Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To chápu. Je to podobný případ jako s Diablem. Lidi co umí a mají rádi RPG jako já, nebyli ze začátku nadšení z D3. Prostě celé RPG je pryč, je to jen akce. To samé se možná stalo s DS3, že odebrali ty hororové aspekty. Jako díval jsem se na nějaké gameplaye z DS2 a tu hru bych prostě hrát nemohl. Že tam jsou nějaké příšery, všude krev atd.., to mi nevadí, ale ty lekačky to je pro mě smrt.
  • Ano Luke krásně zazdil odpověď na prvné otázku...
  • DecadentFilms
    V Dead Space máte kvér, to je vždycky potíž u strašidelných her. U posledního AVP jsem se tedy nebál zase já, ale každému dle jeho gusta.

Ono u DS je ten strach vyvoláván pazvuky a nenadálými skoky ze všech možných stran, to je úplně jiný druh strachu než u Amnesie či Silent Hill..
  • Já hrál DS2, teď zrovna hraju DS1 abych zjistil, jak to vlastně všechno začalo a na disku už mám nainstalované DS3, které čeká.. To že je grafika díl od dílu prakticky stejná mi vůbec nevadí, aspoň mám pocit, že stále hraju jednu hru.

Jinak stále věřím, že to víceméně hororové bude, jestli tam dali trochu víc akce, není to zrovna dobré, ale budiž.. pokud to bude vyváženo atmosférou a občasnou lekačkou jako v předchozích dílech.
  • Veskoslav
    Není no:) Ale já mám předobjednané Sc II HoS a moje částka na hry je vyčerpaná:)
  • Už teď se dá sehnat DEAD SPACE 3 LIMITED EDITION za 749,- což není moc.
  • Radioaktivni_surikata
    Já vám nevím, hrdina zrovna nejsem, ale u DS1 jsem se fakt nebál. Je pravda, že jsem to nedohrál celý, protože mě hra po pár hodinách omrzela, takže sorry jestli je druhá půlka nějak extra děsivá. Ale víc jsem se bál i u posledního AvP. Některý tmavý pasáže za mariňáka podle mě byly teda strašidelnější. No s Amnesií nesrovnávám vůbec, tam to brození ve vodě ve který plaval ten nějakej zabiják, to jsem skoro pouštěl do textilu, ale u DS jsem se tomu neblížil ani zdáááleka.
  • Veskoslav
    Já to hrál na Xboxu no:-X Jako u pc verze se chystám, že kvůli co-opbudu mít originál, ale počkám si. Očekávám, že cena poletí dolů jako u ME 3.
  • DecadentFilms
    hlavním tahákem hry je coop mód, který jste na své "verzi" asi neměl možnost vyzkoušet. Kupodivu je udělaný dobře a jsou v něm i jinak skryté místnosti, které doplňují příběh singlu. Navíc se hra v coopu hraje úplně jinak, je třeba spolupracovat a vznikají místy vtipné situace, ale hlavně je to zábava.

Faktem ovšem zůstává, že první ani druhý díl překonán nebyl ani náhodou a místy se dostavuje kyselý pocit z onoho "první dva díly byly příliš děsivé".

Ad grafika - ty textury jsou dnes již opravdu slabé.
  • Veskoslav
    Jako to je pravda, ale prostě mě to mrzí, že se to minimálně posunulo od 2. dílu.
  • Ad grafika, nevím co se vám na ní nelíbí? Hra vypadá na PC pořád hodně dobře (samozřejmě maximální detaily) na to, že je to konzolový port. Samozřejmě není to jako Crysis 3, ale oproti jiným hrám (nebudu radši jmenovat) je to pořád parádní.
  • Preed
    Suhlasim s recenziou a aj verdiktom,bavil som sa :).Trosku by som skratil koniec,zaverecne pasaze v ktorych hrac zapinal ''stroj'' boli uz imho prislis dlhe a hlavne sa odklanali od ''normalnej'' atmosfery dead spacu a taktiez niektore momenty,hlavne pri side questoch,kde na mna na konci nabiehali hordy nekromorfov,uz som mal par krat pocit,ze sa to nikdy neskonci, moja brokovnica s metacom klincov na impossible obtiaznosti mala co robit. A ako niekto spomenul,pockajte si na koniec titulkov. :)
  • Díky Ljůku, temná strana s tebou a tak dál. Někdy tě na revanš pozvu na nefalšované "smažení" *1*.
  • Možná malá rada, nenabíjejte zbraň když vystřelíte jen jeden náboj, není to výhodné.
    Příklad, pokud se budeme bavit o zbrani jen s primárním module a kapacitě zásobníku 20 ran, tak nabíjení spotřebovává clipy následovně:
    1-5 výstřelů = 1 clip
    6-10 výstřelů = 2 clipy
    11-15 výstřelů = 3 clipy
    16-20 výstřelů = 4 clipy
    To samé platí i pro sekundární modul, takže pokud vystřílíte obě sežere vám to 8 clipů, což je maximum a nezáleží na tom na kolik ran máte zásobník, vždy je to 25%.
  • 8 ani náhodou. Z trojky udělali generickou a nudnou TPS. 5/10
  • Luke
    Ano, jméno tímhle spojením vzniklo.
  • Pouč mě:)
  • Veskoslav
    8/10 je moc. Ano je to číslo a mám to tak i brát. Ale u mě má DS 2 8/10 a ten nejenom že má lepší atmosféru než DS 3, ale stále má tu správnou hororovou atmosféru. A počet nábojů vystřýlených za misi se nerovná počtu členů jedné romské rodiny. A to je problém celé hry. Přílišná akce. Sice ve své čtenářské recenzi dávám 6/10, ale za poslední hodinu hraní, kterou jsem po napsaní hrál, bych to zvedl na 7/10. Hra jako taková potěší, ale ksakru, graficky by se poněkud mohli posunout. Osobně si ji zakoupím na pc až ve slevě, ale hra to není nakonec tak špatná, jak se občas ukazovalo. Bohužel občas až veliký přesun horor k akci je na škodu:(
  • Je tam hodně pasáží v otevřeném vesmíru? Protože pokud si se sérií DS (neplést s dungeon siege) něco neodmyslitelně spojuji (nepočítaje nekromorfy a údržbářské brnění), tak jsou to právě procházky v otevřeném vesmíru *14*.
    Jen tak na okraj. Trochu jsem nad tím dumal a možná se snažím hledat něco tam, kde nic není, ale nevzniklo jméno Issac Clarke spojením jmen Issaca Asimova a Arthura C. Clarka?
  • přátelská rada - až to dohrajete tak vydržte do konce titulků (ale to by jste měli stejně dělat u každé hry, jako třeba já, v podstatě vždycky tam je něco extra *1* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit