Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Unlockd 60 FPS

1.Chodte tam kde ste si hru nainštalovali

2. Vytvorte textový súbor z názvom "user.ini

3. a vložte tam gmpcr_unlock_frame_rate = True

( Njn, banán, to jsem toho zas tolik nenapsal).
  • PC verzia je ako vzdy najhorsia...na stroji za 2000 eur to ide ako na srote za 400...good deal. Warez deti degradovali AAA trh s hrami na PC len na hnojisko sprasenych konzolovych portov s nulovymi nakladmi.
    • No jestli je tvoje sestava za 2000 EUR stejně kvalitní jako tvá mluva, nedivím se. *3*
    • Už máš zase ban, že píšeš jako anonym? Nedivím se, blokace na sektoru, na games i na EG. Kde máš vůbec nezabanovaný účet?
      • Co je btw druha najpodstatnejsia herna platforma..prva su konzolky..druha mobily a tretia PC, aj to len vdaka facebooku a Simom co kupuju zeny a Blizzard komunite..
        • Škoda, že realita je úplně jiná. Obraty na PC jsou vyšší než na konzolích, takže smolík trolík. Ukaž mi svůj rage.
        • Deš spát nějak pozdě, nebudeš vstávat do školy?
          • *školky
      • nemam ban ani tu ani na EG...pisem cez mobil tulpas.
  • takze pri niektorych hrach sa technicky stav rieši/dava do minusu a pri niektorych nie. kuul
  • Takže nakonec bude fakt lepší ta XONE verze...locknout FPS na 30 a vymlouvat se na zdroje případně, že nevědí zda to nebude působit problémy (jaké asi?) a naprosto nic nezměnit a jen přídat DLC..to raději tu XONE verzi ať je aspoň co hrát....
    • prudislav
      No ono z toho co jsem viděl u kámoše tak na XOne to jede ještě hůř než na mym ne moc vykonym notasu - ,mě to v pohode utahne na stredni na 30fps, XBone berze padá dost často padá ke 20fps
      • No to jsem bohužel také slyšel..bída nad bídu...
  • Neměla to bejt náhodou exluzivka pro Xbox One?
    • Pouze časová..nejdřív byla dohodnuta jen na xbox ale v červnu 2014 oznámili že to půjde i na PC...co tam bylo za dohodu ale nevím...
      • Aha.. tak díky:)

PS: nevim za co mě zdejší dem*nti mínusujou, vadí vám normální otázka?
        • Stačilo použít google, odpověď bys měl dříve...
  • Proc to udelat poradne kdyz lidi to stejne koupi ze, a pak budou brecet jak jim to na pc vsichni hrozne pirati,
    Kazdopadne je to porad lepsi a levnejsi verze nez ta konzolova
    *1*
    • je to pravda, lidi si dnes uplne zvykli platit za totalni hnoje a jeste si to pak tady obhajujou..... no a to ze se nekdo stale divi proc tomu tak u PC je me fascinuje zevseho nejvic :))
  • Tak si říkám, jestli si autor spíš sledovat dění ohledně DR3 poslední 3měsíce, protože vývojáři v červnu napsali, že bohužel na změny ohledně fps capu nemají už zdroje, takže teď se musí FPS cap odstranit pomocí configu, ale mohou se vyskytovat problémy, jinak na gtx 760 a 2500k mám mezi 40-75fps.
    Port je to strašný, s tím jedině souhlasím, ale hra mi jede v pohodě.
  • Ta grafika je totalni hnus to je videt ze je to z konzole ty hnusne textury bacha tohle je NEXTGEN
  • Dead Rising jsem nikdy neměl moc rád, přijde mi hrozně nereálný, například to ohánění se kladivem, s kterým zabíjí hlavní hrdina desítky zombíků. Zatímco například State of Decay je podle mě jedna z nejlepších Zombie/Sandbox games.
    • najlepšia zombie hra? left 4 dead 2 alebo zombie dlc pre red dead redemption.
    • Keyz
      State of Decay je zase hodně divná v jiných věcech. Je to hnusný a mnoho věcí tam je pořád dokola.
      Hordy jsou pořád dokola, questy jsou pořád dokola postavy sami něco dělají a pak to podělají.

A hlavně komedie u střelných zbraní. Neskutečně blbě se používají a jsou skoro na nic. NPC je také moc nepoužívají. Viděl jsem jak borec NPC běžel pro zásoby a po cestě potkal zombie a asi 5 minut tam nějak bojoval rukama nohama... To bylo opravdu vtipné.
      Ani auto neumí použít... Ale nebylo to tak přehnané jak tohle. Zde to je prostě sranda a šílenost. Dost lidí to baví jak je vidět.
    • Psychotic
      Ale nééé - videohra a nereálná? To snad ne!
  • Paul_cz
    "Všichni si musíme počkat na patch či spíše na sérii patchů, s nimiž snad jednou opravdu docílíme toho, že PC verze bude vypadat líp než konzolová."

Tohle je vtip ? Vždyť na xbounu to jede v 720p někde mezi 20-30fps. Na tohle nastavení to zvládne každá druhá šunka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit