-
Hra je to hodně dobra ,ale musíte si dělat vícedenní pauzy a hrat to ve dvou s kamošem ;) ,jinak je pravda že když sem to hral 3 den po sobě tak už mě nebavila ,Ted jsme asi v polovině hry a už mám nahrano asi 20 hodin ,chceme udělat všechny úkoly ;)
-
-
Mám nahráno víc jak 70 hodin a stále se bavím, žádná nuda nikde nic. Hodně úkolů jsem udělal 10x a vic :D
-
-
neviem ako vy, mna uz ku koncu hry okolo 12tej kapitoli absolutne hra nebavila, kazde stretnutie z mrtvym som neznasal, sli mi na nervy, a sekanie hlav dokola tiez omrzi ,ja tomu davam 7.5 boda aspon za tu zabavu do polky hry , ptm nuda a nervy
-
-
Zkus Coop a jdi najít Jasona *1*
-
-
Koukám že Rpg se dneska říká kde čemu... Stačí aby to mělo skilly a výběr postavy. Možnost odmítnout úkol... Ty rozhovory vypadaj taky dost lineární.. A vlastně ve většině videa vidím jak mydlí nebožtíky... Tohle vypadá spíš na něco jako je Borderlands
-
-
Dead Island rozhodně není RPG. Je to čistokrevná akce, rubačka jak víno. I když je pravda, že od Diabla se to prakticky liší jen absencí kouzel a pohledem z první osoby. Jinak ten "rpg" systém rozdělování bodů do vlastností je prakticky totožný.
-
-
Opět něco aspoň trošku originální huráá na to..
-
picovina jak mraky
-
-
Sám se p*ča ! A piš slušně !!! *1* *1*
-
-
Nic pro mě nekazí atmosféru víc než body vyskakující na obrazovce za určitej zásah..
-
-
A to mě navadí, co mi naopak chybí je zlomení/useknutí nohou zombie. Uplně se vidim jak tam z těch zombie udělám jen žížaly s hlavou, Jak by se asi pohybovaly ? *1*
-
-
Rozsekat Zombie jde... taktéž s tupým předmětem jí rozlámat nohy, ruce, krční páteř, hrudní kost atd... Takže pokuď jsi hru nehrál, chápu, ale nekomentuj něco co ve hře je obsaženo :))
-
-
Jsme na 40 lvl a na 80% hry a určitě herní doba muže zasahovat něco přes 60-80 hodin vzhledem k tomu, že jsem hru hrál vždy napřed sám a pak znovu s kamarády a náhodnými spoluhráči na nižších kapitolách. Takže nemluvím jen tak z cesty. Pokud Zombie usekneš nohu tak ho to namístě zabije, stejně tak jako by jsi mu usekl hlavu Takže néé, opravdu nejde z nich udělat jen trup z hlavou aniž by umřeli. Pokud to dokážeš řekni mi jak, protože já na to nepřišel *2*
-
On asi myslel, že zombie nejde useknout noha aniž by to hned neznamenalo její smrt. Je to škoda, bez rukou fungují, bez nohou ne, to se rovná smrti.
-
-
Stáhněte si poslední patch + hrejte na nejtěžší obtížnost... pak zombie jdou zabít pouze useknutím hlavy, nebo jejím rozmlácením :-))
-
-
Hra nemá obtížnost, respective je obtížnější čím déle ji hráč hraje, na 40 lvl už mužu zombie přejet 4x autem a pořád vstavají, usekat jim ruce taky není problém. Jediné co je na zombie scary jsou ty skupiny 4-5 sprinterů kteří jsou pořád z něčeho naprášky a Pak čeho se jediného ze hry obávam je Jason s jeho mačetou "hahahahah fresh meat!! hahahaha"
-
Ta hra nemá volbu obtížnosti joudo :-)
-
-
-
-
-
Evidentne ti to zas tak nevadi, protoze by ses minimalne podival do nastaveni, jestli se to neda vypnout (da).
