Přejít na výpis diskuzí
Dejte si hollywoodský trailer na Crysis 3 s hudbou od Muse
7.2.2013 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
jo i ne, alternativní mainstream... :)
-
Madness je super (pouze osobní názor), ostatní jsou standardní Muse s troškou od všeho. Ale že by Follow me bylo dubstep mi nepřijde, náznaky tam jsou ale dubstep to není
-
Minimum PC ? Hrál si BETU ? Já nemám žádný šunt PC ( za 15 000 )a rozjedu to na Normální až vyžší. Grafika CRYSIS 3 je opravdu super, ale zase tu je to ALE.... Ještě aby to bylo dobré po hratelnosti.
-
pochop odkdy se tohle dostalo na konzole uz je to jen parodie, prodava se to skvele protože tohle maji konzolisti radi
-
me tam spis vadi ze tam opakujou posledni dobou v tech trailerech ty samy sceny a jeste to nekdy vypada docela smesne (prehnanej "hero") chtelo by to ty kousky co prophet dela trosku usadit na zem a dat tomu trosku vic uveritelnosti ono by to pak tak blbe nevypadalo (viz scena z tlupou mimozemstanu)
-
Spíš otužilí *3*
Tolik věci všude bouchá a pokaždé to ukazují ve zvláštní animaci,že je to již vlastně jedno co kde bouchne. -
Doufám,že tam nebude moc přerušování akce.Naprostá komedie je když něco sestřelím vím kam to spadne a hra se prostě zastaví a ukáže mi jak to spadlo a jak to všechno okolo zdemolovalo.Jinak bych to asi nepochopil...
To je jak ty moderní americké dokumenty kde 20X opakují to samé jak pro blbce.
Ukáží jak někdo někoho zničil pak hudba a pak to znova opakují kdybych to náhodou vypustil z hlavy.Tohle u starších skvělých dokumentů nebylo.Tam se řeklo co se stalo jednou a hotovo. -
Pokud to bude stejná srač*a jako předchozí díly, tak už opravdu nekupuju.
Já říkal furt že Crytek by měl pracovat jen na grafice, protože hry mu moc nejdou. Je sice hezké že opět udělají hru, kterou na plné detaily rozjede minimum PC, ale nerad bych aby to dopadlo stejně jako u jedničky, kterou jsem v podstatě používal jako benchmark... -
snad propagace drog by mela byt zakazana, ja dostal ban i za menší veci :(
-
Můžete mi prosím někdo polopatě vysvětlit kam se hlavní příběhová linie dostala? 1. i 2. díl jsem samozřejmě hrál, ale proč je z Big Apple jedna velká džungle a promenádují se tam emzáci? Vždyť na konci druhého dílu snad přišli na způsob jak s nimi zatočit, ne? Přijde mi to, jako bych pod značkou Crysis dostal už úplně jiný "film", než na který jsem původně "do kina" zašel. Metafory jak hadra, já vím. Snad to je pochopitelné.
-
S označením "alternativa" bych byl poněkud zdrženlivější. Přec jenom je to mainstream až na kost.
-
Zdravim. Chcem sa opytat, hral niekto betu na niecom podobnom ako mam ja? i5 2.5ghz, 4gb ram, a nVidia 640m GT. Ide to aspon tako tak plynule?
-
Dubstep zahranej od nich na ,,normální" nástroje beru, Follow Me se mi líbí moc. I současná podoba dubstepu (Skrillex atd). Třeba i mýmu známýmu - odborníku přes house a dubstep se jejich ,,ztvárnění" dubstepu ve FM nebo Madness líbí. Ale to by bylo na jiný téma *1* Každý má právo na svůj názor *3*
-
Když si vzpomenu, jak tiše přišel takovej Half-life 2, Gothic (1,2) a jaký pocity to ve mě zanechalo....možná to bylo o to silnější, že člověk nic nečekal. Z těchle trailerů jenom slibujou a sppíš už budem jenom zklamaní...
Kdyby raději předvedli, jak funguje AI, jednotlivý zbraně a rozdíly mezi nimi... -
tohle dubstep samozřejmě není, ale třeba Follow Me od nich je.. což mi bylo smutno, když jsem to slyšel, dubstep mám rád, ale od nich prostě ne a ne a ne
-
Achievment unlocked: Hype immunity
-
No není divu, vývojáři by se měli snažit když dnešní fan videa pomalu dosahujou kvalit originálu *4*
-
muse je jedna z najlepších alternatívnych kapiel v tomto období...
-
Ten trailer mě nechává chladným. Už jsem na to asi starej... *7*
-
Liquid State zpívá basák Muse. Jakkoliv je mám ráda, tahle skladba mi k srdci nepřirostla, Chrisův hlas sólo mi vadí. Ale pardon, dubstep to není. Pravej dubstep i ten kterej momentálně propaguje např. Skrillex zní úpně jinak proboha.