Přejít na výpis diskuzí
Deep Down bude online RPG, ukazuje nový trailer
1.8.2013 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
potom by kazdy zacal hrat za elfov :))
-
furt něco online. *9*
-
Však s tim souhlasim. Ale třeba takový GTA...líbilo by se mi, kdybych si v klidu plnil mise (nebo s kamarádem na TS) a přitom by se městem potulovali další hráči a každý si jel to svoje.
-
a představ si, kdyby takovej hráč mohl učit ty ostatní (tak jak to bylo v Gothicu). Pak by si každá guilda/klan vydržoval pár svých veteránů, kteří by mohli za zkušenosti zlepšovat statistiky "mladším" avatarům
-
Hosi to co zde pisete je sice zajimava myslenka, ale v celku nerealna utopie, ciste hypoteticky si predstave, ze tento tyden by se provedl wipe na vsech officialnich realmech treba ve WoW a zaciname vsichni od nuly, to by bylo panecku jekotu, vim ze to neni zrovna idealni priklad , ale i tak to ma castecne neco do sebe, protoze zavislej fanda je s avatarem primo ztotoznen a jen tak by se toho nechtel zbavit, hlavne toho casu a peniz do toho vlozenych
-
U doomovek budiž, ale tam potřebuješ vyváženost atd., ale třeba u RPG mě ta představa moc nebere teda.. to si spíš člověk chce užít ten svět v klidu sám než aby tam pobíhalo x stejných jako on..
-
Ano, zatimco online hraji jen geniove s IQ 160 a vyssim, ze? Takove World of Tanks je toho jasnym dukazem, tem proste nelze najit spatne hrace...
-
Zajímavá myšlenka, to by svým způsobem bylo revoluční a velmi zajímavé, to by pak i dostalo o dost větší hloubku, kdyby postava stárnula v závislosti na tom jak by žila, jaký by měla level další věci... hráč by dohrál (zemřela postava) a měl by před sebou novou výzvu zkušenějšího, hrát jinak atd... navíc to kouzlo, kdy by kralovaly legendy o nějakém bojovníkovy, který "na 50tém levelu v 60ti dával mladé bojovníky" ... hmmmm :)
-
A spousta hráčů je zas otrávena tupou AI, naskriptovatelností, 0 znovuhratelností a milují virtuální bojiště, skill, je to víc sport než zážitek... Na kvalitní MP mám nahráno kolem 200hodin, což jsem u žádný SP hry nevydržel.
-
Mě online RPG nikdy neoslovily. To by skutečně nefungovalo vzít si svět Gothic I / II pustit na něj pouze 50 hráčů a jeden administrátor by dbal na dodržování nějakých základních pravidel aby si zafrustrovanej magoor na 50levelu nevyžíval méněcenost na začátečnících?
A vůbec, proč nemůže postava herní dobou stárnout a zemřít věkem, aby se prostě hráč nesekl na max. levelu a dál nic...proč to hrát dál... -
Nemám rád online. Nemám rád coop. Nemám rád multigayer. Mám rád pořádné single hry s přiběhem a vyšším smyslem a zábavou, než trefit někoho jiného dřív, než on mě.
-
Přebíjím zklamání a přihazuju rozčarovanost, taky jsem od toho čekal něco jako Dark Souls a rozhodně ne online RPG, ale ještě bych nad tím hůl nelámal a počkal co s toho vyleze.