Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    No ono z toho co jsem viděl u kámoše tak na XOne to jede ještě hůř než na mym ne moc vykonym notasu - ,mě to v pohode utahne na stredni na 30fps, XBone berze padá dost často padá ke 20fps
  • No jestli je tvoje sestava za 2000 EUR stejně kvalitní jako tvá mluva, nedivím se. *3*
  • Deš spát nějak pozdě, nebudeš vstávat do školy?
  • Co je btw druha najpodstatnejsia herna platforma..prva su konzolky..druha mobily a tretia PC, aj to len vdaka facebooku a Simom co kupuju zeny a Blizzard komunite..
  • nemam ban ani tu ani na EG...pisem cez mobil tulpas.
  • Většinu času 60-100 fps na FHD a max. Nejmenší 44. Nepříjde mi to nijak strašný proti ostatním hrám.
  • Unlockd 60 FPS

1.Chodte tam kde ste si hru nainštalovali

2. Vytvorte textový súbor z názvom "user.ini

3. a vložte tam gmpcr_unlock_frame_rate = True

( Njn, banán, to jsem toho zas tolik nenapsal).
  • Už máš zase ban, že píšeš jako anonym? Nedivím se, blokace na sektoru, na games i na EG. Kde máš vůbec nezabanovaný účet?
  • PC verzia je ako vzdy najhorsia...na stroji za 2000 eur to ide ako na srote za 400...good deal. Warez deti degradovali AAA trh s hrami na PC len na hnojisko sprasenych konzolovych portov s nulovymi nakladmi.
  • takze pri niektorych hrach sa technicky stav rieši/dava do minusu a pri niektorych nie. kuul
  • najlepšia zombie hra? left 4 dead 2 alebo zombie dlc pre red dead redemption.
  • Keyz
    State of Decay je zase hodně divná v jiných věcech. Je to hnusný a mnoho věcí tam je pořád dokola.
    Hordy jsou pořád dokola, questy jsou pořád dokola postavy sami něco dělají a pak to podělají.

A hlavně komedie u střelných zbraní. Neskutečně blbě se používají a jsou skoro na nic. NPC je také moc nepoužívají. Viděl jsem jak borec NPC běžel pro zásoby a po cestě potkal zombie a asi 5 minut tam nějak bojoval rukama nohama... To bylo opravdu vtipné.
    Ani auto neumí použít... Ale nebylo to tak přehnané jak tohle. Zde to je prostě sranda a šílenost. Dost lidí to baví jak je vidět.
  • Pouze časová..nejdřív byla dohodnuta jen na xbox ale v červnu 2014 oznámili že to půjde i na PC...co tam bylo za dohodu ale nevím...
  • Takže nakonec bude fakt lepší ta XONE verze...locknout FPS na 30 a vymlouvat se na zdroje případně, že nevědí zda to nebude působit problémy (jaké asi?) a naprosto nic nezměnit a jen přídat DLC..to raději tu XONE verzi ať je aspoň co hrát....
  • Psychotic
    Ale nééé - videohra a nereálná? To snad ne!
  • Neměla to bejt náhodou exluzivka pro Xbox One?
  • Mas recht, clovjeku. Cela recenzia je kapanek divna. Osobne mam sice (minimalne zatial) cely DR3 totalne "na salame" (aj napriek tomu, ze zombikov nezdravo zboznujem... njn, asi som rovnako divny, ako cela jedna velka cast populacie, ktora na stare dobre zive mrtvoly neda dopustit *1*). Je vsak mozne, ze casom by som sa na to mrkol, avsak vzhladom na to, ze v poslednych par rokoch su akekolvek zombie hry totalne v kurze (som zvedavy, kedy sa nimi hraci maximalne prezeru), stihne sa objavit nieco, co bude v prvom rade NORMALNE optimalizovane a nie toto cudo, ktore Capcom totalne odflakol. Ze im nie je hanba! *10*

Tfuj, vdaka znechuteniu mozem ist zase blejt, velebnosti *11*.
  • Proc to udelat poradne kdyz lidi to stejne koupi ze, a pak budou brecet jak jim to na pc vsichni hrozne pirati,
    Kazdopadne je to porad lepsi a levnejsi verze nez ta konzolova
    *1*
  • Tak si říkám, jestli si autor spíš sledovat dění ohledně DR3 poslední 3měsíce, protože vývojáři v červnu napsali, že bohužel na změny ohledně fps capu nemají už zdroje, takže teď se musí FPS cap odstranit pomocí configu, ale mohou se vyskytovat problémy, jinak na gtx 760 a 2500k mám mezi 40-75fps.
    Port je to strašný, s tím jedině souhlasím, ale hra mi jede v pohodě.
  • Ta grafika je totalni hnus to je videt ze je to z konzole ty hnusne textury bacha tohle je NEXTGEN

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit