutně), je z největší části tvořená přírodou - ze který žena i muž vzešli. Stejný je to i v případě pracovních příležitostí atp. Nevim no, pro mě je to jasný a není nad čím hloubat, spousta lidí to vidí jinak. Ženy a muži nejsou stejní (už ze samotný podstaty) a všichni lidé taky ne. Jak tu ostatní kluci píšou - jejich slečny jsou s tím moc dobře obeznámeny.
  • Black_Hand
    Cajk: jo ja chapu. ale todle prekrucovani myslenky me fakt bavi. nejlepsi na tom je, ze todle je ucebnicovy protiargument k tomu co si rekl. uslysis ho skoro vzdy a za skoro vsech okolnosti. hlavni problem by mel byt vztah silnejsiho a slabsiho, at uz fyzicky nebo inteligencne (rict dusevne, tak by bylo zapotrebi dalsiho vysvetlovani), a nezavisle na tom jestli je ten silnejsi zena nebo muz. melo by byt prirozeny, ze silnejsi zena nahradi slabsiho muze v situaci, kterou popisujes. a melo by se stejne tak pristupovat v situaci treba domaciho nasili atp.
  • Výrobce hry měl svou úroveň a zachoval se profesionálně ... název změnil.

Autor článku se odvolává na svou necenzurovatelnost a na svém nesmyslu a nepodložených urážkách dál trvá.

I tu je vidět že západ pořád máme v čem dohánět.
  • Cajk
    http://fallout.wikia.com/wiki/Black_Widow
  • No to je tolerantne, kazdeho kto ma iny nazor, nazvat tupcom a ignorantom. To nam teda ides prikladom...
  • Ja tu ziadnu kontroverziu nevidim, vsetci sa zhodli, ze clanok je na h...o.
  • Podobně s tímto článkem, rozjela se tady dloóóóóháááááá diskuse a čert vem negativní či positivní reakce. *1*
  • Cajk
    uvědomte si ale, že Aleš prostě takhle píše a bude psát pořád:).. Takže kolem jeho článků budou pořád kontroverze z řad trochu víc uvažujících, zatímco při podcastu je absolutně v pohodě. Jakoby měl rozdvojenou osobnost, jinak si to prostě nedokážu vysvětlit. Nebo to pod jeho jménem píšou jiný subjekty.
  • Fallout má stejný perk.. -.-
  • Cajk
    Ruka: hele já neargumentuju, já se jen bavím:) Opět.. Někteří lidi ten mozek ne a ne zapnout, jakoby prostě nechtěl nastartovat:).. Jako já sám jsem spíš průměrnej blbec z davu, o to horší ta situace na diskuzích je..
  • Black_Hand
    ja s tim nemam problem, ale pak se nemuze divit ze rozproudi diskuzi. kdyz nechci na toto tema diskuzi, tak ho neobohacuju svymi nazory.
  • Psychotic
    Takhle to holt dopadá, když nějaký žurnalista zanese do článku svůj vlastní názor na nějaké ožehavé téma. Buď může být nekorektní, z čehož bude mít problémy a možná vyhazov (a nebo se takový článek prostě nezveřejní) a nebo může napsat pseudo-humanistický žvást a před normálně uvažujícím člověkem být za blbce.
    Moje rada jasná: psát objektivně a nestavět se ani na jednu stranu, jinak z toho kouká průšvih. A z průšvihu návštěvnost, ale to je na každém, aby se rozhodl, jestli to za to stojí.
  • Black_Hand
    ale no tak. ten Cajkuv argument o noseni veci neni v tom smyslu, ze ti ma pomahat, ale v tom, ze tak jak to popisujes se to proste NEPOCITA. je jedno, jestli udelas milion veci, pocitaji se jen ty co taky muze delat zena.
  • Nikoliv utopický, čirá realita - nikdy jsem se nesetkal s tím, co ty tady popisuješ a jak jsem už níže napsal, znám spousty hráček. Tvé příklady se mi zdají účelové, jen k vyvolání konfrontací...
  • ..."ale tak nějak většina cítí, že tohle hodně zpátečnické uvažování ukazuje, jak je v některých sférách herní průmysl nevyzrálý"....

Tak tohenhle úryvek mi stačí na potvrzení že autor je nemá koule, je homosexuál a navíc si hraje intelektuála. Ale fajn Já holt patřim do jeskyně.

btw: mladá se tomu smála a prej si magor *1*
  • MishKonn
    Výborný, utopický příklad. Kéž by to tak fungovalo vždy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit