-
Tak první verze češtiny už přistála u tvůrců. Teď už je to v jejich režii :).
-
Technická: Záběry z hraní se škubou. To už bylo i minule, ni?
recenze pěkná -
Já to postovala i do diskuze k Fight Clubu, vskutku nádherný čtení :)
-
Děkuji za vynikající recenzi. Je jasné, že Lukáši Grygarovi by tato "hra" jistě velmi sedla a zajisté by ji dokázal velice poutavě a živě prezentovat, ale myslím si, že projev Pavla Dobrovského je na velmi vysoké úrovni a já mu děkuji za hezký nástin a dodání motivace si hru zakoupit.
-
až vyjde čeština tak koupím ,díky Mr.sugar
-
hmm paráda
-
Nepovedal by som ze je to skoda. Pavel sa prave u mna tymto poriadne vytiahol, dal si fakt zalezat, vyborna videorecenzia. Uz konecne viem, ci je ta hra pre mna a sakra ze je :)
-
Parádní čtení, díky za tip :)
-
Skvělá zpráva.
-
Rozhodně nehodnotit. Interpretace na každém individuálně... Můj názor.
-
Také mě překvapilo, když se z reproduktoru ozval hlas Lukeho, čekal jsem, že tahle "náladotvorka" vzejde od Janchora. Nicméně dobrá práce, krásně se poslouchala. Tuhle pouť určitě absolvuji, bohužel nejsem natolik dobrý angličtinář, takže musím vydržet a počkat na češtinu. Díky za videorecenzi.
Apropo - pro přemýšlivější typy: Trip Lukáše Grygara do srdce temnoty a k rozhledům duše na jeho blogu aneb kam se Janchor ztratil na několik týdnů. Velice pěkné čtení (pro ty, jenž nečetli): http://newton.bloguje.cz/922834-far-side-of-the-world.php -
Tak jestli je tohle skutečně pravda, tak skvělá zpráva!!!
-
Čeština už dneska prochází finálním testováním, přepokládám vydání během dvou dnů. Pokud jsou ve vývoji další češtiny, tak tahle je ve vývoji v úzké spolupráci s vývojáři, kteří poskytli k většině "dopisům" vysvětlení, takže by teoreticky měla bejt nejpřesnější.
-
No jsem navnazen
-
K cemu hodnotit cislem? To by bylo jako hodnotit od stupne 1 do 10 lyrickou basen. V takovych pripadech se zevseobecnovani nehodi.
-
Viem, ze to popiera vsetko o com je recenzia...a ze ide o zanrovo odlisny titul ktory nemoze byt klasifikovany... ALE KDE JE HODNOTENIE? :D :D :D :D na ktore som sa tak tesil....
-
Tak já si svým způsobem užival procházky i v RDR,Skyrimu nebo Stalkerovi. Hra, která je na to přímo zaměřená vypadá jako zajimavý počin. Obzvlaště, když je to spojený s umělecky udělaným prostředím.
-
Pavla Dobrovskeho si velice vazim, ale zvlast videorecenze na takovy pocitovky nechte Lukasovi Grygarovi. ;)
-
No, zpomalit... Já asi polovinu hry šla ve strachu, kde na mě co bafne... *15*
-
už aby bylo to Machine for pigs..