-
Krátkou recenzi.
Hru jsem v pohodě spustil, dostal se do menu, kde se nachází relativně hodně položek ke grafickému nastavení. Tím ale všechna sranda končí.
Hra opravdu běží ve 30 fps. Řeknu to na rovinu - nedá se to hrát. Ačkoliv nemám FPS dropy, člověk už na 30 fps na PC jednoduše není zvyklý a z toho trhaného pohybu se mu dělá blbě, navíc hra je podobně jako starší díly DR hodně akční a tuhle akci si tedy vůbec neužijete.
Capcom jasně řekl, že hráči si na vlastní nebezpečí mohou framerate odemknout (zdroj: http://www.escapistmagazine.com/articles/view/video-games/conferences/e32014/11694-Dead-Rising-3-PC-Version-Will-Run-Into-Issues-Above-30-FPS-Says-), ale že autoří NEVÍ, co se bude dál dít, nejspíše totiž frameratu přizpůsobili rychlost charakterů. Neskutečné.
Takže nechápu, proč dávat 7/10 portu, který je v současné chvíli nehratelný a celý internet teď čeká na Capcom, co se bude dít dál.
To jen skutečná recenze této hry. Až poběží ve kvalitě PC hry z roku 2014, napíšu víc. Nevypadá to, jako špatná hra, jen port stojí za vyližprdel. -
-
Nic proti gustu, vím, že jsem v absolutní menšině, ale líbí se mi ta subjektivita slova nehratelný. :D Mně těch 30 prostě rodidla netrhá, ale takovejch nás asi moc není...
-
-
30 fps je hrozny, me z toho tak do hodky blbe a musim dat pauza.Ja osobne poznam rozdil mezi 30 a 38 fps, rozdil tech 8 fps uz poznam, na me sestave hry bezi vetsinou kolem 50-60 fps. Ja uz bych dneska hru z 30 fps jednoduse nehral.
-
-
Ale jo chápu. Taky poznam dobre rozdily v fps (fraps whore) a vetsina mi jede 60, ale proste mi nevadi prepnout se do 30fps za cenu stabilního framerate, tot vse. Možná zvyk z 90.let, kdy jsme hráli hru klídně na 20 fps, hlavně že šla.:D
-
-
20fps byl pro me este luxus, klidne bych ubral na nejakejch 10-15fps uplně krásně... takový Dark Forces, Doom, Tresspasser, Magic Carpet 2, Azraels Tear ale třeba i Stunts od Accolade a podobný dokázaly kompy nemile potrápit :) Ale ted uz taky povazuju za ideal stabilnich 40-60 FPS na standardni hry a 180FPS na muj milovanej Quake live :)
-
-
Si k0k0t, alebo máš 180hz monitor z budúcnosti?
-
-
Nevím, myslim, že nemá smysl na Games psát něco odbornějšího, takže jen znovu zopakuju: v 90. se hrálo na CRT.
-
Jenže to byla jiná doba.. dnešní zmlsaná populace neví co to bylo koupit PC za 25 tis. a vědět, že bude nové hry stíhat maximálně dva roky pak už to sice půjde hrát, ale v tak hrůzný kvalitě že to spíš bude odpovídat digihře..
-
-
Dva roky? Tys neměl pc v 90., že?
-
-
-
-
-
ale vieš čo je na tom najväčšia sranda, že v podstate tie grafické nastavenia sú tam na dve veci. Lebo ak si nastavíš najnižšiu kvalitu v menu tak hra síce pôjde mierne lepšie ale kvalita grafiky sa nijako rapídne nezmení, ale keď dáš detaily na maximum tak výkon hlavne v cutscénach a veľkých arénach bude fakt mizerný ale grafika bude len o kúsoček lepšia ... Vitaj v modernom svete PC portov, kde sa hra vyrába na počítačoch aby sa mohla portnúť a skvele optimalizovať pre konzolu a následne zase "portnúť" na PC.
-
-
Neví někdo jak to jede na slabší kartě než GT570 ? Mám doma GTX560Ti OC(od výrobce) a docela by mě zajímalo jak to na tom jede.
-
-
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Skus tohle -
-
To je sice hezký, ale tahle věc bere jen doporučený minimální nároky..neznamená to že ta hra nepojede třeba na low na určitým rozlišení.
BTW: Za co tady dávaj lidi mínusy?
PS:Zdá se že ta hra jede i na GTX560 a na stařičkém procesoru Q6660(nebo tak nějak bylo to označení). Hra je prý spíš žrout paměti RAM a využívání více vláken procesoru -
-
Za co jsou mínusy? Za všechno co se jeho autorovi nelíbí, třeba i za překlep, nebo gramatické chyby..
