Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude se někdo pouštět do češtiny?? pro plné pochopení by se určitě hodila... díky
  • Ja jsem z toho mel dost rozporuplne pocity. Dilo jako takove je vyvedeno opravdu ukazkove ale za sebe musim rict ze chvilema me chytaly zachvaty opravdu akutni nudy.
  • Tak tahle záležitost mě v dnešním hloupém mainstreamovém herním světě opravdu zaujala, určitě si to zahraju *3*
  • Dear Esther som "dohral" nedavno a musim uznat ze je to naozaj vynikajuca praca. Graficky prevedenie celej hry je naozaj uchvatne a malo kto by povedal ze je to ten stary source. Hudobna stranka sa tak tiez neda nic vycitat. :)... Pred par rokmi som hral aj tu povodnu verziu. Mod na HL2 ale vtedy som tomu neako nepochopil o co tam ide. Pri tomto remake to bola taka nostalgia v novom sate. No tentokrat nechala silny zazitok (stale rozmyslam o tom konci.... ).

PS:TROCHU SPOILER - Kto si vsimol tu vec pri sviecke, ktora bola na kopci a vidiet to bolo len zdola? :)
    • Ocelot
      Jo viděl jsem...na youtube je i způsob jak tu ,,věc,, dostat dolu a pěkně na tebe bafne :D
  • Díky za recenzi. Po dohrání jsem si vzpomněl na Myst, asi jsem hodně mimo, snad nikde jsem toto přirovnání, včetně této recenze, nenarazil :)
  • Je to poněkud ... unikátní "hra" a výtvarná stránka je velice podařená - například již zmíněné jeskyně jsou impozantní. Přiznám se, že její konec jsem mírně řečeno nepochopil ale i tak na mě Dear Ester udělala nezapomenutelný dojem.
  • CRYPT
    Hru jsem dohral a musim rici ze co se tyce grafiky a zvuku byl jsem uchvacen. Z pribehu jsem moc nemel, protoze ackoliv anglicky vice mene umim, tak zde jsem se moc nechytal a misto cteni tech blabolu, ktere utvareli pribeh jsem se kochal grafikou
    • Takže Ang je spíše na těžší úrovni? Docela se na to těším... Má to nějakou existenciální pointu?
      • Ocelot
        Pointa by podle mne byla a Ang je poměrně těžká...prostě jako básničková..používá různé ty metafory a tak :D
  • Boha jeho! Ono to nemá číselné hodnocení - naprostá apokalypsa, taková ztráta soudnosti. Tolik rozčarovaných a zmatených lidí se bude po světě pohybovat. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit