Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuhle herní sérii jsem si dlouho předlouho schovával... sice jsem se chtěl vrhnout na Batman: Arkham City, což je další z mnou opomíjených, ale po recenzi trojky jsem se rozhodl, že tenhle víkend zasvětím trilogii Dead Space. už dlouho jsem se u hry pořádně nebál a nelekal (abych řekl pravdu, nepamatuju si, kdy naposledy, snad u prvního AvP) a tohle vypadá, že by při správné atmosféře a flašce červeného mohlo odvést kvalitní práci *1* ale od doby, co jsem pořídil nové PC bylo tak nějak pořád co hrát a dohánět... takže zítra oblíkám hnědé bezpečtnostní trenky a hurá do světa Dead Space *1*
  • S tím bych moc nesouhlasil.. Pokud člověk jenom bezhlavě sleduje nápovědu kam má jít, tak toho opravdu moc není, ale já jsem poctivě prozkoumal okolí Roanoke i TerraNovi a strávil jsem ve vakuu víc času než v předchozích DS dohromady.
  • Přesně s první větou od "Paji" naprosto souhlasim.doma máte přece taky několik dveří které zavíráte a otvíráte ne *1*
  • nahodou dobrá recenze. ne moc dlouha, informativni a spoileruprosta.
  • Veskoslav
    Už jsem si všimnul. Moje chyba.
  • Ve hře jsou celkem 3 optional coop mise, kam se bez parťáka nedostanete.
  • Jo asi trochu lež. Jako společník mi rozhodně nechybí, takže za mě dobrý ale některý ty animace jsou divný jak tam je a pak se otočim a nic. A pak je škoda, že jsou ve hře části kam nemůžete jít bez společníka jsou prostě zamčený a píše to, že to chce coop zatim jsem teda narazil jen na jedno takový místo (další byli locked v zastávkách kolejí tak nevim jestli to k tomu patří nebo to bude budoucí DLC) a jsem tak v půlce hry.
  • Veskoslav
    Táhni už s prominutém do prrdele trole debilní....A hodně štěstí s "hackováním".
  • asi nejukřičenější moment nesouladu animací v porovnání single a coop je moment, kdy si (pro singl zničeho nic) Carver začne dřenit svoje emo. Jinak není vynořování průvodních postav až tak násilný.
  • Ale v poho Carnage mi to už objasnil.
  • Veskoslav
    Já jsem co-op nehrál. Takže neposoudím. Ale pokud myslíš AI, tak normálně (spíše mizející je kvůli co-op)
  • A nedušovali se náhodou Visceral Games že mezi coopem a singlem bude rozdíl tak velký že i singlový hráči nebudou ochuzení.

Takže další lež...
  • Jelikož je to hra kde procházíte vesmírné lodě nebo v případě planety v komplexy budov, tak mi přijde celkem logické, že relativně neustále jsou tam nějaké dveře...

Co se týče té druhé věci, tak defakto jenom ke konci je s vámi parťák v animaci a pak vždy někam odběhne, jinak ne.
  • tak vidíš kdyby blizzard neučtoval za patch 50€ mohl jsi hrát dead space:(( jinak počkej rekl jsem znamymu at ti hackne account na battlenetu:) mas tam nic veskoslav ze jo
  • Jo ty mizející společníci v animacích jsou i v plné hře, je to kvůli coopu bohužel. Carver se mi objevil v několika animacích a dokonce komentoval něco ve vysílačce, ale přitom sem byl sám celou dobu.
    Otočné dveře jsou v některých částech docela blízko sebe to je fakt, ale mě osobně to nějak nevadilo a neni to všude.
  • No a co moje první otázka?
  • Veskoslav
    No jenom občas jsou lokace, kdy prostě prolézáš šachtami a otvírá dveře, ale ne zase aby to tolik vadilo.
  • Otázka pro lidi co to hrály.

Protože jsme na tiscali, takže jsou v recenzi opět opomenuty dost podstatné věci.

Když jsem hrál demo, tak jsem šel sám, pak se objevila animačka ve které byl ten můj parťák a ta ženská jakoby tam se mnou přišli, pak byl konec animace a oni zase byly okamžitě pryč - je tato demence i v plné hře (protože by mi to asi dost kazilo atmosféru a smrdí to odfláklostí).

Další věc co byla v demu a taky smrděla odfláklostí byl styl pohybu mezi lokacemi - ušel jsem pár metrů, pak otočná vrata. Zase jsem ušel pár metrů a opět otočná vrata. Už z dema mi přišlo jakoby jen plácali čtverce na čtverce, takže by mě zajímalo jak moc je taková hloupost koncentrovaná v plné hře.

Díky.
  • Btw. hledám někoho na coop, kdyby měl někdo zájem tak moje origin ID je madPav3l
    Pak se můžeme domluvit.
  • Hodně jich není, za mě "bohužel", zato z nich má člověk pocit výjimečnosti, takže ve finálen celkem fér. ad jména, zajímavostí je, že Carver se měl původně jmenovat Cooper jako co-op :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit