Přejít na výpis diskuzí
Dejte si hollywoodský trailer na Crysis 3 s hudbou od Muse
7.2.2013 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
V tom případě doporučuju najít si definici mainstreamu. U nás ani v jejich rodné zemi do mainstreamu nepatří.
-
Asi tak... :)
-
Smankote, co je to za sragorinu? To ma byt akoze veleospevovane Crysis 3??? To snad nie... Takze, zatial sa zda, ze kompletne vsetko vyvojari dosrali na jednotku s hviezdickou. Len tak dalej, mily CryTek. Ved vy si tymto sposobom jedneho dna narazite cumak... A to PORIADNE! *16*
-
osobne som od modern warfare 2 COD už nehrával a ani mi nechýba pretože je to len a len recyklácia... a nemyslím si že to je z dôvodu "pózerstva" skôr je nás viac takých ktorí sa už na to nedokážu dívať... a ak to ľudia kupujú? tak nech to kupujú... ja budem stále mať svoj názor ktorý na diskusiách voči týmto hrám prejavím a tieto hry budem naďalej ignorovať... ak herné štúdio neskrachuje tak nech robí to čo konzumenti chcú... od toho sú tu aj iné štúdiá
-
Hate proti EA je v mode, stejne jako proti CoD. Z diskuzi to vypada ze ty hry, co ted vychazi nikdo nehraje, nechce, nelibi se nikomu atd, ale lidi v diskuzi netvori ani promile hracu, zadnej vydavatel si nelajsne vydat neco co lidi nechteji, ostatne prodeje tehle "sracek", na ktery "vsichni" nadavaj, mluvi za vse
-
Mainstream neni oznaceni zanru, ale spise popularity, takze cokoliv muze bejt mainstream a MUSE momentalne mainstream rozhodne je :)...
-
Mám podobný NB, jen mám grafiku 1GB a beta mi šla bez antialiasingu, stíny low, textury high a všechno ostatní medium, hratelný v pohodě, jsem sice zvyklý na vyšší fps ale jde to a grafika vypadá dost dobře i tak. Mám i5 2jádro, myslím že nejslabší element je právě cpu, chtělo by to 4 jádro. Je znát, že poslední hry, jak jsou portovaný z konzolí, tak jedou víc a víc výkonu na cpu a grafika se skoro vůbec nezapotí, protože konzole už maj na dnešní dobu slabou grafiku.
To ale není případ crysis3 tady to chce celkově dobrej comp. Taky už mám ten NB 3. rok *1* tak to bude chtít někdy něco lepšího. -
Já jsem spíš odstrašující příklad toho, co hrůzného s Vámi drogy mohou udělat *3*
-
na toto sa da povedat len toto... http://hahgay.com/
-
Troll? Cože na této diskuzi je zase nějaký troll, okamžitě mu dejte ban at neruší nás slušné přispěvatel.
-
Marketing a zase jenom marketing, kvalita produktu se opět posouvá na vedlejší kolej.
-
Bohužel ačkoli jeho řeči nikdy nemusím, tak má pravdu ten chlapec. (Druhá věc je teď jestli to je provokace nebo to je opravdu jeho názor *1* ) Je to zbytečný HYPE zase, protože to dělá EA ano EA nemá nikdo rád ale Crysis je prostě dobrá hra obzvlášť ta 3 bude pecka poučili se z dvojky a nebude to určitě špatné... ba naopak.
-
Co ty trolly na tom tak baví? Najdi si holku... *7*
-
Dnešní věčně remcající hráči si Crysis 3 vůbec nezaslouží. Naštěstí podobu herního průmyslu určují mladí kteří mají vkus a vědí co chtějí. Pokračujte ve vydávání skvělých her a nepolevujte drahá EA celé games vám přeje hodně štěstí
-
Trošku to tam slyšet je, ne tak moc jak v Madness. Pro mě stejně vede Unsustainable, prvních několik poslechů bylo jedno velké WTF, ale teď je to pro mě nej song z T2L. To by ale bylo na jinou dikuzi *3*
-
By mě zajímalo, čím jsou Muse mainstream až na kost...když neberu v potaz pár songů k Tw, to jo. Muse mainstream nejsou a nikdy doufám nebudou. Mainstream vypadá hodně jinak, sorry za ot *4*
-
neviem ci to bola propagacia
keby som mal nick : biely muz, bola by to propagacia rasizmu? -
Až budu chtít odrovnat nějakýho epileptika tak mu pošlu link na tohle video *1*
-
Když přimhouřim obě oči, tak se to dá použít u FarCry a Crysis 1. Jinak pokud to vezmem doslova jako "pískoviště", ve smyslu "hrej si, tu máš kohouta", tak to splňuje snad jenom Minecraft *3*
-
1:02 "The next evolution of the premier sandbox shooter."
Možná jsem něco přehlíd, ale Crysis nikdy nebyl sandbox, ne?