Přejít na výpis diskuzí
Demo Driver: San Francisco vyjde už zítra – ne však na PC
9.8.2011 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Fuck ubi ...Pro PC ne a pro Xbox 360 se musi platit zlata karta na 1 rok tak ze na 2 veci...
Kaslu jim na tu hru. Uz aby Ubi skrachovalo aby byl konecne klid. -
prvni driver byl jednou z nejlepsich "auto" her. proc se jednoduse nemuzou vratit k puvodnim nejuspesnejsim konceptum? obecne vsechny serie ruznych firem. NECHAPU...
-
kvuli vasim konzoli
-
oni dobře vědí proč nedělají demo, stejně ten sh*t hrát nikdo nebude...
-
A pak proc je na PC tak rozsirene piratstvi........ ;)
-
Z pohladu uzivatela (hraca):
Kedze iba jeden Driver stal za to (ten uplne prvy) a zvysok bol obycajny odpad mal by uzivatel pozadovat a ocakavat ze Ubisoft bude tak ustretovy a bude sa snazit ziskat doveru tym ze da hru uzivatelom pred kupov k vyskusaniu teda poskytne demo. Evidentne Ubisoft takto rozmysla iba u hracov na konzolach (paradoxne taky Xbox je raj na kradnutie hier).
Z pohladu vyrobcu/predajcu (Ubisoft):
Demo je zakladom pri vytvarani crackov a preto casto demu casto "zabezpeci" ze pri vydani hry je crack okamzite k dispozicii preto Ubisoft radzej nevyda demo pr PC a ako bonus prida ochranu ktora aj tak najviac na*erie tych poctivych hracov co si hru kupia.
Kazda ochrana ma svoju dieru a ak hra bude uspesna crack s velkou pravdepodobnostou bude. -
u Ubi by stačilo vyhodit pár kravaťáku co nesnáší PC
-
THQ zavira studia, kdy to uz konecne udela i Ubisoft?
-
Přesně tohle jsem dělal i dřív. Dnes tedy už nestahuji, ale zase je pravdou, že novou hru si bez dema rozhodně nekoupím, rozhodně né za plnou (čti: přemrštěnou) cenu. Ale... zase se mi to nechce stahovat. Proto jak jsem v jednom příspěvku psal, kupuji jen osvědčené kvality *3*. Nejlepší stejně je, počkat si pár měsíců na zlevnění a pak koupit *2*.
-
Tak milé UBISOFT nasr*t. Nemůžu si hru vyzkoušet? Nevadí, nekupuji. Možná si ji stáhnu a pak pro dobrý pocit i koupím, když bude dobrá. Dnes, když jsem starší a nějakou tu kačku vydělávám, hru si klidně koupím, ale kupuji si jen osvědčené kvality, což se posledních Driverech říct rozhodně nedá a nehodlám tedy zbytečně utrácet mé těžce vydělané peníze za potencionální blbost, kterou si nemůžu ani vyzkoušet.
Dear UBISOFT,
kiss my as* and f*ck off.
Best regards
BcJazz -
A právě proto je demo potřeba. Vím, že předchozí díly (souhlas, kromě jedničky) byly sra*ky, ale toto by mohlo být dobré. Ale protože není demo, nemám důvod ke koupi. Holt počkám na recenze.
-
a potom nech sa nestazuju na piratstvo.....keby to tu nebolo, tak si clovek kupi kdejaku kravinu, kedze si to nema ako odskusat (na PC dema vydavatelia vacsinou kaslu).....
je tu piratstvo.....to priznavam.....no niekto to odsudzuje.....ja nie....nehovorim, ze je dobre si hru stiahnut a dohrat dokonca......ale minimalne na odskusanie je to idealne.....a ak ma to bavi, tak hura do obchodov ist utratit tych 30-40€ za zabavnu hru.....ak ma to nebavi, tak to odinstalujem a usetrim 40€.....
a hned si mozeme vsimnut, ze vydavatelstva sa stazuju, ze im klesli predaje, ked nevydaju dobru hru :) ved priznajme si to......kto by si nekupil kvalitnu hru? :)
(PS: uz len cakam na nejakych "inteligentov", ktori mi budu tlct do hlavy, ze aj toto je piratstvo....podla mna je to moje vlastne demo....nikomu tym neskodim, pretoze ak je hra kvalitna, tak si ju kupim......
no ale stale sa najde nejaky blbec, ktory nerobi ani toto, a kazdu hru si povinne kupuje...potom je nastvany, ked ma doma 30 hier za mesiac a z toho su kvalitne len 3....je nastvany a potrebuje si vybit zlost....a tak bude komentovat tento prispevok, ze piratstvo je zlo....pretoze on na hrach minie 300€ mesacne a ja len 100€ :) a zabavime sa rovnako dobre)
(PS2: skratka casy su ine, nez boli kedysi.....kedysi vychadzalo menej hier, takze clovek sa stihol v tom vsetkom orientovat....teraz to uz mozne nie je.......tak isto ako napr. hudba.....aj tu si najprv stiahnem....popocuvam.....a ked je vynikajuca, kupim ju, a dam do zbierky....) -
Já bych věděl o možnosti, jak si hru před koupí vyzkoušet *1* *5*
-
Tam neni ukazka zadne pribehove mise, ale jen nejaky ty pofiderni mody? To je skoda.
-
nechápu, ale v pořádku. Nezkusím, nekupuji.
-
z výšky sa im na to vysr*ť! Porsche, Audi, Mercedes, Lamborghini.....to aj tak nie je Driver! NFS čo sa chce tváriť ako GTA, ďakujem neprosím - ani zadarmo!
-
no ak já svý demo budu mít tady http://onlivefans.com/news/driver-san-francisco-coming-to-onlive-on-august-30th/796/ *3*
-
Poslednich par dilu ze seri byli pekne kokotiny a oni to ted zabijou ze neudelaji ani demo.... Neda se rict ze jsem chtel hru 100% kupovat ale pri stehovani mi odesel xbox (legracni byla to jeste prvni revize *1*) a ja se na hru pomerne tesil, spolehani ze si budu moc hru osahat pred koupi byla fajn protoze se mi nezda uplne ten system "prepni se kam potrebujes" vypadalo to pro me celou dobu spis neco jako pokus "podivejte se od tohodle dilu budeme jako GTA" taky to znelo cool a byl to prusivh kterej se jen s kazdym dalsim dilem stupnoval tedkon kvuli duvere k tedle seri chte nechte sahnu po warezu *7*
Moc spatnejch faktoru se seslo najednou nechapu proc se tak boji vydavat demo dit ho klidne muzou vydat az potom co bude crack a ozanimt jen suse "demo na pc bude opozdene kvuli zamestnanosti teamu" nebo tak neco... *16*
A neco pro redakci UDELAT BLOKOVANI SLOV DO DISKUZE JE SICE FAJN NAPAD ALE NE ZE PAK CLOVEK NEBUDE MOC NAPSAT ANI PRU$ER. Chapu ze slovo $er tu nechcete ale delat omezeni ze cokoliv kde bude $er se neda odeslat je dost na h()vno. -
At si ho na PC nevydavaj. Stejne by tohle uz asi priste nikdo nehral. Pristi Driver bude tak max na mobily. Skoda, ze tu ochranu nedaj na PS3 , kde PSN vecne nejde. To by tu hru nemohli hrat PSkari vubec, nam staci mala "uprava" a pujde i bez netu :))
-
Driver je proste klasika ale už sa od toho nedá čakať jednoduchosť ako v prvých dvoch dieloch. S tým že by boli všetky diely okrem prvého Drivera prepadáky sa nedá súhlasiť tak ako tu niekto porovnáva Drivera s GTA a Saints Row pretože ide o 3 rôzne hry avšak sandboxový štýl hry je podobný. Prvé dva diely Driver sú inšpirované starými americkými filmami s poriadnymi naháňačkami v muscle kárach zatiaľ čo prvé GTA boli stavané na ilegálnych činnostiach, krádežiach aut a obchodoch mafie. Až s Driv3rom to začalo vyzerať ako klon GTA3. A ak by boli Driver hry prepadáky nezískali by si toľko ľudí aj napriek tomu že Driv3r a Parallel Lines neboli úspešné ako tie prvé dva avšak aj Driver aj GTA sú veľmi dobré hry a už sa pomaly teším ako San Francisco bude vyzerať vo finále.