Přejít na výpis diskuzí
Dead Space se vrátí, až v EA vymyslí koncept hry pro novou generaci
17.6.2014 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Pamatujete si ještě ten měsíc starý článek, že Visceral pracoval na 3rd person Call of Duty, které připomínala Dead Space z vietnamské války? Jsme tady jediný, kdo si myslí, že je to pořád dobrý nápad?
Kdyby navíc vynechali ty blbosti, které zabili trojku, udělali by mapu ve stylu oldschool 1st persone stříleček, zaměřili se na dobovou atmosféru a mákli by na příběhu, tak by si EA v mých očích trochu zlepšila reputaci.
I když mám Dead space rád, tak radši než její nejistou resuscitaci, upřímně bych raději uvítal čerstvé a nové IP. -
-
To nebylo studio Visceral, ale Sledgehammer. Visceral dělá pro EA a ti značku Call Of Duty nevlastní. V Sledgehammeru je původní tým, který stvořil první Dead Space, proto ta spojitost. Visceral teď jinak pracují na novém Battlefieldu: Hardline.
-
-
Díky za opravu *4*
-
-
-
Jsem rád že i v budoucnu se dočkáme Hry ze série Dead space... snad to bude lépší než naposledy. *4*
-
Mají to vyrábět levněji a ne tak draho, aby potřebovali nereálně vysoké prodeje makovci...
-
"...vedení EA v obecném měříku chce nechat studia pracovat na věcech, na kterých chtějí pracovat vývojáři ze svého rozhodnutí. A momentálně jsou prý v rámci studia Visceral všichni enormně nadšení z vývoje BF Hardline a Star Wars hry"
Že jsou nadšení ze SW hry, to bych ještě bral, kdo by nebyl... ale mít jako vývojář už něco za sebou s tím, jsem udělal docela dobrou a originální hororovou sérii a teď bych měl dělat jen další - bohové ví kolikátý - díl cizí střílečky, která navíc vypadá naprosto tuctově... no nevim. Tyhle politický kecy jsou čím dál víc na zblití. -
-
Jo jo, je až neuvěřitelný, jak je tahle firma rigidní a přes všechny "krásné" tituly, které si vysloužila, pořád existuje a jede si ve svých "nekecej a plať" kolejích. Jenže chyba v tomhle případě není v EA, ale v hráčích, kteří kupují jejich produkty a tím jim zajišťují další existenci. A takových je bohužel víc. Co takový Gearbox, který si dovolil totálně zazdít takovu značku, jakou jsou Aliens - osobně si myslím jedna z nejslavnějších značek vůbec. A hle, firma stále vesele existuje a její hry se hrají. To se to pak politicky kecá. Pokud tyhle korporace nedostanou na budku od hráčů, tedy od svých živitelů, nic se nezmění.
-
-
Tak tak. Připomněl jsi mi jeden obrázek
-
-
-
zase, chudak Isaac, uz po jednotke bol na prasky, to mu nemozete robit *4*
-
-
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! Prosím EA, už ne!
-
Tak já doufám, že ten nový koncept nebude připomínat třetí díl. Třeba ten krycí systém byl do očí bijící nebo ty nehorázně iritující postavy. Nejradši jim tu hru omlátit o hlavu.
-
-
jakej kryci system ? =D jako ze se tam muzes skrcit? haha hral si DS3 vubec?
Jinak jedinej charakter kterej sem mel problem stravit bylo podevkovani Ellie, ktera v ds2 pusobila mnohem prijemnejc prirozenejc tim padem uveritelnejc...
Ale to oz maj nejak ve zvyku... Stejne jako prijemne vypadajici Nicole v DS1 a jeji o 20 let starsi a hnusnejsi verze v Ds2, jako by se autori bali ze by jako hrac pak prijmout Ellie...
Kazdopadne kdyz sem cet knihu, rek bych ze rozumny by bylo udelat tam segmet kdy armada a vedci obevili marker na dne more, tudiz tam dat podmorskou zakladnu... -
-
Tak přesně to jsem měl na mysli to skrčení. On tam v podstatě žádný krycí systém není. Pravda. *4* No a ta podmořská základna neni špatný nápad.
-
-
... ale zase, az take zle to nebolo. aj ked na 1 (a ani dvojku) sa to zase nechytalo, to je pravda ale necitil som pri tom nejaky odpor.
-