Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dead Rising jsem nikdy neměl moc rád, přijde mi hrozně nereálný, například to ohánění se kladivem, s kterým zabíjí hlavní hrdina desítky zombíků. Zatímco například State of Decay je podle mě jedna z nejlepších Zombie/Sandbox games.
  • Paul_cz
    "Všichni si musíme počkat na patch či spíše na sérii patchů, s nimiž snad jednou opravdu docílíme toho, že PC verze bude vypadat líp než konzolová."

Tohle je vtip ? Vždyť na xbounu to jede v 720p někde mezi 20-30fps. Na tohle nastavení to zvládne každá druhá šunka.
  • Když tu nejsou schopni napsat ani na jaké sestavě hráli a jak to běhalo, stačí se mrknout na net:

Na low endu FX4100+650 ve fhd na high cca 15fps, takže tuhle hru musí s přehledem dát běžná střední sestava. Navíc na low vypadá ta hra skoro stejně jako na high (port jak sviňa fakt :D), přitom fps vyletí 2x.
  • Proč autor aspoň nenapíše na čem hru hrál. Takové blbé věty typu "na ničem si to nezahrajete" jsou uplně mimo a nejsou pravdivé. Vsadím se, že má nějakou zasviněnou (systém) šunku (hw) a píše tu bláboly, jsem fakt zvědavý až hru vyzkouším sám.
  • Keyz
    Capcom, ten se s porty často nes*re...
    Tohle je ještě benevolentní hodnocení na to jak často jejich porty stojí za ho*no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit