-
a ešte otázočka, hraješ to na gamepade alebo klasicky na klávesnici a myške?
-
Jdu do druhé kapitoly a zatím se bavím. Jsem rád, že opustili od některých prvků a celkově to trochu uvolnili. Zamknutých 30 neřeším...při hře mi to ještě pod 30 nespadlo a v cutscénách se to dá přežít. Jsem celkem mile překvapen.
-
No čo sa týka Capcomu tak ten máva súprové PC porty, od hororu s názvom RESI 4 z 2007, bol DMC 4, STREET FIGHTER 4, RESI 5, RESI 6 - ukážkovými portmi na PC, lebo oni majú vždy hotovú PC verziu a potom z nej urobia konzolovú. Nerobia to naopak, že z konzolovej urobia PC verziu - čo je horšie a nesprávny postup. Ale tu u Dead Rising 3 neviem ako to je.
-
veru, úvod je fakt nenáročný, keď sa dostaneš troška ďalej do otvorenejších lokácií tak fps ide rapídne dole a prepady sú niekdy až na 20 fps...keby hra nestála 20 euro tak to nekúpim, ale aj tak som sa zase okašlal, mal som to najprv stiahnuť z torrentu, takto budem zase čakať na godota vo forme patchu ako tomu je u watch dogs.
-
peknou grafikou? pche, tá hra je priemerná vo všetkom.
-
*školky
-
Kdyz si koupis auto tak si do neho pak doma sam montujes prevodovku? Pro me neni problem si pohrat se souborem,ale hra ma snad byt od vyrobce vyladena a bezet v normalnich fps.
-
no asi tak, nikdy ma tieto hry nebavili, repetivne nudy furt to iste dokola , uplny primitivizmus, sa to moze chvalit akurat peknou grafikou a docasnou zabavou
-
Máš pravdu, soudil jsem jen dle začátku. V otevřenějších lokacích už to není žádná sláva. Nastavení jsem snížil na medium/high a pohybuju se okolo 40-50.
-
30 fps sa da unlocknut na 60 a viac, staci citat a nestazovat sa
-
Stačilo použít google, odpověď bys měl dříve...
-
NUDA jak u cele serie *12*
-
Aha.. tak díky:)
PS: nevim za co mě zdejší dem*nti mínusujou, vadí vám normální otázka? -
ale no, tak zase to nepreháňaj, ja to hrajem na najnižších nastaveniach na 30-50 fps a to mám PC velmi slušné.
-
je to pravda, lidi si dnes uplne zvykli platit za totalni hnoje a jeste si to pak tady obhajujou..... no a to ze se nekdo stale divi proc tomu tak u PC je me fascinuje zevseho nejvic :))
-
No to jsem bohužel také slyšel..bída nad bídu...
-
je to tak, 30 fps je dnes fakt k smichu. souhlasim....
-
co to je za nove trend tech 30fps? Jak to nekdo muze hrat na televizi s 30fps,vzdyt to musi byt hrozny.Vyvojari ohledne fps lhali, takze maji co si zaslouzi,pak se nemuzou divit ze se hry pirati. De to fakt do kytek ten herni prumysl,tohle je ten nextgen 30fps? Je me z toho na grcku
-
Tak teď zmizel jediný důvod proč uvažovat o Xboxu alespoň co se mě týče
-
Zombie mam rad, ale zas nemusim hrat kazdou portoidni blbustku, takze si pockam na dead state *5*