Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim. Chcem sa opytat, hral niekto betu na niecom podobnom ako mam ja? i5 2.5ghz, 4gb ram, a nVidia 640m GT. Ide to aspon tako tak plynule?
    • mummra
      Mám podobný NB, jen mám grafiku 1GB a beta mi šla bez antialiasingu, stíny low, textury high a všechno ostatní medium, hratelný v pohodě, jsem sice zvyklý na vyšší fps ale jde to a grafika vypadá dost dobře i tak. Mám i5 2jádro, myslím že nejslabší element je právě cpu, chtělo by to 4 jádro. Je znát, že poslední hry, jak jsou portovaný z konzolí, tak jedou víc a víc výkonu na cpu a grafika se skoro vůbec nezapotí, protože konzole už maj na dnešní dobu slabou grafiku.
      To ale není případ crysis3 tady to chce celkově dobrej comp. Taky už mám ten NB 3. rok *1* tak to bude chtít někdy něco lepšího.
  • multiplayer nezaujal
  • proč tam musí byt dubstep
    • calwin
      muse je jedna z najlepších alternatívnych kapiel v tomto období...
      • S označením "alternativa" bych byl poněkud zdrženlivější. Přec jenom je to mainstream až na kost.
        • By mě zajímalo, čím jsou Muse mainstream až na kost...když neberu v potaz pár songů k Tw, to jo. Muse mainstream nejsou a nikdy doufám nebudou. Mainstream vypadá hodně jinak, sorry za ot *4*
          • JohnyTheZik
            Mainstream neni oznaceni zanru, ale spise popularity, takze cokoliv muze bejt mainstream a MUSE momentalne mainstream rozhodne je :)...
            • V tom případě doporučuju najít si definici mainstreamu. U nás ani v jejich rodné zemi do mainstreamu nepatří.
        • vindalooo
          jo i ne, alternativní mainstream... :)
  • Pokud to bude stejná srač*a jako předchozí díly, tak už opravdu nekupuju.

Já říkal furt že Crytek by měl pracovat jen na grafice, protože hry mu moc nejdou. Je sice hezké že opět udělají hru, kterou na plné detaily rozjede minimum PC, ale nerad bych aby to dopadlo stejně jako u jedničky, kterou jsem v podstatě používal jako benchmark...
    • Minimum PC ? Hrál si BETU ? Já nemám žádný šunt PC ( za 15 000 )a rozjedu to na Normální až vyžší. Grafika CRYSIS 3 je opravdu super, ale zase tu je to ALE.... Ještě aby to bylo dobré po hratelnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit