Přejít na výpis diskuzí
Deep Down bude online RPG, ukazuje nový trailer
1.8.2013 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
:-D Tak jestli toto byly záběry přímo ze hry, tak se jedná o fail se vším všudy. Daleko víc se mi líbil Trailer s pořadovým číslem 1. Tak nějak jsem doufal v posun next game her, ale asi marně. Je veliký rozdíl mezi online a MMO. Doufejme, že se bude jednat jen a pouze online:-)))
-
Tak nezbývá než doufat, že online hraní bude do hry implemetováno tak nenásilně jako v Dark Souls :), pak by mito ani nevadilo
-
O mmo nepadlo ani slovo nebo jo? Dark Souls je taky online a jak to tu hru obohacuje. Podle mě půjde o online hraní v tomhle stylu. Cooperace a možná i přepadávání jiných hráčů.
-
To je super myšlenka s tím stárnutím a smrtí. Člověk by si mohl ve hře vypracovat hraním svůj originální strom předků, po kterých by další postavy dědily schopnosti a unikátní systém dovedností. Třeba takový rod bojovných kovářů, to by byl potom ten pravej RP systém, který by si hráč sám vytvářel. To mě napadlo už když jsem řešil znvesářené rodiny ve Skyrimu.
-
Něco jako Dark Souls můžeš očekávat jenom od Dark Souls 2. Nic jiného se tomu stejně nevyrovná
-
Oni si nemyslí, že všechny zajímá online, určitě vědí, že online only může být problém. Ale nevyvíjej to s vidinou toho neustávajícího penězotoku.
-
Všechny firmy si myslí, že jak to všechno bude online, tak to lidi zajímá, ne, nezajímá. Bavilo mě Dragon´s Dogma, kde se streamovali společníci jiných hráčů, mohl jsem si je půjčovat, bavilo by mě, kdyby AIčko mohl přebrat nějaký můj kamarád, ale to, že to bude zase nějaké MMO mě nechalo chladným, navíc ten teaser evokuje zcela něco jiného, než to, v co jsem doufal.
-
Kdyz to bude dobry, tak ty tri kila mesicne klidne dam hele.
-
Utlima online, Darkfall, Mortal online
-
Treba to bude dobry *5* . Cekal sem teda dalsi dil Dragons Dogma, ale co holt nadelas.
-
Darkfall
-
hele a bude to free to play? JAk to nebude free to play tak nemá ani smysl se o tom bavit jako o něčem, co bude úspěšný..... *6* *6* *6*
-
Zajímavé by bylo mmorpg na systému Fable-Podle tvých činů(například kdybys ze srandy zabíjel králičky :D) by se ti měnila morálka a lidé by na tebe reagovali jinak. 4asem by vaše postava stárla, mohla by se oženit, a mít děti, potom by umřela, a mohlo by se pokračovat za její potomky( Toto sice ve fablu není, ale bylo by to zajímavé), a podle toho jak byste své potomky vychovali, tak by měli staty/povolání.
A vůbec, proč do každého mmorpg cpou staty, povolání a úrovně, proč nemůže být nějaké mmorpg jen o "skillu"? -
tak a jsem zklaman jako prase!
-
ta kvalita (online) MP je ovsem zalozena jen na tom, ze se nemuselo investovat do zadne AI, skriptuje se jen mimimalne...zbytek je stejny jak u singlu, tak u MP (resp. singl jeste chce nejaky dobry pribeh)...
Takze ano, chci-li jako vydavatel usetrit na vyvoji, je lepsi udelat MMO a vsechno ostatni doda hracska komunita zdarma (a nebo za to jeste provozovateli zaplati :D) -
Snad by konečně mohlo jít o fantasy RPG bez levelů a expů, založenou na survivalu. Trochu jako DayZ. To by byl mazec.
Trochu mě ale vyděsilo že to vypadá jako grimrock. Doufal sem že to bude spíš third person. Alespoň první trailer tak vypadal. -
Však psal hypoteticky :)
Jinak je nesmysl aplikovat to už na zavedený systém, to by samozřejmě lidé řvali, asi i včetně mě, i když ne ve WoWku; v nově vyvinuté hře bys ale místo postavy mohl hrát prostě za rod, mít rodový dům, třeba soupeřit s ostatními rody o výsadní postavení ve městě, politické sňatky... :D -
V tomto sa mi paci Secret World, co som si kupil nedavno. Je to MMO, ktore sa z obrovskej casti da hrat single, pri com bezne stretavas ostatnych hracov. Dungueony pre-5 hracov samozrejme nemas sancu spravit sam. Bohuzial nemam kamosa, s ktorym by som si to mohol pravidelne zahral, ale uplne si vystacim sam. Obcas niekomu pomozem, ked si vlecie za sebou hordu mobov a neraz sa mi stalo, ze ma niekto iny zachranil pred istou smrtou a ten pocit, ze sice to hras kvazi sam, ale su tam aj ini hraci je celkom fajn.
Dost som odbocil, kazdopadne som minimalne velmi zvedavy, co za hru sa z DD vykluje. Zatial by som to nezatracoval, aj ked som sa tesil alternative k Dark Souls. -
Ehm wipe je jen na neoficiálních serverech nebo když je hra v testování. Wipe na alfu, na betu a na ofiko launch. Maximálně máš pár hodin dozadu rollback, když se něco pos*re.
-
Mě se ty utopický myšlenky ale všechny líbí :) A "hlavne toho casu a peniz do toho vlozenych" - v tom je i jádro pudla. O čas by jistě ani tak nešlo, proč si nezkusit novou a jinou zkušenost s jiným "růstem" postavy, když by mě ta hra bavila. Mě osobně mikroplatby už léta lezou krkem. Chceš hrát? Kup si hru a hraj. Chceš bejt dobrej? Hraj, hraj a zase hraj a buduj si svoji postavu. A ne "chceš bejt dobrej? Zaplať nám".