-
-
Ja reaguju na recenzi, kde vypnuty nejsou, to je vsechno..jinak DI sem si uzil, sice to nakonec bylo trochu neco jinyho nez v co jsem doufal,ale jsem rad ze tahle hra nakonec vubec vysla..Jinak COJ1 pro pe porad nej hra..
-
-
tak si to v nastavení vypni...
-
-
Podle mě je to parádní hra. Skvěle se u ní bavím, i když pár věcí mi tam fakt vadí. Chtělo by to hlavně opravit bugy a taky trochu upravit respawnování zombíků. Když jdu z jednoho konce města do druhého a pobiju všechno, co mi stojí v cestě a pak jdu zpět, tak na mě všichni zombíci čekají ve stejném počtu. Chápu, že je to lepší než každého zabít a mít pak prázdné město, ale mohli by se třeba respawnovat v menším počtu.
Jo, a ještě mám dotaz: má cenu vylepšovat schopnost fury? Jsem na 34. levelu a zatím jsem za ni utratil jen 2 body a vůbec ji nepotřeboval. -
-
Hraji za Logana a Fury nepotřebuji vůbec, Zombie až na mini-bosse zabíjím většinou pěstmi a uhýbam jejich tupým utokům úskokem do stran. Trochu to vypadá jak při boxu haha.
Ale pokud se ocitnu v malé místnůstce s například tím hromotlukem, co mě na jednu ránu sebere půlku života, tak se fury vyplatí. ale jinak asi moc ne *2*
Takže 2 body uplně stačí *5* -
-
Pokud už jsi (nebo byl) ve městě a říkáš, že jsi skoro vůbec nepotřeboval Fury, tak klobouk dolů, protože já jsem se bez toho v pozdějších fázích hry neobešel. Tj. když se sešel třeba Thug, Ram + hromada walkerů + pár infikovaných a nebylo kam utéct, zbraně ubývali a situace byla víc než zoufalá ... :) A vůbec, za zabití 100 nepřátel ve Fury je "ačívment" *1*
-
-
Ja jsem ani nevěděl, že Fury je to co je, když jsem se dostal do města. Jinak město je těžký jen ze začátku, je to trochu šok, ale jak si na to zvykneš tak pohodě, ja tam pak běhal jen s holýma rukama, jediný problém byl v té čtvrti u toho potoka kde se donekonečka spawnují 2-3 těch sprintující zombie naráz, tak požívam zbraně, protože nikdy nepřestanou dobíhat další.
-
-
PS: hraju za logana a pokud mi dáš flašku sundám pěstma cokoliv až na toho blázna v kazaijce, tam musim aspon 6x seknout do zad katanou či wakizashi s eletrikou.
-
-
Dojel jsem hru za Xian bez bodu ve fury, ale je pravda, ze v nekterych castech jsem musel postupovat hodne opatrne. Ja proste tyhle postupne se nabijejici skilly nemam rad :)
-
De to i bez Fury
-
-
-
-
nebyla to marná videorecenze, díky.
-
Velmi pěkná videorecenze, tak nějak mi ukápla nostalgická slzička a zavzpomínal jsem na Janchorovi recenze v LEVELu. *3*
-
8/10 je primerané hodnotenie, hra je síce mierne zabugovaná, ale to sandboxové hry bývajú. U mňa sa žiadny stereotyp nedostavil a to som mal hraciu dobu viac ako 42 hodín a postavu lvl40. Tiež som hral za Xian, ako recenzent, škoda že nebolo ukázané jej špeciálne vkusné rozdupávanie hláv zombíkov. Hru môžete po jej dohraní hrať s vašou vytrénovanou postavou od začiatku. Akurát sa mi vymstilo, že som hral pirátsku verziu a pri založení novej postavy sa mi vymazala tá stará. Medzičasom mi už ale prišla aj objednaná hra z Anglicka, takže sa môžem vrhnúť na multiplayer.