-
-
-
-
Prd-le to se neda hrat . dela se me z toho blbe ako skacu fps xD
-
Jdu do druhé kapitoly a zatím se bavím. Jsem rád, že opustili od některých prvků a celkově to trochu uvolnili. Zamknutých 30 neřeším...při hře mi to ještě pod 30 nespadlo a v cutscénách se to dá přežít. Jsem celkem mile překvapen.
-
-
Čiže s tou optimalizáciou je to OK?
-
-
Těžko říct no...ale ok asi sotva, co tak čtu různé fóra. (SLI asi nejede, myš taky není to pravý atd.). Na druhou stranu, když pominu ten 30fps zámek, tak nemám na max s v-sync off při hraní zatím vůbec žádný propady, akorát v cutscénách a to mi nervy nedrásá...čili hra je zatím v pohodě hratelná. (i5 3.7,GTX680,12gb ram)
-
-
mám podobnú zostavu ako ty akurát mám i5 taktnutý na 4.6 ghz a mám 670 sli a 16 gb ram
Sli sa dá spojazdniť keď si nastavíš batman arkham city flag cez nvidia inspector, ale potom počítaj s tým že ti budú blikať tiene a rôzne textúry. Aj tak sa neoplatí mať sli keď výkon je ešte horší ako na single karte, fps skáče od 30 po 50 a klesá aj pod 20.
-
-
Když to má v základu FPS lock na 30 tak to není OK.
Zoufalost.
-
-
a ešte otázočka, hraješ to na gamepade alebo klasicky na klávesnici a myške?
-
-
Rovnou se vzal gamepad, k+m jsem ještě ani nezkoušel.
-
-
Hmm, ja som to zase s gamepadom ešte neskúšal, ale hrať to s klávesnicou a myškou je neskutočná útrapa....
-
-
-
-
No čo sa týka Capcomu tak ten máva súprové PC porty, od hororu s názvom RESI 4 z 2007, bol DMC 4, STREET FIGHTER 4, RESI 5, RESI 6 - ukážkovými portmi na PC, lebo oni majú vždy hotovú PC verziu a potom z nej urobia konzolovú. Nerobia to naopak, že z konzolovej urobia PC verziu - čo je horšie a nesprávny postup. Ale tu u Dead Rising 3 neviem ako to je.
-
NUDA jak u cele serie *12*
-
-
no asi tak, nikdy ma tieto hry nebavili, repetivne nudy furt to iste dokola , uplny primitivizmus, sa to moze chvalit akurat peknou grafikou a docasnou zabavou
-
-
peknou grafikou? pche, tá hra je priemerná vo všetkom.
-
-
Omyl, grafika je podprůměrná.
-
-
To sem nepsal já.
Každopádně má pravdu.
-
-
-
-
-
co to je za nove trend tech 30fps? Jak to nekdo muze hrat na televizi s 30fps,vzdyt to musi byt hrozny.Vyvojari ohledne fps lhali, takze maji co si zaslouzi,pak se nemuzou divit ze se hry pirati. De to fakt do kytek ten herni prumysl,tohle je ten nextgen 30fps? Je me z toho na grcku
-
-
30 fps sa da unlocknut na 60 a viac, staci citat a nestazovat sa
-
-
Kdyz si koupis auto tak si do neho pak doma sam montujes prevodovku? Pro me neni problem si pohrat se souborem,ale hra ma snad byt od vyrobce vyladena a bezet v normalnich fps.
-
-
tak asi tazko to hladaj v konzolovych portoch, a este k tomu od somrakov jak capcom , bud rad ze je to vobec na PC , zmodovat si hru je najmenej .. a aj velka vyhoda oproti konzolovym hram
-
-
-
je to tak, 30 fps je dnes fakt k smichu. souhlasim....
-
-
Tak teď zmizel jediný důvod proč uvažovat o Xboxu alespoň co se mě týče
-
Zombie mam rad, ale zas nemusim hrat kazdou portoidni blbustku, takze si pockam na dead state *5*
-
Většinu času 60-100 fps na FHD a max. Nejmenší 44. Nepříjde mi to nijak strašný proti ostatním hrám.
-
-
ale no, tak zase to nepreháňaj, ja to hrajem na najnižších nastaveniach na 30-50 fps a to mám PC velmi slušné.
-
-
Máš pravdu, soudil jsem jen dle začátku. V otevřenějších lokacích už to není žádná sláva. Nastavení jsem snížil na medium/high a pohybuju se okolo 40-50.
-
-
veru, úvod je fakt nenáročný, keď sa dostaneš troška ďalej do otvorenejších lokácií tak fps ide rapídne dole a prepady sú niekdy až na 20 fps...keby hra nestála 20 euro tak to nekúpim, ale aj tak som sa zase okašlal, mal som to najprv stiahnuť z torrentu, takto budem zase čakať na godota vo forme patchu ako tomu je u watch dogs.
-
-
-