-
Když tu nejsou schopni napsat ani na jaké sestavě hráli a jak to běhalo, stačí se mrknout na net:
Na low endu FX4100+650 ve fhd na high cca 15fps, takže tuhle hru musí s přehledem dát běžná střední sestava. Navíc na low vypadá ta hra skoro stejně jako na high (port jak sviňa fakt :D), přitom fps vyletí 2x. -
Proč autor aspoň nenapíše na čem hru hrál. Takové blbé věty typu "na ničem si to nezahrajete" jsou uplně mimo a nejsou pravdivé. Vsadím se, že má nějakou zasviněnou (systém) šunku (hw) a píše tu bláboly, jsem fakt zvědavý až hru vyzkouším sám.
-
-
Mas recht, clovjeku. Cela recenzia je kapanek divna. Osobne mam sice (minimalne zatial) cely DR3 totalne "na salame" (aj napriek tomu, ze zombikov nezdravo zboznujem... njn, asi som rovnako divny, ako cela jedna velka cast populacie, ktora na stare dobre zive mrtvoly neda dopustit *1*). Je vsak mozne, ze casom by som sa na to mrkol, avsak vzhladom na to, ze v poslednych par rokoch su akekolvek zombie hry totalne v kurze (som zvedavy, kedy sa nimi hraci maximalne prezeru), stihne sa objavit nieco, co bude v prvom rade NORMALNE optimalizovane a nie toto cudo, ktore Capcom totalne odflakol. Ze im nie je hanba! *10*
Tfuj, vdaka znechuteniu mozem ist zase blejt, velebnosti *11*.
-
-
Capcom, ten se s porty často nes*re...
Tohle je ještě benevolentní hodnocení na to jak často jejich porty stojí za ho*no.