Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě to jede na max v klidu a na ovládání jsem si rychle zvykl :-)
    Já osobně si dám 8/10 a 4 hodky denně hraní :-)
  • 20fps byl pro me este luxus, klidne bych ubral na nejakejch 10-15fps uplně krásně... takový Dark Forces, Doom, Tresspasser, Magic Carpet 2, Azraels Tear ale třeba i Stunts od Accolade a podobný dokázaly kompy nemile potrápit :) Ale ted uz taky povazuju za ideal stabilnich 40-60 FPS na standardni hry a 180FPS na muj milovanej Quake live :)
  • u mě to je přesně naopak... předchozí DR hry mi přišly jako nehratelné kraviny... DR3 je dost změněné a právě v tom je ta výhoda, že už to není špatná hra, ale dobře hratelná, co nehází klacky pod nohy... sice těch úchylných scén tam bylo dost, přesně jak popisuješ, ale u takové šílené hry mi to nějak pasovalo
  • Mato1987
    uvedomuješ si ale, že ak hru hráš na gamepade a v podstate tým, že si dáš game quality teda render na 720p tak hraješ technicky identickú hru čo bola pred rokom vydaná pre xboxone ale s tým rozdielom, že ju hraješ v podstate na 4 krát drahšom stroji?
  • mam i5-750 / 8gb ram / gtx 660 oc a jedu 1920x1080 vse na max akorat mam 720p ( v 900p/1080p me nefunguje fps unlock i kdyz dam vse na low) zatim jsem v chapter 3 a hraju naprosto v pohode nikde zadna chyba/glitch/nestabilita proste zadny problem s tim fps unlockem takze mam bud velke stesti nebo autori hry proste melou kraviny
  • Spratekk
    Ta hra je odpad i na Xbox One a to jsem jeho majitel a nemám jinak se svojí konzolí problém, ale tahle hra je prostě prů*er. Že dostala 7\10 je pro mě zázrak a překvapení zároveň. Nebudu mluvit o optimalizaci pro PC to nevím, nezkoušel jsem, ale spíš v kostce shrnu obsah hry

Dvojka byl super díl po kterým jsem čekal super pokračování, ale přišla velká rána do vajec za moje utracený peníze. Nepřišlo mi tak, že by dvojka měla takhle vyšinutý, sexuálně ujetý, nechutný a trapný bosse. To je největší mínus týhle hry. Proč je ve hře jako boss tlustá ženská v jídelně na vozítku a bleje na vás a najíždí do vás... WTF. To došla kreativita? Chlap co má kožený kalhoty, cowboyskej klobouk u pasu plamenomet s koulema.... to má studio, který hru dělalo nějakej psychickej problém? Rozhodně tohle není hra pro dospělýho konzumenta s kapkou hrdosti...

Osobně bych dal - teda tý konzolový předloze - maximálně 5\10 a to ještě pokud bych se dobře vyspal a rychle zapomenul....
  • To mi prosím vysvětli.
  • Jawohl!
  • Škoda, že realita je úplně jiná. Obraty na PC jsou vyšší než na konzolích, takže smolík trolík. Ukaž mi svůj rage.
  • Kdy už konečně lidem dojde, že posr*né porty jsou záměr...
  • grammar police detected
  • InfidelBro
    Příšerný port ... ale pojďme předstírat že na tom nezáleží a port vlastně není vůbec špatný 7/10.
  • Rozum do kapsy je super. Horší to bývá s děravýma kapsama a absencí sebereflexe.
  • http://www.albatrosmedia.cz/novy-rozum-do-kapsy.html

Tohle si kup ty 164 kč a několika násobně se ti to vrátí ale víš je to dlouhodobá investice než tu knihu pochopíš
  • Dead Rising 3 - 800 Kč
    Slovník spisovné češtiny pro školu a veřejnost - 260 Kč
  • i kdyby měla 100 fps tak stejně je to o ničem, po hodině hraní vymazáno nic sem nenašel co by mně tam mělo držet
  • Dva roky? Tys neměl pc v 90., že?
  • michaliuz18
    tak asi tazko to hladaj v konzolovych portoch, a este k tomu od somrakov jak capcom , bud rad ze je to vobec na PC , zmodovat si hru je najmenej .. a aj velka vyhoda oproti konzolovym hram
  • Alex81
    60 je max a vetsinou to jede na 60, tak ja ti to mohlo jet o dost lip?;-)
  • Nedošel mi ten vsync. Jako bych nic neřek:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit