Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten trailer mě nechává chladným. Už jsem na to asi starej... *7*
    • Keyz
      Spíš otužilí *3*
      Tolik věci všude bouchá a pokaždé to ukazují ve zvláštní animaci,že je to již vlastně jedno co kde bouchne.
    • trolo
      Achievment unlocked: Hype immunity
  • conflig
    docela mě to nabudilo, ale příjde mi to spíše jako fan video než profi trailer
  • Když si vzpomenu, jak tiše přišel takovej Half-life 2, Gothic (1,2) a jaký pocity to ve mě zanechalo....možná to bylo o to silnější, že člověk nic nečekal. Z těchle trailerů jenom slibujou a sppíš už budem jenom zklamaní...

Kdyby raději předvedli, jak funguje AI, jednotlivý zbraně a rozdíly mezi nimi...
  • Liquid State zpívá basák Muse. Jakkoliv je mám ráda, tahle skladba mi k srdci nepřirostla, Chrisův hlas sólo mi vadí. Ale pardon, dubstep to není. Pravej dubstep i ten kterej momentálně propaguje např. Skrillex zní úpně jinak proboha.
    • deridon
      tohle dubstep samozřejmě není, ale třeba Follow Me od nich je.. což mi bylo smutno, když jsem to slyšel, dubstep mám rád, ale od nich prostě ne a ne a ne
      • Dubstep zahranej od nich na ,,normální" nástroje beru, Follow Me se mi líbí moc. I současná podoba dubstepu (Skrillex atd). Třeba i mýmu známýmu - odborníku přes house a dubstep se jejich ,,ztvárnění" dubstepu ve FM nebo Madness líbí. Ale to by bylo na jiný téma *1* Každý má právo na svůj názor *3*
        • vindalooo
          Madness je super (pouze osobní názor), ostatní jsou standardní Muse s troškou od všeho. Ale že by Follow me bylo dubstep mi nepřijde, náznaky tam jsou ale dubstep to není
          • Trošku to tam slyšet je, ne tak moc jak v Madness. Pro mě stejně vede Unsustainable, prvních několik poslechů bylo jedno velké WTF, ale teď je to pro mě nej song z T2L. To by ale bylo na jinou dikuzi *3*
  • morokura
    Posbírej videa z youtube, sestříhej pár scén a plácni k tomu teplej song, ať to zní zajímavě. Lame, ale pořád lepší než čumět na reklamy od Český spořitelny.
    • taky mi ta hudba pripada priteplena :D
  • walltar
    Hm nevím, ale nějak mě Crysis 3 neláká ... Jednička mě celkem dost bavila, ale dvojku sem duhrál tak do půlky a omrzela mě. Takže na torjku se moc nevidím. Mohli by udělat nějakou novou hru.
  • Dnešní věčně remcající hráči si Crysis 3 vůbec nezaslouží. Naštěstí podobu herního průmyslu určují mladí kteří mají vkus a vědí co chtějí. Pokračujte ve vydávání skvělých her a nepolevujte drahá EA celé games vám přeje hodně štěstí
    • nekromant33
      Hate proti EA je v mode, stejne jako proti CoD. Z diskuzi to vypada ze ty hry, co ted vychazi nikdo nehraje, nechce, nelibi se nikomu atd, ale lidi v diskuzi netvori ani promile hracu, zadnej vydavatel si nelajsne vydat neco co lidi nechteji, ostatne prodeje tehle "sracek", na ktery "vsichni" nadavaj, mluvi za vse
      • calwin
        osobne som od modern warfare 2 COD už nehrával a ani mi nechýba pretože je to len a len recyklácia... a nemyslím si že to je z dôvodu "pózerstva" skôr je nás viac takých ktorí sa už na to nedokážu dívať... a ak to ľudia kupujú? tak nech to kupujú... ja budem stále mať svoj názor ktorý na diskusiách voči týmto hrám prejavím a tieto hry budem naďalej ignorovať... ak herné štúdio neskrachuje tak nech robí to čo konzumenti chcú... od toho sú tu aj iné štúdiá
    • Bohužel ačkoli jeho řeči nikdy nemusím, tak má pravdu ten chlapec. (Druhá věc je teď jestli to je provokace nebo to je opravdu jeho názor *1* ) Je to zbytečný HYPE zase, protože to dělá EA ano EA nemá nikdo rád ale Crysis je prostě dobrá hra obzvlášť ta 3 bude pecka poučili se z dvojky a nebude to určitě špatné... ba naopak.
    • Co ty trolly na tom tak baví? Najdi si holku... *7*
      • Asi tak... :)
      • Troll? Cože na této diskuzi je zase nějaký troll, okamžitě mu dejte ban at neruší nás slušné přispěvatel.
  • zx_spektrum
    1:02 "The next evolution of the premier sandbox shooter."
    Možná jsem něco přehlíd, ale Crysis nikdy nebyl sandbox, ne?
    • Když přimhouřim obě oči, tak se to dá použít u FarCry a Crysis 1. Jinak pokud to vezmem doslova jako "pískoviště", ve smyslu "hrej si, tu máš kohouta", tak to splňuje snad jenom Minecraft *3*
  • "ale o hře to neříká nic"; no sakra, a co ten konec videa? snad je to začátek C3... *8*
    Jinak už se těším, až se zase konečně proletím, ikdyž jsem smířený s tím, že to nebude tak epik zábava jak v jedničce q_q
  • Už se nemůžu dočkat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit